10 vergeten feiten over de cast van 'Gilmore Girls

Inhoudsopgave:

10 vergeten feiten over de cast van 'Gilmore Girls
10 vergeten feiten over de cast van 'Gilmore Girls
Anonim

Ook al eindigde het meer dan tien jaar geleden, Gilmore Girls is nog steeds een van de meest populaire familiekomedies. Het beeldde een mooie, maar toch echte en onvolmaakte moeder-dochterrelatie uit, terwijl belangrijke kwesties aan de orde kwamen. Het sprak mensen van verschillende leeftijden aan, en veel critici zeggen dat dat de sleutel tot het succes was.

Het had een uitzonderlijk getalenteerde cast die hun rollen zeer serieus nam en elk hun steentje bijdroeg om een ongelooflijke show te maken. Elk van hen had een zeer interessant leven buiten de show, en nu, jaren later, zullen de lezers interessante feiten vinden over de mensen die de geliefde karakters vertolkten.

10 Lauren Graham reed vroeger competitief op paarden

Lauren Graham's vertolking van Lorelai was onberispelijk, en haar acteertalenten zijn zeker niet te vergelijken. Daarom is het verrassend om te horen dat acteren niet altijd haar droom was. Toen ze jonger was, deed ze paardrijden het liefste, en ze was er erg goed in. In feite was ze serieus begonnen met concurreren. Die passie liet ze echter achter zich, want al snel ontdekte ze dat actrice worden haar ware droom was. Daar was geen weg meer van terug en ze wijdde haar leven aan het verwezenlijken van die droom.

9 Jared Padalecki's campagne om depressie te bestrijden

Jared Padalecki
Jared Padalecki

Jared Padalecki heeft ervoor gekozen om een pleitbezorger voor geestelijke gezondheid te worden, en hij heeft het heel goed gedaan. De ster van Gilmore Girls en Supernatural heeft het tot een doel in het leven gemaakt om mensen te helpen met hun worsteling met geestelijke gezondheid, niet alleen omdat hij zich inzet om de wereld een betere plek te maken, maar ook omdat hij uit de eerste hand heeft ervaren welke effecten depressie kan hebben op jouw leven. Hij creëerde de Always Keep Fighting-campagne om het bewustzijn over psychische problemen te vergroten en geld in te zamelen om mensen te helpen een behandeling te krijgen.

8 Melissa McCarthy was een dragqueen

Melissa McCarthy
Melissa McCarthy

Ja, dat klopt. De lieftallige Melissa McCarthy, die Sookie St. James speelde, was in haar jeugd een dragqueen. Ze deed het gewoon voor de lol, en niet voor een lange tijd, maar het was nog steeds een spannende tijd in haar leven.

"Ik was het daar met mijn lieve homovrienden en ik was gekleed als een grote oude dragqueen", vertelde ze. "Ik ging langs Miss Y. Ik had een gouden lamé-swingjas op, een enorme pruik, grote wimpers. Ik had het erover dat ik ongelooflijk rijk en mooi was en extravagant leefde, en de eerste nacht werkte geweldig. Het was zo'n gelukkig, goed gevoel, en het gaf me zoveel vertrouwen."

7 Liza Weil groeide op in een artistieke familie

Liza Weil
Liza Weil

Liza Weils liefde voor acteren is helemaal niet verrassend, aangezien ze opgroeide omringd door artiesten. Haar ouders maakten zelfs deel uit van een komediegroep en ze bracht een groot deel van haar jeugd door met reizen over de wereld met hen. Zodra het gezin was gesetteld en ze naar school ging, begon Liza toneellessen te volgen en deel te nemen aan lokale toneelstukken en later in producties in New York. Haar ouders steunden haar dromen heel erg, en ze lieten haar toe zich te concentreren op acteren en haar school in haar eigen tempo af te maken.

6 Scott Patterson is eigenaar van een koffiebedrijf

Scott Patterson heeft een grote carrière die niet alleen bestaat uit acteren, maar ook uit honkbal en ondernemerschap. Hij is zeer succesvol geweest in al die dingen, maar waar de mensen waarschijnlijk minder van weten, is zijn koffiebedrijf, dat hij in 2017 oprichtte. Vier jaar later gaat Scotty P's Big Mug Coffee nog steeds sterk. Als fans geïnteresseerd zijn om zijn producten eens te proberen, kunnen ze naar Scott's Instagram-pagina gaan en zullen ze de link in zijn bio vinden.

5 Alexis Blendel en Milo Ventimiglia gedateerd

Alexis Bledel, Milo Ventimiglia
Alexis Bledel, Milo Ventimiglia

Alexis Blendel, de iconische Rory Gilmour, had een relatie met haar co-ster Milo Ventimiglia, die op een bepaald moment in het verhaal Jess Mariano speelde, Rory's liefdesbelang. Het stel heeft vier jaar gedate, van 2002 tot 2006, wat betekent dat ze op een gegeven moment daten terwijl ze samenwerkten.

Geen van beiden heeft een verklaring gegeven waarom ze uit elkaar zijn gegaan, maar er lijkt geen vijandigheid tussen hen te zijn. Ze hebben niets dan goede dingen over elkaar te zeggen, dus het is veilig om aan te nemen dat ze in der minne uit elkaar zijn gegaan.

4 Matt Czuchry was een tennisser

Matt Czuchry heeft een tweede passie, een die hij bijna net zoveel koestert als acteren, namelijk tennissen. Hij begon al op zeer jonge leeftijd met spelen en zijn ouders merkten meteen dat hij erg getalenteerd en hardwerkend was. Zoveel dat hij uiteindelijk een studiebeurs kreeg om te tennissen.

"Mijn laatste jaar op de middelbare school won ik uiteindelijk het Tennessee State Championship, wat een van mijn dierbaarste herinneringen is", zei Matt. "Ik was de eerste persoon in Oost-Tennessee, uit dat deel van Tennessee, die het kampioenschap won. Toen ik op de middelbare school zat, was dat altijd een droom van mij waarvan ik dacht dat die niet haalbaar was, vooral als ik uit Oost-Tennessee kwam, waar niemand had het eerder gewonnen, dus voor mij was dat een heel bijzondere prestatie."

3 David Sutcliffe is een gecertificeerde Core Energetics Practitioner

David Sutcliffe
David Sutcliffe

Een Core Energetics Practitioner is een psychotherapeut voor lichaam en geest, en behalve dat David Sutcliffe erg geïnteresseerd was in studeren, ontdekte hij later dat het hem hielp in zijn acteercarrière. Voor zijn rol in Cracked moest hij een gekwelde detective spelen, en zijn opleiding in therapie hielp hem in het karakter te komen.

"Omdat ik al deze verkenningen heb gedaan, zijn er dingen die ik weet over mezelf en mijn demonen die ik in deze rol kan brengen", legde David uit. "Als we bereid zijn om emotioneel uit de hand te lopen en die gebieden in te gaan, is dat waar de levenskracht echt is."

2 Michael Winters houdt van Shakespeare

Michael Winters
Michael Winters

Michael Winters deed veel soaps, maar hij houdt meer van theater dan van wat dan ook. Meer specifiek houdt hij van Shakespeare. Hij maakte deel uit van minstens tien verschillende toneelstukken van Shakespeare in verschillende producties, en naast het lezen van bijna al zijn werk, bestudeerde hij zijn toespraak ook academisch.

"Ik denk dat veel mensen zich niet realiseren dat dit echte spraak is, het is Engels. Het belangrijkste is om precies te weten wat je zegt, "zei Michael over de complexiteit van zijn werk. "Ik volgde een workshop bij Peter Hall, en hij zei dat in de wereld van Shakespeare veel hiervan alledaagse spraak was, en niet raar. Hij zei ook dat het vlot moest zijn, houd het in beweging."

1 Alex Borstein ging oorspronkelijk Sookie St. James portretteren

Alex Borstein
Alex Borstein

Alex Borstein had een kleine rol in Gilmore Girls als Drella, de harpiste van The Independence Inn, maar ze werd oorspronkelijk gecast als Sookie St. James. Op het laatste moment was ze echter niet meer beschikbaar en moest ze de rol verlaten. Toen kreeg Melissa McCarthy de rol, en gelukkig is alles goed verlopen. Ze kwam uiteindelijk terug met de rol waar elke fan haar van kent, en ze deed geweldig werk.

Aanbevolen: