Mis de cast van Game Of Thrones de show? Dit is wat ze hebben gezegd

Inhoudsopgave:

Mis de cast van Game Of Thrones de show? Dit is wat ze hebben gezegd
Mis de cast van Game Of Thrones de show? Dit is wat ze hebben gezegd
Anonim

Shows zoals Game of Thrones komen niet vaak voor. Het is zo'n intense en opwindende show om te zien dat fans van de show het tot op de dag van vandaag nog steeds zo missen! Helaas hadden fans collectief een hekel aan en keurden ze het laatste seizoen van de show af.

Sommige acteurs in de show waren het duidelijk met de fans eens, terwijl andere acteurs in de show de schrijvers van harte verdedigden. Hoe dan ook, de cast van de show heeft behoorlijk wat gesproken sinds de laatste aflevering werd uitgezonden.

10 Emilia Clarke over het einde van de show

emiliaclarke
emiliaclarke

Volgens Indie Wire sprak hoofdrolspeelster Emilia Clarke over de conclusie van de show en zei: "Ik wist hoe ik me voelde [over het einde] toen ik het voor het eerst las, en ik probeerde bij elke beurt er niet aan te denken veel van wat andere mensen zouden kunnen zeggen. Maar ik heb altijd nagedacht over wat de fans zouden denken - omdat we het voor hen deden, en zij waren degenen die ons succesvol hebben gemaakt, dus het is gewoon beleefd, nietwaar?" Het is beleefd… en de fans waren helaas ook niet blij met het einde.

9 Kit Harington over zijn tijd met Jon Snow spelen

jon sneeuw
jon sneeuw

Kit Harington dacht na over het personage dat hij speelde in Game of Thrones to Variety en zei: "Mijn herinnering is altijd 'de saaie Jon Snow'. hem. Hij is van mij en ik speel hem graag.' Sommige van die woorden die erover werden gezegd, bleven in mijn hoofd hangen dat hij minder vermakelijk, minder opzichtig was." Jon Snow was nooit een saai personage in de show - hij was cruciaal voor het plot.

8 Maisie Williams over hoe ze wilde dat de show zou eindigen

arya stark
arya stark

Maisie Williams onthulde hoe ze wilde dat het einde van de show zou zijn voor Elle Magazine. Ze zei: "Ik wilde gewoon weer op de set zijn met Lena, ze is erg leuk", zei Williams. "En ik wilde dat Arya Cersei zou doden, zelfs als dat betekent dat [Arya] ook sterft."

Ze zei verder: "Zelfs tot het moment dat Cersei bij Jaime is, dacht ik [tijdens het lezen van het script], 'Hij zal zijn gezicht eraf slaan [en zijn Arya onthullen]' en ze gaan allebei Ik dacht dat dat de drive van Arya was.' Fans wilden dat net zo graag zien gebeuren.

7 Emilia Clarke over het einde stelt niet iedereen tevreden

emiliaclarke
emiliaclarke

In een interview met The New Yorker zei Emilia Clarke: Ik heb altijd geweten dat de show nooit iedereen tevreden zou stellen. Ik keek en hield van te veel televisieseries om ooit te denken dat dat mogelijk zou zijn. De verhalen zijn te uitgebreid, de personages te complex. De show is op een bepaalde manier verdeeld: 'Aan wiens kant sta je?' En als je iedereen een plezier doet, dan is het waarschijnlijk nogal lauw. Maar voor mij leek het de enige manier waarop het kon eindigen.' Het hoefde niet het beste einde ter wereld te hebben, maar het had toch een beetje beter kunnen zijn dan het was.

6 Lena Headey wil dat Cersei een betere dood krijgt

cerse
cerse

Volgens The Guardian, de actrice die de wreedste schurk ooit speelde, baalde Lena Headey van één belangrijk ding voor het einde van Game of Thrones. Ze zei: "Ik zal zeggen dat ik een betere dood wilde [voor Cersei]. Het is duidelijk dat je droomt van je dood. Je zou op elke manier in die show kunnen gaan."

Ze zei verder: "Dus ik was een beetje ontdaan. Maar ik denk gewoon dat ze niet iedereen tevreden konden stellen. Wat ze ook deden, ik denk dat er een grote comedown van de klim zou komen." Fans van GoT waren net zo ontdaan. Het was jammer dat Cersei's dood zo rustig en saai was.

5 Kit Harington over de uitdagingen van de show

jon sneeuw
jon sneeuw

Het waren niet altijd regenbogen en vlinders voor Kit Harington tijdens het filmen van de show. Hij onthulde: Mijn donkerste periode was toen de show zo veel over Jon leek te gaan toen hij stierf en terugkwam. Ik hield er echt niet van dat de focus van de hele show op Jon kwam - hoewel het mijn probleem om de zwakke schakel te zijn ongeldig maakte omdat alles over Jon ging. Jon Snow werd uiteindelijk een enorm cruciaal personage voor de plot van het geheel van de show.

4 Sophie Turner over Sansa Stark wordt geliefd en gehaat

Sansa Stark
Sansa Stark

In een interview met Vanity Fair besprak de superlieve Sophie Turner het personage dat ze speelt op GoT, Sansa Stark. Ze zei: "Je hebt mensen die van Sansa houden of haar haten, en de reden is dat ze zo op hen lijkt en zo herkenbaar is. Sommige mensen accepteren hun eigen fouten niet en zien hun eigen fouten in Sansa." Voor het grootste deel hielden fans van de show echt van het karakter van Sansa Stark.

3 Peter Dinklage over zijn sarcastische gevoelens tijdens het laatste seizoen

tyrion lannister
tyrion lannister

In een uiterst huiveringwekkende video reageerde Peter Dinklage op een vraag over zijn mening over het laatste seizoen van de show. Hij zei: Er zijn geen betere schrijvers op televisie dan Dan Weiss en David Benioff. Ze hebben het schitterend afgesloten. Beter dan ik me had kunnen voorstellen en jullie hebben er zin in.” Toen rolde hij met zijn ogen. Hij zei duidelijk aardige dingen omdat het moest.

2 Emilia Clarke over het spelen van Khaleesi

emiliaclarke
emiliaclarke

Emilia Clarke gaf in haar interview voor The New Yorker toe: "Ik had niet blijer kunnen zijn dat ik de kans kreeg om dit personage te bewonen. Op de toneelschool studeerden we Shakespeare, en Dany is daar niet ver van verwijderd in termen van het soort buitengewone, oer, bizarre, niet-moderne momenten die een personage kan doormaken." Emilia Clarke heeft episch en geweldig werk geleverd door de rol van Khaleesi te spelen. Niemand anders had het zo geweldig kunnen doen.

1 Sophie Turner over genezing na afloop van de show

Sansa Stark
Sansa Stark

Op de vraag of het einde van de show haar al had geraakt, zei Sophie Turner: "Ik denk niet dat het me geraakt heeft. Ik denk niet dat het me zal raken totdat de zomer komt en we zouden weer filmen en we zullen niet naar Belfast gaan. Ik heb echt genoten van mijn vrije tijd. Ik heb maanden vrij genomen om gewoon niets te doen, en dat is aan het genezen." Nu ze een nieuwe moeder is met Joe Jonas, heeft Sophie andere dingen om zich op te concentreren!

Aanbevolen: