Alle acteurs die Barney hebben gespeeld, gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

Alle acteurs die Barney hebben gespeeld, gerangschikt op nettowaarde
Alle acteurs die Barney hebben gespeeld, gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Populaire Amerikaanse kindershow Barney and Friends is gemaakt door Sheryl Leach De show die gericht was op kinderen van 2-7 jaar bracht belangrijke waarden door middel van liedjes en dansroutines met een vriendelijke benadering. Barney and Friends ging in première op PBS op 6 april 1992 en eindigde op 2 november 2010, hoewel er nog steeds nieuwe video's werden uitgebracht op verschillende data nadat de laatste aflevering was uitgezonden.

Barney opende de ogen van kinderen voor de geneugten van leren en ontdekken, de wonderen van fantasie en de schoonheid van onvoorwaardelijke liefde. Met zijn leerzame en toch leuke aanpak trok Barney de aandacht van verschillende kinderen over de hele wereld. Maar nog interessanter aan de show is de lange lijst met acteurs die Barney mochten spelen. Op basis van hun vermogen, hier is een blik op alle sterren die Barney in de loop der jaren hebben geuit.

8 Daniel Lesourd

Daniel Lesourd, een Canadese acteur, is vooral bekend om zijn rol als de stem achter Barney in de Franse dubs voor Barney and Friends. Naast Barney's Franse stem is Lesourd ook het Franse stemtalent voor Donald Duck en Mickey Mouse in "Who Framed Roger Rabbit?". Hij was ook te zien in andere Hollywood-films zoals Batman, de filmaanpassing van Scooby-Do o uit 2002 en Doc Hollywood. Op dit moment heeft Lesourd een netwerk dat geschat wordt op $700.000, waarvan hij denkt dat hij dit in de loop van zijn carrière heeft vergaard.

7 Bob West

Bob West was de originele stem van Barney van 1988-2000 en kan worden gezegd dat hij het precedent heeft geschapen voor degenen die na hem kwamen. In 2000 stopte West met het uiten van Barney en werd vervangen door stemacteur Duncan Brannan. De super getalenteerde stemacteur is naar verluidt vanaf vandaag een geschatte $ 950.000 waard.

6 Dean Wendt

Dean Wendt is vooral bekend als de tweede stemacteur van Barney. Hij nam het stokje over van Brannan en speelde de rol tussen 2002 en 2009 zeven jaar. Behalve Barney and Friends is Wendt's ook te zien geweest in andere Barney-media, waaronder tours zoals Barney's Colourful World en Barney Live Around the World. De Amerikaanse stemacteur, gastheer en DJ heeft een nettowaarde van ongeveer $ 1,5 miljoen.

5 David Joyner

David Joyner portretteerde het kostuum van Barney, voor het eerst te beginnen in 1991 in Barney & the Backyard Gang. Hij ging door in 1992 en trad op als de originele body performer van Barney op Barney & Friends tot 2001. Joyner runt nu een tantra-massagebedrijf, Tantra Harmony, waar hij $ 350 in rekening brengt voor een sessie van 4 uur. Vanaf vandaag heeft de acteur een gerapporteerd vermogen variërend van $ 1 miljoen tot $ 2 miljoen.

4 Duncan Brannan

Duncan Brannan leverde stemmen voor tal van reguliere kinderamusementpersonages, Engelstalige dubs van Japanse animes en andere commerciële eigendommen. Hij speelde de rol van stemacteur voor Barney tussen 1997 en 2000 na het vertrek van Bob West. Duncan, die ook schrijver, leraar en predikant is, is tussen de $ 1 miljoen en $ 5 miljoen waard, waarvan hij het meeste vergaarde uit zijn succesvolle carrière als stemacteur.

3 Josh Martin

Josh Martin droeg het Barney-pak tussen 1996 en 2009. Hij was ook de Blue-Jay-poppenspeler in Come on Over to Barney's House en de ijsbeer in Riff's Musical Zoo. Hij speelde Barney in de meeste van de laatste afleveringen van seizoen 4 en It's Time For Counting toen David Joyner en Bob West beiden vertrokken om Barney's Great Adventure te filmen. Buiten de Barney-franchise staat hij bekend om zijn werk in de Funimation-dub van Dragon Ball, waar hij Majin Buu en Kid Buu uitte. Tegenwoordig wordt Martin geschat op ongeveer $ 7 miljoen.

2 Carey Stinson

Carey Stinton was de derde persoon die het kostuum van Barney droeg en 22 jaar lang behield hij die rol. Na het verlaten van de show pakte Carey een carrière op als fotograaf en podcast-host. Zijn podcastshow, Purple Tales Podcast, ging in première op 5 maart 2019 en eindigde op 6 augustus 2019. De show bevatte verschillende mensen die aan Barney werkten en zag veel verhalen achter de schermen gedeeld. Naar verluidt heeft Carey momenteel een geschat vermogen van $ 11 miljoen, waarvan de meeste afkomstig zijn uit zijn veelzijdige carrière in entertainment.

1 Tim Dever

Amerikaanse acteur, Tim Dever was tussen 1999 en 2002 drie jaar stemacteur voor Barney. Hij werkte samen met Duncan Brannan voor de stem van Barney, terwijl Duncan voor de zangstem. Ondanks het feit dat hij deed wat volgens velen geweldig werk was, hield Dever het niet lang vol in de show. Volgens een interview met Dean Wendt waren de makers van Barney niet zo blij met Dever als de stem van de paarse dinosau; dus huurden ze Dean Wendt in zijn plaats.

Naast zijn werk aan Barney and Friends, staat Dever ook bekend om You Can Be Anything, Barney: Let's Go to the Beach! en Barney: Laten we naar de dierentuin gaan. Hij is gelukkig getrouwd met zijn vrouw Kathy met wie hij drie kinderen deelt. Vandaag de dag heeft Dever naar verluidt een geschat vermogen van $20 miljoen.

Aanbevolen: