Een ranglijst van Emma Watson's films na Harry Potter (op basis van IMDb)

Inhoudsopgave:

Een ranglijst van Emma Watson's films na Harry Potter (op basis van IMDb)
Een ranglijst van Emma Watson's films na Harry Potter (op basis van IMDb)
Anonim

Emma Watson - die bekend werd als Hermelien Griffel in de Harry Potter-franchise - zit sinds haar negende in de filmindustrie toen ze auditie deed voor de rol in de beroemde films gebaseerd op de boeken van J. K. Rowling.

Eens de laatste film in de franchise, Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2, die in 2011 in première ging, ging Emma verder met het verkennen van haar talenten door in verschillende rollen te acteren. De lijst van vandaag bekijkt in welke films die ster het afgelopen decennium heeft gespeeld en rangschikt ze volgens hun huidige IMDb-classificatie.

Van het spelen van een rol in de beruchte Bling Ring tot het tot leven brengen van Disney-prinses Belle - dit zijn de beste films van Emma Watson na het afronden van de Harry Potter-franchise!

10 The Circle (2017) - IMDb-beoordeling 5.3

Emma Watson in The Circle
Emma Watson in The Circle

De start van de lijst op plek 10 is de technothriller The Circle uit 2017. Daarin speelt Emma Watson Mae Holland en schittert ze naast Tom Hanks, John Boyega, Karen Gillan, Ellar Coltrane en Patton Osw alt. De film - die gaat over een vrouw die belangrijke geheimen onthult nadat ze haar droombaan heeft gekregen bij een technologiebedrijf genaamd The Circle - heeft momenteel een beoordeling van 5,3 op IMDb.

9 The Bling Ring (2013) - IMDb-beoordeling 5.6

Emma Watson in The Bling Ring
Emma Watson in The Bling Ring

De volgende op de lijst is de satirische misdaad uit 2013 The Bling Ring, geïnspireerd op ware gebeurtenissen en geschreven en geregisseerd door Sofia Coppola. Daarin speelt Emma Watson Nicki Moore en schittert ze naast Israel Broussard, Katie Chang, Taissa Farmiga, Claire Julien, Georgia Rock en Leslie Mann. De film - die een groep door roem geobsedeerde tieners volgt terwijl ze de huizen van beroemdheden kleden - heeft momenteel een 5,6-score op IMDb, waardoor het nummer negen op de lijst is.

8 Regressie (2015) - IMDb-beoordeling 5.7

Emma Watson in regressie
Emma Watson in regressie

Nummer acht op de lijst gaat naar de psychologische mysteriethriller Regression uit 2015. Daarin speelt Emma Watson Angela Gray en schittert zij naast Ethan Hawke, David Thewlis, Lothaire Bluteau, Dale Dickey, Peter MacNeill en Aaron Ashmore.

Momenteel heeft de film - die een detective en psychoanalyticus volgt terwijl ze een satanische sekte ontdekken terwijl ze het verleden van een jonge vrouw onderzoeken - een beoordeling van 5,7 op IMDb.

7 Noah (2014) - IMDb-beoordeling 5.7

Emma Watson in Noah
Emma Watson in Noah

Laten we verder gaan met het bijbelse drama Noah uit 2014. Daarin speelt de actrice - die vaak haar favoriete boeken op Instagram deelt - Noah's geadopteerde schoondochter Ila en schittert ze naast Russell Crowe, Jennifer Connelly, Ray Winstone, Anthony Hopkins en Logan Lerman. Momenteel heeft de film - die het verhaal vertelt van Noah's ongelooflijke missie voordat een rampzalige overstroming de wereld reinigt - een beoordeling van 5,7 op IMDb, wat betekent dat hij nummer zeven deelt met Regression.

6 This Is The End (2013) - IMDb-beoordeling 6.6

Emma Watson in Dit is het einde
Emma Watson in Dit is het einde

Nummer zes op de lijst van Emma Watsons beste films nadat de Harry Potter-franchise naar de apocalyptische komedie This Is the End van 2013 gaat. Daarin speelt Emma Watson zichzelf en schittert ze naast de hoofdcast die bestaat uit James Franco, Seth Rogen, Craig Robinson, Jay Baruchel, Jonah Hill en Danny McBride. Naast Emma bevat de film ook optredens van Mindy Kaling, Rihanna, Channing Tatum, Kevin Hart, Aziz Ansari, de Backstreet Boys en nog veel meer. Momenteel heeft This Is the End een beoordeling van 6,6 op IMDb.

5 Mijn week met Marilyn (2011) - IMDb-beoordeling 6.9

Emma Watson in Mijn week met Marilyn
Emma Watson in Mijn week met Marilyn

De top vijf van beste Emma Watson-films na Harry Potter openen is het drama My Week with Marilyn uit 2011. Daarin speelt Emma Watson Lucy en schittert ze naast Michelle Williams, Kenneth Branagh, Eddie Redmayne, Dominic Cooper, Julia Ormond, Zoë Wanamaker en Judi Dench. Momenteel heeft de film - die een week laat zien van de opnames van de film The Prince and the Showgirl uit 1957 waarin Marilyn Monroe speelde - een beoordeling van 6,9 op IMDb.

4 Colonia (2015) - IMDb-beoordeling 7.1

Emma Watson in Colonia
Emma Watson in Colonia

De volgende op de lijst is de historische thriller Colonia uit 2015. Daarin speelt Emma Watson de hoofdpersoon Lena en ze schittert naast Daniel Brühl, Michael Nyqvist, Richenda Carey, Vicky Krieps, Julian Ovenden en August Zirner.

Momenteel heeft de film - die het verhaal volgt van een jonge vrouw die zich aansluit bij de sekte Colonia Dignidad terwijl ze wanhopig op zoek is naar haar ontvoerde vriend - een beoordeling van 7,1 op IMDb.

3 Belle en het beest (2017) - IMDb-beoordeling 7.1

Emma Watson in Belle en het Beest
Emma Watson in Belle en het Beest

Het openen van de top drie van beste Emma Watson-films na Harry Potter is de muzikale romantische fantasie van 2017 Beauty and the Beast. In de live-action bewerking van Disney's animatiefilm uit 1991 speelt de actrice Belle en speelt ze samen met Dan Stevens, Luke Evans, Ewan McGregor, Stanley Tucci, Ian McKellen en Emma Thompson. Momenteel heeft de film - die het verhaal vertelt van een egoïstische prins die in een monster verandert totdat hij leert lief te hebben - een 7,1 beoordeling op IMDb, wat betekent dat hij zijn plek deelt met Colonia.

2 Little Women (2019) - IMDb-beoordeling 7.8

Emma Watson in Kleine vrouwen
Emma Watson in Kleine vrouwen

De nummer twee op de lijst van vandaag is het coming-of-age periodedrama Little Women uit 2019. Daarin speelt Emma Watson Margaret "Meg" March - een van de vier zussen die het verhaal volgt - en speelt ze samen met Saoirse Ronan, Florence Pugh, Eliza Scanlen, Laura Dern, Timothée Chalamet en Meryl Streep. Momenteel heeft Little Women een 7,8 rating op IMDb, waardoor het op plek nummer twee staat!

1 De voordelen van een muurbloem zijn (2012) - IMDb-beoordeling 8.0

Emma Watson in The in Perks of Being a Wallflower
Emma Watson in The in Perks of Being a Wallflower

Op nummer één staat het coming-of-age-drama uit 2012 The Perks of Being a Wallflower. Daarin speelt Emma Watson Samantha "Sam" Button en schittert zij naast Logan Lerman, Ezra Miller, Mae Whitman, Kate Walsh, Dylan McDermott, Joan Cusack en Paul Rudd. De film - die het verhaal vertelt van een introverte tiener die nieuwe vrienden maakt op de middelbare school - heeft momenteel een 8,0 beoordeling op IMDb. En daar is het dan, hoewel velen Emma Watson in Harry Potter misschien missen, v alt niet te ontkennen dat de actrice sindsdien in tal van geweldige films heeft gespeeld!

Aanbevolen: