Krysten Ritter's 10 grootste rollen buiten Jessica Jones

Inhoudsopgave:

Krysten Ritter's 10 grootste rollen buiten Jessica Jones
Krysten Ritter's 10 grootste rollen buiten Jessica Jones
Anonim

Krysten Ritter staat bekend om haar hoofdrol als Jessica Jones in de populaire Marvel-tv-serie met dezelfde naam die momenteel op Netflix te zien is. De heldin heeft krachten en capaciteiten die anders zijn dan een normaal mens, omdat ze in contact kwam met een vreemde chemische stof.

Hoewel Krysten Ritter vooral bekend staat om haar rol in Jessica Jones, heeft ze in de loop der jaren zoveel meer gedaan als actrice, waaronder zowel tv-shows als films.

10 Vertrouw niet op de B in appartement 23

Vertrouw niet op de B in appartement 23
Vertrouw niet op de B in appartement 23

Don't Trust The B In Apartment 23 is een sitcom die vanaf 2012 twee seizoenen liep. Het gaat over een vrouw genaamd June die een grote droom heeft om naar Manhattan te verhuizen om het perfecte leven na te streven. Wanneer June Chloe ontmoet, begint het niet al te geweldig. Ze is uiteindelijk in staat om een band met Chloe te krijgen, bij Chloe te wonen en om te gaan met Chloe's hechte vriendenkring.

9 Breaking Bad

Breaking Bad
Breaking Bad

Een van de grootste shows aller tijden zou zeker Breaking Bad moeten zijn. De show gaat over een leraar op een middelbare school die erachter komt dat hij terminale kanker heeft. Met niets te verliezen en niets te vrezen, begint hij aan een wilde reis met het vervaardigen van illegale stoffen met een voormalige student.

De twee mannen raken verstrikt in kwestie na kwestie terwijl ze proberen te overleven terwijl ze worden verteerd door hebzucht.

8 El Camino: A Breaking Bad Movie

Breaking Bad
Breaking Bad

Toen fans van Breaking Bad hoorden dat er een film zou komen, was dat superspannend. De film gaat verder waar de laatste aflevering van de show eindigde met Jesse Pinkman die ontsnapt uit een zeer gevaarlijke en angstaanjagende situatie. Het zou zo geweldig zijn geweest als hij een levende liefdesbelang had om naar terug te keren, maar de cameo van Krysten Ritter was geweldig.

7 Ze is uit mijn competitie

Ze is uit mijn competitie
Ze is uit mijn competitie

She's Out Of My League is een romantische komedie over een man die uiteindelijk de aandacht trekt van een meisje dat volgens hem veel te aantrekkelijk voor hem was. Ze gaf hem de tijd van de dag, ook al was ze duidelijk te knap om bij iemand zoals hij te zijn. Ze wilde door iemand goed behandeld worden, in plaats van slecht behandeld te worden door een rijkere, langere of knappere man.

6 Bekentenissen van een shopaholic

Bekentenissen van een shopaholic
Bekentenissen van een shopaholic

Isla Fisher is de hoofdrolspeelster in deze komedie over een vrouw die geobsedeerd is door winkelen. Ze is eigenlijk meer dan geobsedeerd… ze is verslaafd! Ze raakt diep in de schulden vanwege haar winkelverslaving en gaat op zoek naar een baan om haar uitweg te kunnen betalen. Ze wordt aangenomen bij het populairste tijdschrift van New York City voor hun adviesrubriek, maar haar winkelverslaving staat haar geluk in de weg.

5 Gilmore Girls

Gilmore Girls
Gilmore Girls

Gilmore Girls is een van de meest iconische familie-tv-programma's die zich richt op een moeder-dochterduo die emotioneel heel dichtbij zijn. Ze hebben de nauwste band! Ze wonen samen in een kleine stad en ervaren de hoogte- en dieptepunten van wat het leven te bieden heeft.

Hoewel Krysten Ritter geen enorm memorabele rol in de show heeft, is het toch het vermelden waard omdat de show zelf zo geliefd is.

4 Grote Ogen

Grote ogen
Grote ogen

Amy Adams en Christoph W altz spelen samen met Krysten Ritter in Big Eyes. De film gaat over een kunstenaar die eind jaren 50, begin jaren 60 leefde. Niemand kent echter zijn geheim… iemand anders schildert in het geheim zijn kunstwerken voor hem en hij eist de eer op. Zodra de waarheid aan het licht komt, evolueren en veranderen de dingen in hun beider leven. Echtscheiding en juridische procedures vinden plaats in deze film.

3 Het leven gebeurt

Het leven gebeurt
Het leven gebeurt

Krysten Ritter speelt de rol van Kim in Life Happens. De film gaat over een vrouw die per ongeluk zwanger raakt in een totaal ongepland en schokkend scenario. Ze woont samen met twee van haar vriendinnen en alle drie waren ze heel close met elkaar voordat Kim haar enorme fout maakte. De drie vrouwen konden het goed met elkaar vinden en leefden de vrijgezellenlevensstijl, maar zwangerschap stond dat alles zeker in de weg.

2 Vampieren

vampieren
vampieren

Alicia Silverstone en Krysten Ritter speelden samen in deze hilarische komedie over aantrekkelijke vrouwelijke vampiers. Het zijn feestmeisjes die ervan houden om uit te gaan, het waar te maken en de hele nacht te dansen. Een van de twee schoonheden wordt verliefd op de zoon van een vampierjager en ze realiseren zich dat hun werelden om hen heen onmiddellijk zouden kunnen instorten op basis van een door sterren gekruiste romance.

1 Zwaartekracht

Zwaartekracht
Zwaartekracht

Gravity is een tv-serie over een supermodel dat ouder wordt, een man die in de bouw werkt, een tiener die meerderjarig wordt en een huisvrouw die de wereld probeert te laten zien dat ze helemaal perfect is. Ze hebben allemaal iets gemeen en hun enorm verschillende levens raken uiteindelijk met elkaar verweven. Het zijn allemaal mensen die ooit hebben geprobeerd een einde aan hun leven te maken. Ook al is de show behoorlijk zwaar en serieus, het is het kijken waard.

Aanbevolen: