Dit is wat Nina Dobrev en de rest van de cast hebben gezegd over TVD

Inhoudsopgave:

Dit is wat Nina Dobrev en de rest van de cast hebben gezegd over TVD
Dit is wat Nina Dobrev en de rest van de cast hebben gezegd over TVD
Anonim

Je kunt er gewoon niet omheen dat The Vampire Diaries een van de beste tv-programma's is die onze televisies ooit sieren! The Vampire Diaries liep van 10 september 2009 tot 10 maart 2017. Het kreeg het zelfs op spin-off… The Originals. Alles aan deze show was magisch en speciaal. Het draait om de intense levens van mensen, vampiers en weerwolven. Het bevatte zelfs enkele heksen! Er was niets dat deze bovennatuurlijke tv-show ontbrak.

Elke aflevering was gevuld met romantiek en actie en het was genoeg om van deze show een totale hit te maken. De cast van deze show bestaat uit Nina Dobrev, Ian Somerhalder, Paul Wesley, Candice King en Kat Graham. Ontdek wat al deze geweldige acteurs te zeggen hadden over hun tijd in zo'n ongelooflijke show als The Vampire Diaries. De cast van deze show had zeker veel te zeggen.

20 Nina Dobrev zei dat TVD een sprookje was

In een interview met The Hollywood Reporter zei Nina Dobrev: "Het sprookje moet eindigen en het volgende hoofdstuk moet beginnen. Ik wist dat dit mijn tijd was en ik kijk uit naar de volgende stap. " Ze beschreef haar tijd in de show als een sprookje dat veel zegt! Ze hield van haar tijd om Elena Gilbert te spelen.

19 Paul Wesley dacht na over de romantiek van Stefan en Caroline

Paul Wesley legde uit: "Stefan en Elena waren al zoveel jaren zo'n paar en ik had nooit in een miljoen jaar gedacht dat Caroline en Stefan zo zouden worden -- ik wil geen echte liefde zeggen omdat ik denk dat ware liefde in vele vormen kan bestaan -- maar ik heb nooit geweten dat ze net zo krachtig zouden zijn als een paar. Dus het was even verrassend voor mij." De kijkers waren ook geschokt dat Caroline en Stefan contact maakten, maar het was de juiste richting voor de show om in te gaan.

18 Ian Somerhalder vond het idee van Damon en Bonnie leuk

Ian Somerhalder zei: "Damon en Bonnie zijn in zekere zin gesneden uit zeer vergelijkbare stof. Damon en Bonnie hebben een heel coole dynamiek. Ze zijn best grappig samen. Ik herinner me dat ik die scène opnamen waar ze zijn samen dansen, en ik herinner me dat ik zei: 'Wauw, dat werkt echt!'" We genoten ervan Damon en Bonnie dingen als een paar te zien proberen!

17 Kat Graham zei dat ze wist dat TVD vanaf het begin zou gaan werken

In een interview zei Kat Graham: "Ik wist altijd al dat de show zou werken, zelfs vanaf de piloot, omdat ik ongeveer vijf piloten had geschoten en geen van hen was ooit doorgegaan. En er was veel te veel geld dat werd in deze pilot gestopt. Het was deze ongeëvenaarde ondersteuning die ik niet had gezien van een netwerk." We vinden het geweldig dat de show zo'n hit is geworden!

16 Nina Dobrev voelde nostalgisch over het einde van TVD

Nina Dobrev zei: "Mensen maakten video's van - wat naar hun mening was - de beste momenten van de afgelopen zes jaar. Het hielp me de afgelopen zes jaar opnieuw te beleven, en nostalgisch en dankbaar te zijn en terug te kijken op die momenten en vier deze ervaring als het eindigt, in plaats van erover te rouwen nadat ik vertrok." We zijn blij dat ze de goede momenten van de show heeft gevierd.

15 Paul Wesley zei dat het definitieve script hem emotioneel maakte

Paul Wesley legde uit: "Het is gewoon een hoogtepunt van zoveel emoties. Je denkt: 'OK, dit is het laatste script dat ik ooit voor deze show ga lezen.' Ik kreeg een beetje tranen in mijn ogen en ik ben een soort kille ktaard." Het zou zowat elke acteur of actrice emotioneel maken om het laatste script van een langdurige serie te lezen.

14 Kat Graham waardeert de kans die TVD haar gaf

In een interview zei Kat Graham: "Over het algemeen waardeer ik de kans die ik kreeg om verschillende niveaus en verschillende emoties voor dit personage te spelen. Ik ben dankbaar voor het platform dat ik heb gekregen." We zijn zo blij dat Kat Graham de actrice is die werd gekozen om de rol van Bonnie op TVD te spelen.

13 Nina Dobrev zei dat de show een uitdaging was

Nina Dobrev zei: "Er waren dagelijkse uitdagingen, er waren jaarlijkse uitdagingen, er waren karakteruitdagingen. De hele show was gedurende de zes jaar op verschillende manieren uitdagend. De meerdere karakters, de uren, het creëren van karakters, sterfgevallen. Ik was constant aan het huilen, het voelde alsof. Maar om die reden hield het me bezig, ik verveelde me nooit, het voelde nooit muf."

12 Candice King zei dat de show levensveranderend was

In een interview zei Candice King: "Deze baan overtrof al mijn zeer hoge verwachtingen. Om te zeggen dat het levensveranderend was, zou een understatement zijn. Van seizoen 1 tot seizoen 8 waardeerde ik de wendingen van Caroline's verhaallijn. Het maakte naar het werk gaan een avontuur." We vinden het geweldig dat Candice graag in de show was!

11 Ian Somerhalder zei dat het karakter van Damon een geweldige run had

In een interview zei Ian Somerhalder: "Damon heeft een erg leuke tijd gehad voor een zeer lange tijd. Damon heeft een geweldige run gehad. Hij heeft veel geweldige lijnen gehad, hij heeft veel geweldige scènes gehad, er is Ik heb veel te doen gehad en ik heb veel geleerd. Ik heb veel geleerd door dit personage te spelen en door de wateren te navigeren van een grote wereldwijde hitnetwerkserie."

10 Kat Graham zei dat ze op Bonnie lijkt

Kat Graham zei: "Ik ben echt zoals Bonnie in termen van de relatie die ze heeft met haar vrienden. Ze is beschermend over haar vriendin Elena, en de echte relatie tussen Nina [Dobrev] en mij is hetzelfde Ik zou alles voor haar doen, we zijn heel close. Bonnie is zorgzaam, en ze is meelevend, en ze lijkt heel erg op mij op die manier." Bonnie was een heel sympathiek personage in de show.

9 Nina Dobrev had niets dan liefde voor haar Costars

Nadat ze de show had verlaten en zag dat het zonder haar zou doorgaan, zei Nina Dobrev: "Ik heb niets dan liefde voor elke persoon daar. De show moet doorgaan, en het gaat door, en Ik ben benieuwd hoe het volgend seizoen zal zijn." We zijn blij dat er geen wrevel was toen ze uit elkaar ging.

8 Candice King zei dat ze dol was op Caroline's Arc

In een interview zei Candice King: "De schrijvers hebben Caroline door de jaren heen interessant gehouden. Ik ben dankbaar dat ze altijd een zeer sterke boog heeft gehad. Zelfs op momenten waarop die boog een ander personage en wat een ander personage aan het verwerken is, ik heb het gevoel dat het goed is geweest voor Caroline om als individu te groeien."

7 Ian Somerhalder had het gevoel dat Damon was therapeutisch spelen

Ian Somerhalder zei: "Veel dingen die Damon doormaakt, zijn voor mij als individu super louterend, en het is niet altijd mooi. Je vertroebelt het water, de hele tijd. Je trekt uit al deze dingen in je leven die niet per se goed zijn. Het is eigenlijk alsof je betaald wordt voor therapie." Het is ongelooflijk dat Ian Somerhalder zich zo voelde.

6 Nina Dobrev zei dat het makkelijk was om terug te keren voor de finale

In een interview zei Nina Dobrev: "Het was gemakkelijk om weer in het personage te kruipen voor de finale. Ik speelde Elena zes jaar, dus ik sprong er meteen weer in. Er zit veel Elena in mij, dus het was gemakkelijk om weer bij de familie te komen en verder te gaan waar we waren gebleven." Toen Nina Dobrev opdook voor de finale, werden fans gek van geluk!

5 Kat Graham zei dat ze dol was op het haar van zowel Nina Dobrev als Candice King

Kat Graham zei: "Ik hou van Nina's haar omdat ze dit echt glanzende, prachtige haar heeft, en Candice heeft een zeer volle, blonde haardos… Ik ga ze samenbinden voor het beste haar!" Kat gaf een heel diplomatiek antwoord zonder echt te kiezen tussen haar twee vrienden, maar haar antwoord was eerlijk gezegd heel correct! Zowel Nina als Candice hebben geweldig haar.

4 Candice King vond de stunts in TVD leuk

In een interview zei Candice King: "Dus door een vampier te spelen, heb ik deel kunnen uitmaken van veel stunts en locaties en bloed en bloed en protheses - dingen die je normaal niet zou doen in een niet-bovennatuurlijke serie." ze heeft helemaal gelijk dat de meeste andere tv-programma's niet zoveel coole stunts of protheses bevatten.

3 Ian Somerhalder had het gevoel dat seizoen één het hoogtepunt was voor Damon

In een interview zei Ian Somerhalder: Voor mij was seizoen 1 gewoon het hoogtepunt voor Damon. Dat was het toppunt van het vermogen van dit personage om door het verhaal te schijnen. Ik hield van veel van dat spul. Dat spul was echt leuk. Al het gedoe met Damon en Vicki, het dansen in het Salvatore-huis.' Seizoen één was echt een geweldig seizoen voor het personage van Damon.

2 Kat Graham vergeleek haar eigen stijl met die van Bonnie

Kat Graham zei: "We hebben een andere stijl. Bonnie heeft deze geweldige stijl, het is erg hippie/aards, en ik ben meer een high-fashion stadsmeisje. Ik hou echt van platforms, zij is echt van flats. Ze houdt ook van geborduurde overhemden - waar ik dol op ben - maar Bonnie's zijn meer een aardse versie. Ik ga graag voor de legging en de baggy tanktop. Ik ben meer een hipster." Kat heeft helemaal alleen een geweldige stijl.

1 Candice King zei dat ze tevreden was met het einde van de show

In een interview zei Candice King: "Ik ben zeer tevreden. Ik weet dat het einde in de loop der jaren is verschoven, maar ik was zo blij om de finale te lezen. Julie en Kevin hebben geweldig werk geleverd door acht seizoenen in een Ik denk dat fans van de serie tevreden zullen zijn en met tranen in de ogen ernaar zullen kijken." We houden ook van de manier waarop de show eindigde!

Aanbevolen: