Kyle Richards doet hilarische imitatie van haar dochter Portia

Kyle Richards doet hilarische imitatie van haar dochter Portia
Kyle Richards doet hilarische imitatie van haar dochter Portia
Anonim

Voor volgers en trouwe fans van de show, kan het voelen alsof de Real Housewives of Beverly Hills sterren Kyle Richards en Mauricio Umanky's drie kinderen praktisch zijn opgegroeid voor onze eigen ogen!

Terwijl de twee tieners Sophia en Alexia hun respectievelijke weg naar de universiteit en vervolgens een carrière maakten tijdens de tienjarige periode van hun moeder in de show, is het de jonge Portia die fans het meest hebben leren kennen en liefhebben. Portia was pas twee jaar oud toen haar moeder begon te spelen in de populaire franchise, dus we werden blootgesteld aan de leukste jaren, de vreselijke jaren en alles daartussenin!

Van een schattige peuter die elke gedachte die in haar opkomt eruit flapt tot een hilarische tiener, we hebben Portia echt alles zien doormaken.

Nu 12 jaar oud, heeft Portia blijkbaar een ernstig tienersyndroom (maar een geweldig gevoel voor humor), en wie kan daar beter de draak mee steken dan haar eigen moeder.

Geüpload naar Portia's TikTok-account zijn video's van Kyle die zich voordoet als de 12-jarige met het onderschrift "mijn moeder doet zich voor als mij". Kyle's korte en hilarische sketches variëren van dramatisch acteren en niet willen veranderen van haar joggingbroek "die ze de afgelopen 10 jaar heeft gedragen" tot herhaaldelijk vragen: "wil je me naar het winkelcentrum brengen?"

Het eindresultaat is een hilarische rol van nabootsingen die ons inzicht geeft in hoe de jonge Portia onder de huid van haar moeder kruipt. Je kunt de video's hier bekijken.

Goed om te weten dat hun goede gevoel voor humor in de familie zit!

Aanbevolen: