De cast van 'Gossip Girl' gerangschikt op hoeveel rollen ze tot nu toe hebben gespeeld

Inhoudsopgave:

De cast van 'Gossip Girl' gerangschikt op hoeveel rollen ze tot nu toe hebben gespeeld
De cast van 'Gossip Girl' gerangschikt op hoeveel rollen ze tot nu toe hebben gespeeld
Anonim

Toen het populaire tienerdrama Gossip Girl in 2007 in première ging, kon niemand voorspellen dat de show zo succesvol zou zijn en zes seizoenen zou doorgaan. Vandaag de dag blijft Gossip Girl een van de beste tienerdrama's ooit gemaakt - en het lijdt geen twijfel dat de cast nog steeds even populair is als altijd.

De lijst van vandaag laat zien in hoeveel projecten de castleden van Gossip Girl hebben gezeten naast de populaire tienershow - en rangschikt ze volgens het aantal van hun huidige acteercredits op IMDb. Hoewel sommige castleden zoals Blake Lively en Penn Badgley nietjes in Hollywood zijn, is het veilig om te zeggen dat plek nummer één op de lijst van vandaag velen zal verrassen!

10 Kaylee DeFer heeft 24 acteercredits

De lijst wordt afgetrapt door actrice Kaylee DeFer die Ivy Dickens speelde op Gossip Girl. Momenteel heeft Kaylee op haar IMDb-profiel 24 acteercredits, waaronder shows zoals How I Met Your Mother, Friends with Benefits, The War at Home, CSI: Miami en Ghost Whisperer - evenals films als In My Pocket, The Deerings en tussenstop.

9 Blake Lively heeft 26 acteercredits

Verrassend genoeg is Blake Lively de volgende op de lijst die het hoofdpersonage Serena van der Woodsen speelde in het populaire tienerdrama. Blake Lively is ook te zien in films als A Simple Favor, All I See Is You, The Shallows en The Sisterhood of the Traveling Pants. Momenteel heeft de beroemde actrice - die getrouwd is met Hollywood-ster Ryan Reynolds - 26 acteercredits op haar IMDb-profiel en Gossip Girl is de enige show waarin ze speelde.

8 En dat doet Taylor Momsen ook

Laten we verder gaan met actrice Taylor Momsen die volgens haar IMDb-profiel ook 26 acteercredits heeft. Taylor - die Jenny Humphrey speelde in Gossip Girl - is ook te zien in films als Spy School, Saving Shiloh en Paranoid Park.

Naast Gossip Girl is Taylor Momsen misschien het best bekend voor het vertolken van Cindy Lou Who in de kerstkomedie Dr. Seuss' How the Grinch Stole Christmas.

7 Ed Westwick heeft 27 acteercredits

De volgende op de lijst is Ed Westwick die Chuck Bass speelde in het populaire tienerdrama. Volgens zijn IMDb-profiel heeft Ed Westwick 27 acteercredits. De ster staat ook bekend om zijn hoofdrol in films als Me You Madness, Enemy Lines, Bone in the Throat en Billionaire Ransom, evenals in shows zoals White Gold, Snatch en Wicked City.

6 En Chace Crawford ook

Een andere Gossip Girl-ster met 27 acteercredits op zijn IMDb-profiel is Chase Crawford. Chase - die Nate Archibald speelde in het populaire tienerdrama - is ook te zien in films als Charlie Says, I Do… Until I Don't, Rules Don't Apply en What to Expect When You're Expecting - evenals in shows als The Boys, Casual en Blood & Oil.

5 Connor Paolo heeft 29 acteercredits

Laten we verder gaan met acteur Connor Paolo die Eric van der Woodsen speelde in Gossip Girl. Volgens zijn IMDb-profiel heeft de acteur in totaal 29 acteercredits, waaronder shows als Business Doing Pleasure, Revenge en Electric Dreams, evenals films zoals Flock of Four, Friend Request en World Trade Center.

4 Penn Badgley heeft 34 acteercredits

De volgende op de lijst is Penn Badgley die volgens zijn IMDb-profiel 34 acteercredits heeft.

Op Gossip Girl speelde Penn Badgley Dan Humphrey, maar naast deze rol staat hij ook bekend om zijn hoofdrol in shows zoals You, The Slap, The Bedford Diaries en The Mountain, evenals films zoals Adam Green's Aladdin, Parts Per Billion, Groeten van Tim Buckley, en John Tucker Must Die.

3 Jessica Szohr heeft 43 acteercredits

De top drie op de lijst van vandaag wordt geopend door Jessica Szohr die Vanessa Abrams op Gossip Girl speelde. Naast het tienerdrama staat de actrice ook bekend om haar hoofdrol in shows als The Orville, Shameless, Complications en Twin Peaks: The Return - en films als Two Night Stand, House at the End of the Drive en The Internship. Momenteel heeft Jessica Szohr 43 acteercredits op haar IMDb-profiel.

2 Leighton Meester heeft 55 acteercredits

De nummer twee op de lijst van vandaag is Leighton Meester die Blair Waldorf speelde in het populaire tienerdrama. Volgens het IMDb-profiel van Leighton Meester heeft de actrice momenteel 55 acteercredits. Naast Gossip Girl is Leighton ook te zien in shows als Single Parents, Making History en The Last Man on Earth, evenals films als Any Tom, Dick of Harry, Of Mice and Men en Like Sunday, Like Rain..

1 Michelle Trachtenberg heeft 59 acteercredits

De lijst wordt afgerond met maar liefst 59 acteercredits op haar IMDb-profiel door Michelle Trachtenberg die Georgina Sparks op Gossip Girl speelde. Naast het populaire tienerdrama is Michelle ook te zien in films als Ice Princess, 17 Again en Save the Date, evenals in shows als Human Kind Of, Robot Chicken, Guidance en Weeds.

Aanbevolen: