Een officiële ranglijst van de films van Mary-Kate en Ashley Olsen, volgens IMDb

Inhoudsopgave:

Een officiële ranglijst van de films van Mary-Kate en Ashley Olsen, volgens IMDb
Een officiële ranglijst van de films van Mary-Kate en Ashley Olsen, volgens IMDb
Anonim

Actrices Mary-Kate en Ashley Olsen werden beroemd in 1987 toen ze Michelle Tanner speelden in de populaire sitcom Full House. In die tijd waren de twee nog maar baby's, maar in de loop van het volgende decennium groeide de tweeling uit tot de populairste kindsterren in Hollywood. En hoewel Mary-Kate en Ashley sindsdien zijn gestopt met acteren om totale meisjesbazen te worden, werpt de lijst van vandaag een blik op de films waarin de twee samen speelden.

Aan het eind van de jaren '90 en het begin van de jaren 2000 waren millennials over de hele wereld geobsedeerd door alles waar Mary-Kate en Ashley Olsen ook maar op afstand in waren - en de lijst van vandaag rangschikt hun beste films op basis van hun IMDb-classificatie. Let op: de films van de Olsen-tweeling worden helemaal niet goed beoordeeld, maar dat neemt niet weg dat ze super populair waren

10 Getting There (2002) - IMDb-beoordeling 4.8

Mary Kate en Ashley Olsen in Hoe kom je er
Mary Kate en Ashley Olsen in Hoe kom je er

Laten we beginnen met de direct-naar-video-familiekomedie Getting There uit 2002, waarin Mary-Kate Kylie Hunter speelt en Ashley Taylor Hunter. Naast de beroemde tweeling zijn er in de film ook Billy Aaron Brown, Heather Lindell, Jeff D'Agostino, Talon Ellithorpe, Holly Towne en Alexandra Picatto te zien. De film - die het verhaal vertelt van twee tienertweelingen die net hun rijbewijs hebben gehaald en kort daarna besloten om met hun vrienden op roadtrip te gaan - heeft momenteel een beoordeling van 4,8 op IMDb.

9 When In Rome (2002) - IMDb-beoordeling 4.9

Mary Kate en Ashley Olsen in When in Rome
Mary Kate en Ashley Olsen in When in Rome

De volgende op de lijst is nog een direct-to-video familiekomedie uit 2002 - deze keer hebben we het over When in Rome. In de film speelt Mary-Kate Olsen Charlotte "Charli" Hunter terwijl Ashley haar tweelingzus Leila Hunter speelt. De film - die het verhaal vertelt van twee tweelingen uit Los Angeles die stage lopen bij een modebedrijf in Rome, Italië - heeft momenteel een beoordeling van 4,9 op IMDb. Naast de beroemde tweeling schittert de film ook met Michelangelo Tommaso, Derek Lee Nixon, Leslie Danon, Julian Stone, Archie Kao en Matt Patresi.

8 New York Minute (2004) - IMDb-beoordeling 5.0

Mary Kate en Ashley Olsen in New York Minute
Mary Kate en Ashley Olsen in New York Minute

Laten we naar de laatste film gaan die de tweeling samen heeft opgenomen - de komedie New York Minute uit 2004. De film vertelt het verhaal van twee tweelingen die niet meer van elkaar konden verschillen, en daarin speelt Mary-Kate Roxanne "Roxy" Ryan terwijl Ashley Jane Ryan speelt.

Momenteel heeft New York Minute een 5.0 rating op IMDb. Naast de twee tweelingen zijn er in de film ook Eugene Levy, Andy Richter, Jared Padalecki, Riley Smith, Andrea Martin en Bob Saget te zien.

7 Vakantie in de zon (2001) - IMDb-beoordeling 5.2

Mary Kate en Ashley Olsen in Holiday in the Sun
Mary Kate en Ashley Olsen in Holiday in the Sun

De volgende op de lijst is de romantische avonturenfilm Holiday in the Sun uit 2001, waarin Mary-Kate Madison Brittany Stewart speelt terwijl Ashley Alexandra Anneliese "Alex" Stewart speelt. Naast de twee broers en zussen heeft de film ook sterren van Austin Nichols, Ben Easter, Billy Aaron Brown, Markus Flanigan, Jamie Rose, Jeff Altman en Wendy Schaal. Momenteel heeft Holiday in the Sun - dat het verhaal vertelt van twee tweelingen die op vakantie zijn in de Bahama's - een 5,2 beoordeling op IMDb.

6 Our Lips Are Sealed (2000) - IMDb-beoordeling 5.2

Mary Kate en Ashley Olsen in onze lippen zijn verzegeld
Mary Kate en Ashley Olsen in onze lippen zijn verzegeld

Laten we verder gaan met de direct-naar-video-familiekomedie Our Lips Are Sealed uit 2000, waarin Ashley Abby Parker speelt terwijl Mary-Kate Maddie Parker speelt. Momenteel heeft de film ook een 5,2 rating op IMDb. Our Lips Are Sealed vertelt het verhaal van twee tweelingen die zijn verhuisd naar Sydney, Australië als onderdeel van het getuigenbeschermingsprogramma van de FBI en naast de beroemde tweeling, zijn er ook hoofdrollen voor Jim Meskimen, Tamara Clatterbuck, Robert Miano, Jason Clarke en Richard Carter..

5 Paspoort naar Parijs (1999) - IMDb-beoordeling 5.3

Mary Kate en Ashley Olsen in paspoort naar Parijs
Mary Kate en Ashley Olsen in paspoort naar Parijs

Een andere film die de lijst van vandaag heeft gehaald, is de direct-to-video familiekomedie Passport to Paris uit 1999. De film vertelt het verhaal van twee tweelingen die naar Parijs, Frankrijk gaan om hun grootvader te bezoeken - en daarin speelt Ashley Allyson Porter terwijl Mary-Kate Melanie Porter speelt. Naast de twee actrices, heeft Passport to Paris ook sterren Peter White, Matt Winston, Yvonne Sciò, Ethan Peck, Brocker Way, Doran Clark en Matt McCoy - en het heeft momenteel een 5,3 beoordeling op IMDb.

4 Billboard Dad (1998) - IMDb-beoordeling 5.3

Mary Kate en Ashley Olsen in Billboard Dad
Mary Kate en Ashley Olsen in Billboard Dad

De volgende op de lijst is de direct-naar-video familiekomedie Billboard Dad uit 1998, waarin Mary-Kate Tess Tyler speelt en Ashley Emily Tyler.

In de film - die het verhaal vertelt van twee meisjes die reclame maken voor hun alleenstaande vader op een billboard - spelen ook Tom Amandes, Jessica Tuck, Carl Banks, Ellen Ratner en Sam Saletta de hoofdrol. Momenteel heeft Billboard Dad een beoordeling van 5,3 op IMDb.

3 The Challenge (2003) - IMDb-beoordeling 5.3

Mary Kate en Ashley Olsen in The Challenge
Mary Kate en Ashley Olsen in The Challenge

Laten we verder gaan met de direct-naar-video avonturenkomedie uit 2003 The Challenge waarin Ashley Elizabeth D alton speelt terwijl Mary-Kate Shane D alton speelt. De film vertelt het verhaal van twee vervreemde tienerzussen en heeft momenteel ook een 5,3 rating op IMDb. Naast de Olsen-tweeling schittert The Challenge ook met Brian Skala, Joe Michael Burke, Diana Carreno, Ty Hodges en Theo Rossi.

2 Winnende Londen (2001) - IMDb-beoordeling 5.5

Mary Kate en Ashley Olsen in Winnende Londen
Mary Kate en Ashley Olsen in Winnende Londen

De nummer twee op de lijst van vandaag is de direct-to-video familiekomedie Winning London uit 2001, die het verhaal vertelt van twee zussen die zijn uitgenodigd om deel te nemen aan de International Model UN-competitie in Londen, VK. In de film speelt Mary-Kate Chloe Lawrence terwijl Ashley Riley Lawrence speelt en ze schitteren naast Brandon Tyler, Jesse Spencer, Rachel Roth, Eric Jungmann, Claire Yarlett en Steven Shenbaum. Momenteel heeft Winning London een beoordeling van 5,5 op IMDb

1 It Takes Two (1995) - IMDb-beoordeling 5.9

Mary Kate en Ashley Olsen in It Takes Two
Mary Kate en Ashley Olsen in It Takes Two

Op nummer één staat de komische film It Takes Two uit 1995, die momenteel een 5,9-score heeft op IMDb. In de film portretteert Ashley Olsen Alyssa Callaway, terwijl Mary-Kate Amanda Lemmon speelt en zij schitteren naast Kirstie Alley, Steve Guttenberg, Philip Bosco en Jane Sibbett. It Takes Two vertelt het verhaal van twee identieke meisjes die elkaar op een dag ontmoeten en het is de best beoordeelde film van Mary-Kate en Ashley waarin de twee samen speelden.

Aanbevolen: