Fans houden van deze theorie dat Kylie Jenner een jongen heeft op basis van de vorm van haar babybuil

Fans houden van deze theorie dat Kylie Jenner een jongen heeft op basis van de vorm van haar babybuil
Fans houden van deze theorie dat Kylie Jenner een jongen heeft op basis van de vorm van haar babybuil
Anonim

Kylie Jenner bevestigde eerder deze maand dat ze zwanger is van baby nummer twee, en fans konden niet gelukkiger zijn geweest voor de realityster.

Voordat het verhaal eind augustus bekend werd, zeiden velen via TMZ dat ze al wisten dat Jenner zwanger was op basis van kleine aanwijzingen die ze hen leek te hebben gegeven in een reeks Instagram-video's.

Fans hadden zelfs opgemerkt hoe Jenner dezelfde outfits en nagellak droeg op haar sociale media-foto's, waardoor velen dachten dat ze oudere video's en foto's van zichzelf uploadde om te verbergen dat ze een broodje in de oven had.

Nou, nu is het allemaal in de openbaarheid en de wereld weet dat de 24-jarige nog een kind verwacht met rapper Travis Scott.

Fans zijn nu overgestapt op nieuwe theorieën en beweren dat Jenner zwanger is van een jongetje op basis van de vorm van haar buik.

Een Twitter-gebruiker wees erop dat na het analyseren van een reeks foto's van Jenner de afgelopen dagen, inclusief de foto's die ze op Instagram heeft geüpload, de vorm en grootte van haar babybuik eruitziet alsof Jenner een jongen verwacht.

Anderen deelden hun eigen theorie en zeiden dat bepaalde emoji's die Jenners beste vriendin Anastasia Karanikolaou op sociale media gebruikte, het geslacht van de baby van de cosmeticagoeroe leken te verraden.

Karanikolaou had het broodje van haar vriend in de oven beschreven als een 'engel', wat volgens een fan betekende dat het geslacht van Jenners baby mannelijk was.

Jenner en een handvol van haar familieleden, waaronder Kim Kardashian, Kendall Jenner en Kris Jenner, zijn momenteel in New York terwijl ze zich voorbereiden op het Met Gala van maandag.

Fans konden hun opwinding niet bedwingen bij de gedachte aan de tv-persoonlijkheid die de rode loper siert met haar groeiende babybuil op het volledige scherm, hoewel het onduidelijk is of Scott haar zal helpen bij de grootste mode-avond.

Aanbevolen: