Brie Larson's 10 grootste rollen buiten Captain Marvel

Inhoudsopgave:

Brie Larson's 10 grootste rollen buiten Captain Marvel
Brie Larson's 10 grootste rollen buiten Captain Marvel
Anonim

Tegenwoordig kent iedereen Brie Larson als Captain Marvel uit de MCU. In werkelijkheid speelde ze in veel meer films dan wat de wereld van haar weet binnen de Marvel-franchise.

Brie Larson won in 2016 de Academy Award voor Beste Actrice, Critics' Choice Movie Award voor Beste Actrice en de BAFTA Award voor Beste Actrice in een Hoofdrol. Ze is een zeer veelzijdige actrice die veel op tafel brengt. Brie Larson is een extreem sterke en indrukwekkende actrice omdat ze zo'n heroïsche MCU-rol op zich kan nemen, maar het is niet het enige dat ze heeft gedaan!

10 Kamer - 2015

Brie Larson in de kamer (2015)
Brie Larson in de kamer (2015)

In 2015 speelde Brie Larson in de film Room. De film gaat over een meisje dat in haar vroege tienerjaren wordt ontvoerd en door haar ontvoerder in een bunker wordt opgesloten. In gevangenschap raakt ze zwanger en bev alt ze van een zoon. Naarmate haar zoon wat ouder wordt, begint ze een manier te bedenken om te ontsnappen en samen met haar zoon haar vrijheid terug te krijgen. Ze bedenkt een briljant plan en creëert een manier voor haar en haar zoon om te ontsnappen.

9 Kong: Skull Island - 2017

Kong: Schedeleiland - 2017
Kong: Schedeleiland - 2017

Brie Larson speelde in 2017 in Kong: Skull Island. De film wordt beschouwd met een actie en een thriller en duurt ongeveer twee uur. Het gaat over soldaten en wetenschappers die samen met avonturiers hun weg banen door een mythisch eiland dat nog niet door de mensheid is verkend. Terwijl ze daar zijn, komen ze de machtige Kong tegen en moeten ze vechten om te overleven.

8 Scott Pilgrim Vs. De Wereld - 2010

Scott Pilgrim vs. De wereld
Scott Pilgrim vs. De wereld

Deze actiekomediefilm werd uitgebracht in 2010 en gaat over een jongen die verliefd wordt op een meisje met zeven kwaadaardige exen. Hij moet al haar exen bevechten om een toekomstige relatie met haar na te streven. In de film begint hij onopgeloste gevoelens te hebben voor zijn ex-vriendin, gespeeld door Larson. Hij kan een afleiding in het leven vinden door de kwaadaardige exen van zijn nieuwe liefdesbelang af te weren.

7 21 Jump Street - 2012

21 Jump Street
21 Jump Street

Channing Tatum en Jonah Hill zijn de hoofdrolspelers in 21 Jump Street, een actiekomedie die in 2012 werd uitgebracht. Brie Larson is een van de zijpersonages uit de film die verliefd wordt op het personage van Jonah Hills. Zelfs als ze achttien is, mag hij nog steeds geen romantische relatie met haar hebben. Haar rol in deze film is niet de grootste, maar ze is toch duidelijk opmerkelijk genoeg om te vermelden.

6 Korte termijn 12 - 2013

Korte termijn 12
Korte termijn 12

Deze film uit 2013 wordt als een drama beschouwd omdat hij het leven volgt van een counselor die werkt in een Californisch centrum voor kinderen die in een crisis verkeren. De kinderen met wie ze werkt, hebben veel hulp, begeleiding, liefde en aandacht nodig.

Ze heeft in haar verleden en heden veel misbruik doorgemaakt en terwijl ze tieners probeert te begeleiden die het moeilijk hebben, beginnen haar eigen persoonlijke problemen naar de oppervlakte te komen. Ze probeert te verbergen wat ze doormaakt, maar uiteindelijk wordt het haar teveel.

5 Just Mercy - 2019

Gewoon Barmhartigheid
Gewoon Barmhartigheid

Michael B. Jordan is de hoofdrolspeler in deze film over rassenrelaties, raciale ongelijkheid en de onevenwichtigheid van Afro-Amerikaanse mannen in de gevangenis in het gevangenissysteem. Hij speelt een Harvard-advocaat die naar Alabama verhuist om te vechten voor de vrijlating van een ten onrechte veroordeelde gevangene. Hij werkt samen met het personage van Bre Larson om te vechten voor gerechtigheid. Deze film geeft veel kracht.

4 Treinwrak - 2015

Trein wrak
Trein wrak

Deze Amy Schumer-film is een hilarische komedie die in 2015 werd uitgebracht. Het is echter niet zomaar een normale komedie… Het is absoluut geclassificeerd als een romcom. Het personage van Amy Schumer gelooft niet in ware liefde of monogamie, dus ze wil graag een promiscuïteitsleven behouden. Uiteindelijk realiseert ze zich dat ze haar levenswijze moet veranderen en zich moet settelen met de persoon die bij haar past

3 Het glazen kasteel - 2017

Het glazen kasteel
Het glazen kasteel

In 2017 werd The Glass Castle uitgebracht. Het is geclassificeerd als een drama en duurt iets meer dan twee uur. Het gaat over vier broers en zussen die voor zichzelf moeten zorgen omdat hun ouders niet in staat zijn om voor hen te zorgen op de manier die ze zouden moeten doen.

Ze leren over geologie, natuurkunde en hoe ze op de meest onbevreesde manier kunnen leven. Als hun vader nuchter is, kan hij een goede vader zijn, maar als hij drinkt, gaat dat allemaal uit het raam.

2 Het spectaculaire nu - 2013

De spectaculaire nu
De spectaculaire nu

In deze romantische komedie spelen Miles Teller en Shailene Woodley de hoofdrollen. Brie Larson heeft een kleinere rol in deze film als de ex-vriendin van de mannelijke hoofdpersoon, maar nogmaals, ze is duidelijk het vermelden waard. En deze film, te verschillend van persoonlijkheden, verstrengelen zich en vallen voor elkaar op een manier die ze nog nooit eerder hebben meegemaakt.

1 Eenhoornwinkel - 2017

Eenhoorn Winkel
Eenhoorn Winkel

In deze originele Netflix-film speelt Brie Larson de hoofdrol als een jonge vrouw die de kunstacademie niet afmaakt en besluit een baan aan te nemen waardoor ze zich behoorlijk ellendig voelt in een saai kantoor. Uiteindelijk kan ze een eenhoorn adopteren, iets waar ze haar hele leven van heeft gedroomd. Haar kinderdroom was om een eenhoorn te bezitten en in haar verbeelding is ze in staat om dat waar te maken.

Aanbevolen: