Mis de cast van de moderne familie de show? Dit is wat ze hebben gezegd

Inhoudsopgave:

Mis de cast van de moderne familie de show? Dit is wat ze hebben gezegd
Mis de cast van de moderne familie de show? Dit is wat ze hebben gezegd
Anonim

Toen Modern Family zijn laatste aflevering in april 2020 uitzond, was het eerlijk gezegd behoorlijk hartverscheurend! De show begon in 2009 en stal de harten van miljoenen. Het speelde Sofía Vergara, Julie Bowen, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet, Sarah Hyland, Ariel Winter en Ty Burrell in de hoofdrollen.

Een van de grootste vragen die mensen nu hebben, is of de cast van de show de show echt mist of niet! Hebben ze in de jaren dat ze filmden ook een leuke tijd gehad? De cast van de show heeft veel gesproken, of het nu in interviews of in posts op sociale media is geweest.

10 Sofia Vergara over het karakter van Gloria

Sofia Vergara werd gevraagd of ze iets had weggenomen van het personage (Gloria) dat ze in de show speelde. Volgens He alth.com antwoordde ze: Nou, ik denk dat ze meer van mij heeft genomen - van mijn leven, van mijn familie en de manier waarop ik mijn leven leef. Maar natuurlijk is ze een stuk beter dan ik hoe intens ze is met haar familie en hoe toegewijd ze is om het gezin te laten werken. Ze is een personage - ze is nep, dus ze is beter!

9 Julie Bowen over het vermijden van huilen op de set

Toen hem werd gevraagd of de show zou eindigen vlak voordat de cast klaar was met filmen, onthulde Julie Bowen: Ik heb al behoorlijk wat gehuild, maar het komt uit de lucht vallen. Ik heb het lopen zeker gedaan rond en tegen mensen zeggen: 'Ik hou van je'. Samenwerken was geweldig. Maar kom die laatste dag, ik ben hier weg. Ik hang niet rond voor het huilfeest. Ik stel me voor dat dat als een grote amoebe van huilen. Mensen knuffelen en huilen, en ik kan het niet doen. Ik huil liever alleen. En ik voorspel dat ik aan het eind dubbel zal doen.' Het moet voor haar en de hele cast heel emotioneel zijn geweest.

8 Jesse Tyler Ferguson over de cast en crew die zo dichtbij zijn

In 2019 besprak Jesse Tyler Ferguson al met pijn in het hart het einde van Modern Family. Hij vertelde Hollywood Life: We zijn echt een familie. Niet alleen de cast, maar de crew, van wie velen al vanaf het allereerste begin bij ons zijn. Mensen hebben kinderen gekregen en zijn gezinnen begonnen tijdens de duur van de show en het is zo een gezinsdynamiek. Deze mensen niet meer elke dag zien, wordt echt een nieuwe aanpassing.' De cast en crew van de show groeiden naar elkaar toe en ondergingen zoveel veranderingen in de loop van de seizoenen. Voordat de show officieel was afgelopen, bereidde hij zich al voor op het verdriet van dit alles.

7 Eric Stonestreet over dat Cameron een sympathiek personage is

Als iemand Modern Family mist, is het hoogstwaarschijnlijk Eric Stonestreet die het personage dat hij speelde (Cameron) beschreef door te zeggen: "Wat ik geweldig vond dat ze met Cameron begonnen te doen, wat volgens mij opnieuw een briljante slag was van onze schrijvers, is dat ze een personage hebben gemaakt dat je leuk vindt. Laten we aannemen dat mensen Cameron leuk vinden. Maar dan geven ze Cameron dit soort onaangename en onkleurige opmerkingen en grappen, die ik zo grappig vind." (EW.) Hij heeft volkomen gelijk in het feit dat de schrijvers Cameron hebben gecreëerd op een manier die hem onmiskenbaar maakt sympathiek, ondanks alle grappen die hij zou kunnen maken.

6 Sarah Hyland over haar emoties tegen het einde van de show

Sarah Hyland voelde zich aanvankelijk te neerslachtig over de finale van de show. Toen veranderden de dingen. Ze onthulde: Ik ben gewoon zo dankbaar voor de afgelopen 11 jaar. In de aanloop naar de finale was ik in ontkenning en begon me schuldig te voelen dat ik niet verdrietig werd zoals iedereen. Maar toen, tijdens de opnames van de laatste aflevering zag ik Ty Burrell met tranen in zijn ogen. Er is iets aan het zien van je vader huilen waardoor je wilt huilen. Ik begon te brullen, waardoor ik me echt heel gelukkig voelde.' Als je Ty Burell ziet huilen, zou bijna iedereen in tranen uitbarsten!

5 Ariel Winter op de finale van de show

Toen hem werd gevraagd of de show ten einde liep, was Ariel Winter heel openhartig en open over haar gevoelens. Ze zei: Het is niet iets dat we willen. Weet je, we houden van elkaar, en we houden van onze show. Uiteraard maken we er graag meer. … Het zal heel triest zijn dat we elkaar niet elke week zullen zien.” Van de helft van haar leven voor de camera's doorbrengen met dezelfde cast en crew naar plotseling niet moet een schok zijn geweest.

4 Ty Burell over het spelen van goedbedoelde Phil Dunphy

Toen hem werd gevraagd of hij het personage van Phil Dunphy dat hij speelde op Modern Family leuk vindt, zei Ty Burrell: "Ja, echt waar. Hij is gewoon zo'n goedbedoelde persoon en argeloos. Daar streef ik echt naar. Ik vind hem zo leuk. [Hij is] zo'n geweldig persoon om elke dag uit bed te rollen en te spelen. Het voelt goed om naar je werk te gaan." Phil Dunphy is gemakkelijk een van de meest geliefde fictieve personages ooit!

3 Sofia Vergara over hoe lonend modern gezin was

Sofia Vergara besprak hoe het was om een van de best verdienende actrices op tv te zijn sinds haar tijd bij Modern Family. Ze zei: "Nou, het is zeer de moeite waard. Ik ben 46 en werk al bijna 30 jaar. Dus iets kunnen doen waar ik van hou in de entertainmentindustrie, en bovendien geld kunnen verdienen?"

Ze zei verder: "Het was een geweldige ervaring. Het is niet gemakkelijk geweest. Het is veel werk geweest, maar je voelt je beloond voor alle opofferingen, zoals het missen van de verjaardag van mijn zoon hier en daar en niet altijd voor hem aanwezig kunnen zijn." Haar opofferingen hebben haar uiteindelijk goed gedaan.

2 Julie Bowen Op welk personage ze het meest zou missen

Indulge Express vroeg Julie Bowen welk fictief personage uit Modern Family ze het meest zou missen aan het einde van de show in gedachten - 2020. Ze zei: "Phil, natuurlijk! Er is iets dat Ty Burrell heeft gedaan met het personage dat hem van vreemd en grappig heeft gemaakt tot de eenhoorn van tv-vaders."

Phil Dunphy is gemakkelijk een van de meest lieve tv-vaders ooit. Hij oordeelt of bekritiseert zijn kinderen nooit, hij vult ze met liefde en weet hoe hij zijn emoties moet uiten. Iedereen zou geluk hebben hem als vader te hebben.

1 Ariel Winter over dankbaar zijn voor haar tijd in het moderne gezin

Volgens Today zei Ariel Winter: Eerlijk gezegd, het is zo geweldig om een baan als deze te hebben met mensen met wie je 11 jaar hebt gewerkt, waar je van houdt. De hoeveelheid dankbaarheid die we allemaal zijn, is belachelijk. Het is speciaal.” Ze liet dit citaat vallen voordat de show klaar was met filmen. Ze wist al hoe geweldig haar ervaring met de show was voordat het officieel was afgelopen.

Aanbevolen: