15 dingen die de vrouwen van Game of Thrones over de show hebben gezegd

Inhoudsopgave:

15 dingen die de vrouwen van Game of Thrones over de show hebben gezegd
15 dingen die de vrouwen van Game of Thrones over de show hebben gezegd
Anonim

Er is een reden waarom HBO's Game of Thrones zo succesvol bleek te zijn. De eerste reden draait om de briljant creatieve en fantasierijke geest van George R. R. Martin. Ze schreef een bestverkopende boekenreeks genaamd "A Song of Ice and Fire". De tweede reden is de cast van acteurs die zijn gekozen om zo'n geweldig verhaal tot leven te brengen. De cast bestaat uit acteurs als Emilia Clarke als Daenerys Targaryen, ook bekend als Khaleesi, Kit Harington als Jon Snow en Maisie Williams als Arya Stark.

Lena Headey nam de stoere rol op zich van een boze koningin als Cersei Lannister, terwijl Peter Dinklage de rol speelde van Tyrion Lannister, een man met veel wijsheid. Sophie Turner stal ieders hart als Sansa Stark. De hele cast van Game of Thrones is ongelooflijk, maar het is tijd om te horen wat de vrouwelijke leden van de cast te zeggen hebben over de show.

15 Emilia Clarke zei dat ze huilde na het lezen van de scripts voor het laatste seizoen

Emilia Clarke was behoorlijk overstuur toen ze erachter kwam hoe het met haar personage in Game of Thrones ging. In een interview met EW zei ze: "Ik heb gehuild. En ik ging wandelen. Ik liep het huis uit en pakte mijn sleutels en telefoon en liep terug met blaren op mijn voeten. Ik kwam pas vijf uur terug. Ik heb zoiets van: 'Hoe ga ik dit doen?'"

14 Sophie Turner zegt dat ze opgroeide met Sansa Stark

Sprekend over haar Game of Thrones-personage, Sansa Stark, zei Sophie Turner: Ik ben met haar opgegroeid. Ik voel echt wat zij voelt; Ik ken haar waarschijnlijk beter dan ik mezelf ken.” Het feit dat ze opgroeide met het spelen van de rol van Sansa Stark in de show, geeft haar het gevoel verbonden te zijn met het personage.

13 Maisie Williams wilde dat Arya Stark Cersei Lannister neerhaalde

In een interview met CNN zei Maisie Williams: "Ik wilde dat Arya Cersei zou doden, zelfs als dat betekent dat [Arya] ook sterft. Zelfs tot het moment dat Cersei bij Jaime is, dacht ik [tijdens het lezen van het script], 'Hij zal zijn gezicht eraf slaan [en zijn Arya onthullen]' en ze gaan allebei dood. Ik dacht dat dat de drive van Arya was.' Dat wilden we allemaal ook zien, Maisie.

12 Lena Headey gaf toe hoe zij en de cast hun scripts lazen

Lena Headey interviewde Marie Claire en zei: "Meestal geven ze ons alle [de scripts], en als iemand zegt dat ze niet naar het einde doorklikken, liegen ze. Want ik weet dat we dat allemaal doen dat. En dan hebben we een grote doorlezing." De meeste acteurs zouden nieuwsgierig zijn naar het einde!

11 Gwendoline Christie was verrast dat fans Brienne leuk vonden

In een interview met The Guardian zei Gwendoline Christie: "Niemand was meer verrast dan ik dat mensen mijn karakter leuk vonden. Ik ging er gewoon van uit dat, omdat ze geen conventioneel aantrekkelijke vrouw was, mensen niet achter haar zouden staan. Ik ben overweldigd dat ze dat deden." Brienne was geliefd!

10 Nathalie Emmanuel wilde dat Missandei wat op het scherm zou vechten

Volgens EW zei Nathalie Emmanuel: "Ik had Missandei graag zien vechten. Ik denk dat ik de enige ben die op haar projecteert dat ik wil dat ze een badass is met een zwaard of pijl en boog. Ik voel zoals een pijl en boog zou haar ding zijn, want het is super specifiek en vereist veel vaardigheid."

9 Sophie Turner verfde haar haar voor Game Of Thrones

Sophie Turner vertelde Elle: "Ik moest mijn haar rood verven voor Game Of Thrones omdat Sansa's personage in het boek kastanjebruin haar heeft en het is behoorlijk integraal voor wie ze is als persoon. Het was een beetje ontmoedigend maar vriendelijk ook spannend." Het donkere haar op Sansa Stark stond haar goed.

8 Carice Van Houten sprak over de dood van Melisandre

Carice van Houten interviewde The New York Times en sprak over de dood van haar personage, Melisandre. Ze zei: "Ik had het gevoel dat het eraan zat te komen. En ik was eigenlijk blij en nogal sentimenteel toen ik het script las. Ik dacht dat het een mooi einde zou kunnen zijn voor dit personage."

7 Rose Leslie beschrijft Game of Thrones als een middeleeuwse fantasie

In een interview met Telegraph beschreef Rose Leslie Game of Thrones als volgt: "Dus, het is een epische middeleeuwse fantasie met fantastisch schrijven en briljante personages - 60 uur aan verbazingwekkend drama met acteer- en regie van het hoogste kaliber en schrijven." Dat is een vrij nauwkeurige beschrijving.

6 Natalie Dormer legde het karakter van Margaery uit

Volgens Vanity Fair zei Natalie Dormer: "Ik denk… Margaery is erg goed in psychologische analyse en het uitzoeken wat mensen drijft. Soms duurt het even… Of het nu Joffrey of Sansa of haar broer is, ze weet hoe om te gaan met mensen."

5 Emilia Clarke sprak over het dragen van een pruik op Game Of Thrones

In een interview met Glamour zei Emilia Clarke: "Het is koud weer in IJsland, maar er zijn korte filmuren… Terwijl ik in een steengroeve ben in, je weet wel, M alta, in een hitte van 100 graden… Elk seizoen flauwvallen omdat ik twee sets haar op mijn hoofd heb." Filmen met een pruik op moet vervelend zijn geweest.

4 Maisie Williams besprak menselijke emoties in Arya Stark

In een interview met CNN noemde Maisie Williams enkele belangrijke momenten voor Arya toen ze zei: "Slapen met Gendry, Jon weer zien, beseffend dat ze niet alleen meer voor zichzelf vecht, maar ook voor haar familie -- het brengt alles naar boven deze menselijke emoties die Arya lange tijd niet heeft gevoeld."

3 Emilia Clarke zei gekscherend dat Kit Harington een klager was

Volgens Glamour zei Emilia Clarke: "Kit klaagt altijd dat hij het erger heeft, maar hij heeft het absoluut beter. Hij drinkt om 14.00 uur. omdat er maar twee uur daglicht is." Blijkbaar geloofden zij en Kit Harington allebei dat de scènes die ze moesten filmen moeilijker waren dan die van elkaar'.

2 Sophie Turner geeft toe dat zij en Maisie Williams zouden doen alsof ze op de set zoenen

Volgens W Magazine zei Sophie Turner: "Op de set zouden we de scène een beetje doen, en dan proberen elkaar in het midden van de scène te kussen en kijken of iemand zou reageren. Het is Game of Thrones, dus incest is zo normaal dat ze zeiden: 'Ok, dat is prima.'" Incest was de norm op Game of Thrones.

1 Emilia Clarke zei dat Jason Momoa voor haar zorgde op de set

Volgens Oprah Magazine sprak Emilia Clarke over Jason Momoa die zei: "Hij zorgde voor me in een omgeving waar ik niet wist dat er voor me gezorgd moest worden. Jason was een ervaren acteur die een heleboel dingen had gedaan voordat hij naar Game of Thrones kwam." Hun vriendschap is nog steeds sterk.

Aanbevolen: