De cast van 'Riverdale' gerangschikt op hoeveel rollen ze tot nu toe hebben gespeeld

Inhoudsopgave:

De cast van 'Riverdale' gerangschikt op hoeveel rollen ze tot nu toe hebben gespeeld
De cast van 'Riverdale' gerangschikt op hoeveel rollen ze tot nu toe hebben gespeeld
Anonim

Iedereen die het populaire tienerdrama Riverdale heeft gezien, weet waarschijnlijk al hoe getalenteerd de hele cast is - en vandaag richten we ons op de jongere acteurs van de show. Terwijl een deel van de cast internationale faam verwierf met Riverdale, waren anderen, zoals Cole Sprouse, enorme sterren voordat ze bij de show kwamen.

We vragen ons echter af welke van de belangrijkste castleden de meeste projecten achter zich heeft, en daarom hebben we besloten ze te rangschikken op basis van het aantal projecten op hun IMDb-profielen. Terwijl we beginnen met een acteur die tot nu toe slechts acht projecten heeft gehad, sluiten we de lijst af met een die vanaf vandaag 38 acteeroptredens had - dus blijf scrollen om erachter te komen wie dat is!

10 Casey Cott heeft 8 acteercredits

De lijst wordt afgetrapt door Casey Cott die Kevin Keller speelt in Riverdale. Volgens zijn IMDb-profiel heeft Casey tot nu toe in totaal 8 projecten gespeeld - zijn meest opvallende zijn natuurlijk Riverdale en zijn spin-off Katy Keene. Naast deze twee zullen fans Casey misschien herkennen in de dramafilm All the Little Things We Kill uit 2019.

9 Ashleigh Murray heeft 10 acteercredits

De volgende op de lijst is Ashleigh Murray die Josie McCoy speelde in het populaire tienerdrama. Net als Casey is Ashleigh ook te zien in de spin-off Katy Keene - en naast deze twee rollen werkte de actrice ook aan acht andere projecten. Op haar IMDb-profiel kunnen fans projecten vinden zoals de televisieprogramma's Alex, Inc., Younger en The Following.

8 K. J. Apa heeft 11 acteercredits

Laten we verder gaan met acteur K. J. Apa die - volgens zijn IMDb-profiel - tot nu toe aan 11 projecten heeft gewerkt. KJ Apa speelt Archie Andrews in Riverdale, maar hij is ook te zien in films als A Dog's Purpose, The Hate U Give, The Last Summer, I Still Believe en Dead Reckoning.

Naast films, K. J. Apa speelde ook in andere shows voorafgaand aan Riverdale zoals Shortland Street en The Cul De Sac.

7 Charles Melton heeft 12 acteercredits

De volgende op de lijst is Charles Melton die Reggie Mantle speelt in het populaire tienerdrama. Naast de hoofdrol in Riverdale, heeft de acteur ook 11 andere acteercredits op zijn IMDb-profiel - en zijn meest opvallende projecten zijn films als The Thinning: New World Order, The Sun Is Also a Star, Bad Boys for Life en Mainstream. Momenteel heeft de acteur ook één film in postproductie.

6 Camila Mendes heeft 14 acteercredits

Laten we verder gaan met actrice Camila Mendes die Veronica Lodge op Riverdale speelt. Volgens haar IMDb-profiel heeft Camila Mendes 14 acteercredits en haar meest opvallende projecten naast Riverdale zijn films als Dangerous Lies, Palm Springs, Coyote Lake, The Perfect Date en The New Romantic. Momenteel heeft Camila Mendes één film in pre-productie.

5 Vanessa Morgan heeft 17 acteercredits

Volgens haar IMDb-profiel heeft actrice Vanessa Morgan - die Toni Topaz in de show speelt - tot nu toe 17 acteercredits. Enkele van haar meest opmerkelijke werk omvat films zoals Pimp, Guilty at 17 en Geek Charming, evenals shows zoals The Shannara Chronicles, Finding Carter, My Babysitter's a Vampire en A. N. T. Boerderij.

4 En Madelaine Petsch ook

Net als Vanessa Morgan heeft Madelaine Petsch - die Cheryl Blossom speelt in Riverdale - ook 17 acteercredits.

Een van de beroemdste werken die op haar IMDb-profiel te vinden zijn, omvat shows als The Shadow Diaries en Day by Day, evenals de films Sightless, Polaroid en The Curse of Sleeping Beauty. Momenteel heeft de actrice één film die dit jaar uitkomt - en twee die in pre-productie zijn.

3 Lili Reinhart heeft 21 acteercredits

De top drie van jonge Riverdale-sterren openen met de meeste rollen achter hen is Lili Reinhart die Betty Cooper in de show portretteert. Naast Riverdale kunnen fans ook films vinden zoals Chemical Hearts, Charlie's Angels, Hustlers en The Good Neighbor, evenals shows zoals Surviving Jack, Scientastic!, en Law & Order: Special Victims Unit op haar IMDb-profiel. In totaal heeft de ster tot nu toe 21 acteercredits!

2 Drew Ray Tanner heeft 28 acteercredits

Een verrassende naam voor veel Riverdale-fans die zo hoog op de lijst van vandaag staat, is absoluut Drew Ray Tanner. De acteur - die Fangs Fogarty speelt in het populaire tienerdrama - heeft in totaal 28 projecten achter de rug. Enkele van de meest opvallende werken op zijn IMDb-profiel zijn films zoals Work It, Secret Millionaire en All of My Heart: Inn Love, evenals shows zoals DC's Legends of Tomorrow, The Order, You Me Her en Somewhere Between.

1 En tot slot, Cole Sprouse heeft 38 acteercredits

De lijst wordt afgerond met maar liefst 38 rollen achter hem is Cole Sprouse die Jughead Jones speelt in Riverdale. Zoals fans waarschijnlijk al weten, werd Cole samen met zijn tweelingbroer Dylan Sprouse beroemd in de Disney Channel-show The Suite Life of Zack & Cody - maar daarnaast bevat zijn IMDb-profiel films als Five Feet Apart en The Suite Life Movie, evenals shows als Borrasca en I'm in the Band. Momenteel heeft Cole één film in pre-productie.

Aanbevolen: