Paris Hilton: 10 jongens met wie ze een romantische band heeft gehad

Inhoudsopgave:

Paris Hilton: 10 jongens met wie ze een romantische band heeft gehad
Paris Hilton: 10 jongens met wie ze een romantische band heeft gehad
Anonim

Het lijdt geen twijfel dat Paris Hilton een iconische en legendarische socialite is die al meer dan twee decennia wordt aanbeden. De mooie erfgename is afgestudeerd van een rijke jonge vrouw van erfenis tot het nastreven van meerdere zakelijke ondernemingen.

Ze is een social media-influencer, model, zangeres, actrice en vooral… een DJ! Het is zo leuk om haar op het podium te zien optreden omdat ze perfect in haar element lijkt te zijn. Hier zijn enkele van de jongens met wie ze in het verleden een romantische band heeft gehad.

10 Rick Salomon: 2001

Paris Hilton's relatie met Rick Salomon werd helaas erg openbaar vanwege de intieme tape die werd uitgebracht met daarop beiden. Op een extreem kwaadaardige en verknoeide manier verkocht en bracht hij de tape op de markt, waarbij hij een jonge 18-jarige Paris Hilton aan het licht bracht op een manier waar ze het niet mee eens was. Het was een verwoestende ervaring voor haar omdat ze het gevoel had dat het haar reputatie echt had verpest. Gelukkig voor Paris Hilton is ze nog steeds geliefd bij miljoenen fans die haar helemaal niet veroordelen voor zoiets. Zeker als het niet haar schuld was. Ze deelde een moment met een vriend die ze destijds vertrouwde en hij is degene die haar vertrouwen heeft beschaamd voor een bedrag in dollars.

9 Joe Francis: 2003

Als je nog nooit van Joe Francis hebt gehoord, probeer dan terug te denken aan Girls Gone Wild en je weet precies wie hij is. Hij is eigenlijk de oprichter van Girls Gone Wild en hij had een korte relatie met Paris Hilton in 2003. Het verklarende bedrijf is niet langer actief, maar tussen 1987 en 2011 werden meer dan 300 films gefilmd en uitgebracht… dankzij Joe Francis.

8 Nick Carter: 2003 - 2004

Paris Hilton ging uit met een Backstreet Boy! Nick Carter om precies te zijn. Ze kwamen bij elkaar in 2003, maar besloten in juli 2004 uit elkaar te gaan. Toen ze samen waren, waren de foto's van het stel echt schattig en ze leken erg gelukkig!

Het is duidelijk niet gelukt en Nick Carter gaf de splitsing de schuld van ontrouw en vertrouwensproblemen. Uiteindelijk vertelde hij Ryan Seacrest op een radioprogramma dat hij contact had met Ashlee Simpson als een manier om wraak te nemen op Paris Hilton. Rommelig.

7 Chad Michael Murray: 2004

Met wie beschuldigde Nick Carter Paris Hilton precies van ontrouw? Nou, het was Tsjaad Michael Murray. Paris Hilton en Chad Michael Murray ontmoetten elkaar op de set van House of Wax en hadden naar verluidt een affaire. Chad Michael Murray was destijds getrouwd met Sophia Bush en ze kwam erachter en heeft in de media zeker gezegd hoe pijnlijk de situatie voor haar was. Het is jammer dat zoveel relaties zijn geruïneerd.

6 Benji Madden: 2008

In 2008 had Paris Hilton een relatie met Benji Madden, de gitarist van de rockband Good Charlotte. Haar beste vriendin Nicole Richie trouwde op dat moment met Joe Maddon, dus het zou goed zijn gegaan en perfect zijn geweest als de relatie tussen Benji in Parijs twee had geduurd.

Helaas gingen ze in november van hetzelfde jaar uit elkaar als ze bij elkaar kwamen vanwege drukke schema's en problemen op lange afstand. Ondanks geruchten dat Paris en Nicole niet langer hecht zijn, zijn ze nog steeds goede vrienden.

5 Jared Leto: 2008

Foto's van Jared Leto en Paris Hilton die op een feestje in 2008 zoenden, deden de ronde in de media en iedereen raakte er behoorlijk van in de war. Uiteindelijk onthulden ze dat ze elkaar niet serieus aan het daten waren, maar naar het uiterlijk van de zaak zouden ze dat wel moeten doen, het was een beetje serieuzer dan ze aan het leiden waren! Hij is ook romantisch verbonden met Lana Del Rey, hoewel de twee nooit meer dan platonische vrienden zijn geweest, dus het is mogelijk dat dit weer zo'n situatie is.

4 Cristiano Ronaldo: 2009

2009 was het jaar waarin Paris Hilton en Cristiano Ronaldo samen in de roddelbladen begonnen te landen voor hun kortstondige relatie. Ze gingen uit elkaar en besloten vrij snel hun eigen weg te gaan, wat bewees dat ze al vroeg wisten dat het niet zou lukken. Deze twee hebben tenminste elkaars tijd niet verspild door te proberen iets te laten werken terwijl ze wisten dat het niet in de kaarten zat.

3 Afrojack: 2011 - 2012

Tussen 2011 en 2012 waren Paris Hilton en Afrojack aan het daten. Ze begonnen in 2012 samen op evenementen te verschijnen, waaronder de Grammy Awards. Ze samen zien op zo'n groot evenement was genoeg voor veel van hun fans om aan te nemen dat ze een serieuze relatie hadden! Naar verluidt besloot Afrojack om te stoppen met Paris Hilton omdat hij niet op zoek was naar iets serieus, inclusief een toegewijde relatie.

2 Rivier Viiperi: 2013 - 2014

River Viiperi is een Spaans model waarmee Paris Hilton in 2012 begon te daten. Ze hebben nooit aan het publiek aangekondigd dat ze officieel uit elkaar waren, dus veel mensen waren geschokt toen ze werd gezien in het openbaar terwijl ze iemand anders kuste! Na bijna 2 jaar daten, leek het alsof het de goede kant op ging voor het paar. Duidelijk niet!

1 Chris Zylka: 2017 - 2018

Van 2017 tot 2018 had Hilton een relatie met Chris Zylka. Ze zijn uiteindelijk ook verloofd! Destijds verwees Paris Hilton naar Chris als haar beste vriend en soulmate. Ze beschreef hem als in alle opzichten perfect voor haar. In november 2018 maakten ze bekend dat ze hun trouwplannen niet langer doorzetten.

Aanbevolen: