De cast van 'Gossip Girl' gerangschikt van jongste tot oudste

Inhoudsopgave:

De cast van 'Gossip Girl' gerangschikt van jongste tot oudste
De cast van 'Gossip Girl' gerangschikt van jongste tot oudste
Anonim

Hoewel het officieel negen jaar geleden is dat de populaire tienerdramashow Gossip Girl zijn laatste seizoen uitzond, lijdt het geen twijfel dat fans over de hele wereld nog steeds absoluut geobsedeerd zijn door zijn vorm. De show heeft zijn kijkers zeker een aantal zeer gedenkwaardige afleveringen gegeven en het heeft zeker een precedent geschapen voor tienershows. Het is immers niet gemakkelijk om Serena van der Woodsen, Blair Blair Waldorf en de jongens van de Upper East Side los te laten - daarom hebben we besloten om de cast in een iets ander licht te bekijken.

Ja, vandaag hebben we het over de leeftijd van de cast - dus blijf scrollen om erachter te komen welke van de beroemdste castleden de jongste zijn - en welke de oudste!

10 Taylor Momsen is 27 jaar oud

De lijst wordt afgetrapt door Taylor Monson die Jenny Humphrey speelde op Gossip Girl. Zoals fans zich zullen herinneren, verscheen Taylor na seizoen vier van het populaire tienerdrama vrijwel pas in het laatste seizoen van de show. Naast Gossip Girl is Taylor ook bekend als hoofdrolspeler in How the Grinch Stole Christmas en als frontvrouw van de rockband The Pretty Reckless. Taylor werd geboren op 26 juli 1993 en is momenteel 27 jaar oud.

9 Willa Holland is 29 jaar oud

De volgende op de lijst is Willa Holland, die geen hoofdcastlid was, maar veel fans herinneren zich haar zeker. Op Gossip Girl speelde Willa Agnes Andrews en ze had voornamelijk optredens in het tweede seizoen van het populaire tienerdrama. Daarnaast is Willa ook bekend van het spelen van Kaitlin Cooper in het tienerdrama The O. C. en Thea Queen/Speedy in de superheldenshow Arrow. Willa Holland werd geboren op 18 juni 1991 en is momenteel 29 jaar oud.

8 Connor Paolo is 30 jaar oud

Laten we verder gaan met Connor Paolo die Eric van der Woodsen speelde op Gossip Girl.

Naast deze rol staat Connor ook bekend om het spelen van Declan Porter in de dramashow Revenge en voor zijn verschijning in de films Alexander en The World Trade Center. Connor Paolo werd geboren op 11 juli 1990 en is momenteel 30 jaar oud.

7 Blake Lively en Ed Westwick zijn 33 jaar oud

Natuurlijk moesten we Blake Lively, die Serena van der Woodsen speelde, en Ed Westwick, die Chuck Bass speelde, opnemen in de show. Blake heeft zeker in een flink aantal beroemde films gespeeld sinds Gossip Girl klaar was, terwijl Ed het wat rustiger aan heeft gedaan. Blake Lively werd geboren op 25 augustus 1987, terwijl Ed Westwick werd geboren op 27 juni 1987 - en momenteel zijn beide sterren 33 jaar oud.

6 En dat geldt ook voor Hilary Duff

Een actrice die velen misschien niet hadden verwacht op de lijst te zien, is de voormalige Disney Channel-ster Hilary Duff, die Olivia Burke speelde in het derde seizoen van het populaire tienerdrama. Hilary - die zeker heel veel heeft gedaan sinds haar Lizzie McGuire-dagen - werd geboren op 28 september 1987 en is momenteel ook 33 jaar oud.

5 Penn Badgley en Leighton Meester zijn 34 jaar oud

De volgende op de lijst zijn Leighton Meester die Blair Waldorf speelde en Penn Badgley die Dan Humphrey speelde in de show.

Net als de meeste castleden bleven beide sterren acteren nadat de show in 2012 was afgelopen. Leighton Meester werd geboren op 9 april 1986, terwijl Penn Badgley werd geboren op 1 november 1986 - wat betekent dat beide acteurs zijn momenteel 34 jaar oud.

4 En dat geldt ook voor Kaylee DeFer en Katie Cassidy

Over 34-jarigen gesproken - Kaylee DeFer en Katie Cassidy zijn de volgende. Kaylee DeFer die Ivy Dickens speelde in het vierde en vijfde seizoen van Gossip Girl werd geboren op 23 september 1986, terwijl Katie Cassidy die Juliet Sharp speelde tijdens het vierde seizoen van het tienerdrama werd geboren op 25 november 1986.

3 Chace Crawford en Jessica Szohr zijn 35 jaar oud

Laten we verder gaan met Chace Crawford die Nate Archibald speelde en Jessica Szohr die Vanessa Abrams speelde in de show. Beide sterren zijn na afloop van de show blijven acteren, maar Gossip Girl blijft ongetwijfeld hun meest succesvolle project dat up-to-date is. Chace Crawford werd geboren op 18 juli 1985, terwijl Jessica Szohr werd geboren op 31 maart 1985 - wat betekent dat beide starts momenteel 35 jaar oud zijn.

2 En dat geldt ook voor Michelle Trachtenberg

Een andere Gossip Girl-ster die momenteel 34 jaar oud is, is Michelle Trachtenberg. Michelle - die werd geboren op 11 oktober 1985 - speelde de iconische Georgina Sparks in het tienerdrama en terwijl ze officieel geen hoofdcastlid was. ze had een terugkerende rol in 28 afleveringen van de show!

1 En tot slot, Clémence Poésy is 38 jaar oud

De lijst wordt afgerond met Clémence Poésy die de Franse vriendin Eva van Chuck Bass speelde in het vierde seizoen van Gossip Girl. Naast het tienerdrama staat de Franse actrice ook bekend om haar hoofdrol in films zoals de Harry Potter-franchise, evenals In Bruges, 127 Hours en War and Peace. Clémence Poésy werd geboren op 30 oktober 1982 en is momenteel 38 jaar oud!

Aanbevolen: