Wat Justin Bieber heeft gezegd over Kate McKinnons SNL-imitatie van hem?

Inhoudsopgave:

Wat Justin Bieber heeft gezegd over Kate McKinnons SNL-imitatie van hem?
Wat Justin Bieber heeft gezegd over Kate McKinnons SNL-imitatie van hem?
Anonim

Het was slechts een kwestie van tijd voordat iemand de meest spraakmakende Calvin Klein-ondergoedcampagne zou herscheppen sinds Mark Wahlberg zijn lichaam sierde voor het merk.

Net nadat Justin Bieber de wereld schokte toen hij in 2015 werd afgebeeld als het nieuwe gezicht van Calvin Klein, terwijl hij een paar van het iconische witte ondergoed schudde, deed het publiek zich afvragen: Probeert hij echt Marky Mark te overtreffen?

Justin Bieber Vs. Mark Wahlberg

Een paar jaar geleden was Justin Bieber het nieuwe gezicht (en lichaam) van Calvin Klein, en hij had zeker een aantal grote slips te vullen. JB is niet het eerste beroemde gezicht dat Calvin Klein-ondergoed modelleert, zoals veel sterren dat in de loop der jaren hebben gedaan. Kellan Lutz en Fifty Shades of Grey stud Jamie Dornan zijn slechts een paar dat bij mensen opkomt.

Marky Mark, ook bekend als Mark Wahlberg, en zijn in het kruis grijpende capriolen maken echter gemakkelijk deel uit van de meest herkenbare ondergoedcampagne ooit.

Laten we het eerst over Justin hebben. Hij heeft de spieren om dit voor elkaar te krijgen, en het lijkt erop dat tatoeages tegenwoordig de norm zijn, dus mensen kunnen hem niets verwijten voor al die inkt.

Hoewel Marky Mark zijn campagne in 1992 schoot, wordt er vandaag de dag nog steeds over gesproken. Bovendien poseerde Mark met supermodellegende Kate Moss voor delen van zijn campagne, en het wordt gewoon niet beter dan dat. Desalniettemin zijn kijkers het erover eens dat beide sterren uitstekend werk hebben geleverd.

De campagnefoto's van het voorjaar van 2015 tonen het lichaam van een veel volwassener Bieber dan fans gewend zijn te zien. Hij heeft een tattoo sleeve op zijn arm, wat er best cool uitziet. En dan zijn er nog die borstspieren, buikspieren en nog veel meer down under.

Beliebers hebben lang gewacht op het verschijnen van deze campagne, en het lijdt geen twijfel dat ze erg blij zijn met het resultaat.

In de campagne poseert Justin met supermodel Lara Stone op een aantal stomende foto's, samen met een reclamespotje waarin Bieber op de drums speelt terwijl Lara hem langzaam nadert voordat hij een heleboel gevoelige zaken doet.

Op de foto's zijn Justin en Lara geposeerd in nogal seksuele posities, een met Lara schrijlings op een topless Justin en een andere met hem liggend bijna bovenop haar met zijn armen die haar vrouwelijke knobbels bedekken. Op de andere foto's is te zien hoe Justin zijn tatoeages laat zien en trots zijn vrouw-klopper opheft om die buikspieren te controleren.

In de andere promo krijgt Justin zijn mannelijk model aan, poseert en pronkt hij met zijn Calvins en zijn talrijke tatoeages, terwijl hij de hashtag "MyCalvins" promoot.

Kate McKinnon nagelt het helemaal

Pro-imitator en comedy-goeroe Kate McKinnon versloeg haar parodie op Justins advertenties. Ze trok zichzelf in het beruchte ondergoed van Calvin Klein in maat XXS en droeg zelfs een mouw vol tatoeages, net als die van JB.

De parodie van 3 minuten, waarin Kate veel verschillende rekwisieten droeg, zoals een basketbalring, een drumstel en een Razor-scooter, zorgde voor complete hysterie bij de kijkers.

Justin Bieber's reactie op de parodie

Natuurlijk zou Justin Bieber iets te zeggen hebben over de parodie. Hij twitterde terug naar SNL op Twitter en zei: "Goed gespeeld. LOL." Fans weten tenminste dat Justin tegen een grapje kan.

Maar wie houdt er niet van Kate McKinnon? in haar weinige korte jaren als lid van de SNL-cast heeft ze zich de show echt eigen gemaakt en is ze zelfs buiten het 8H-podium een ster geworden als de hoofdrolspeelster in grote films. Haar personages zijn ook bekend, zoals de buitenaardse ontvoerde mevrouw Rafferty en haar imitatie van Justin Bieber.

Kate groeide op in Long Island en werd geboren in een door SNL geobsedeerde familie. Haar ouders citeerden constant de show en ze werd volwassen in het Cheri Oteri-tijdperk van Will Ferrell & Molly Shannon. Elke zaterdag kroop Kate onder een pyjama en keek naar de show in haar kelder. Ze nam elke aflevering religieus op op VHS en de volgende dag zou ze de schetsen in een notitieboekje transcriberen om te onthouden. Ze zegt dat haar favoriete moment was toen de cast allemaal naar buiten kwam om afscheid te nemen, omdat ze zichzelf op het podium kon zien.

Als het op SNL-rollen aankomt, is Kate een absolute kameleon, maar ze zegt dat ze nooit geïnteresseerd zou zijn in het spelen van een romantische hetero hoofdrol in een film, omdat het niet authentiek zou zijn voor wie ze werkelijk is. Kate is openlijk homoseksueel en heeft dit feit nooit uit de weg gegaan.

Justin Bieber & Benny Blanco's "Lonely" bereikt nummer 1 bij popradio

Fans zagen hoe JB zijn weg baande van jongen uit een klein stadje naar grote roem in wat voelde als een kwestie van minuten na het succes van zijn debuut-EP My World. Maar wat mensen niet zagen, was de strijd die hij doorstond als kind dat opgroeide in een enorme maar schijnbaar eenzame industrie. Onlangs heeft Justin zijn nieuwe nummer uitgebracht, geproduceerd door Benny Blanco, en Finneas genaamd Lonely, samen met de muziekvideo van 2 en een halve minuut met acteur Jacob Tremblay, die in de hele video een jonge JB portretteert. Fans zijn trots op JB's kracht, veerkracht en openheid voor groei om een beter mens te worden voor zichzelf en zijn dierbaren.

Aanbevolen: