14 Vergeten feiten over de cast van kleine mensen, grote wereld

Inhoudsopgave:

14 Vergeten feiten over de cast van kleine mensen, grote wereld
14 Vergeten feiten over de cast van kleine mensen, grote wereld
Anonim

Jarenlang volgen reality-tv-kijkers de populaire TLC-serie, Little People Big World. De populaire show draaide om Matt en Amy Roloff en hun vier kinderen, terwijl ze door de ellende van het leven en het bedrijfsleven navigeerden terwijl ze een grote familieboerderij in Oregon exploiteerden. De draai aan de show is natuurlijk dat zowel Amy als Matt (en zoon Zach) de extra uitdaging hebben om met dwerggroei te leven.

Gedurende vele seizoenen leken de Roloffs een behoorlijk perfecte familie. Natuurlijk, ze hadden hun momenten, maar na zoveel bergen beklommen en meer dan twintig jaar huwelijk tussen hen, waren Amy en Matt er voor de lange termijn in… totdat ze plotseling niet meer waren. De show ging scherp naar links toen het paar scheidde, en de kinderen groeiden op en verspreidden zich over de hele plaats.

Nieuwere seizoenen van Little People, Big World laten nieuwe relaties, nieuwe levenspaden en geheel nieuwe plotwendingen zien. In dit tempo zullen we altijd iets "nieuws" hebben om te zien met deze bemanning. Voordat we ons gaan settelen en ons concentreren op al die nieuwigheid, zijn hier een aantal vergeten feiten over de familie Roloff en Little People, Big World.

14 De scheiding van Amy en Matt was GEEN wederzijdse beslissing

Amy Roloff en Matt Roloff waren meer dan twee decennia aan elkaar gekoppeld voordat ze aan de wereld aankondigden dat ze uit elkaar zouden gaan. Mensen konden hun nieuws niet geloven! Wat er is gebeurd? Amy is heel vocaal geweest in het onthullen dat de scheiding van het paar niet haar keuze was, bij lange na niet.

13 Matts nieuwe vrouw en nieuwe showster waren er al lang voordat hij vrijgezel was

Matt Roloff ging heel snel verder met zijn voormalige vrouw en voordat we het wisten, had hij een nieuwe dame in zijn leven. Velen speculeren dat zijn relatie met zijn huidige vriendin, Caryn Chandler, begon voordat zijn huwelijk echt eindigde. Caryn is geen nieuweling in de Roloff-familie. Voordat ze in het openbaar met Matt samenwerkte, werkte ze op de boerderij als algemeen directeur.

12 Audrey en Jacob Roloff liggen onder vuur vanwege uitgesproken meningen

Audrey Roloff trouwde met een van de Roloff-tweelingzonen, Jeremy, en samen heeft het schattige stel nu twee prachtige kinderen. Terwijl veel mensen denken dat ze het schattigste stel op aarde zijn, hebben anderen een hekel aan hen vanwege hun uiterst conservatieve kijk op de wereld. Het paar heeft zich publiekelijk uitgesproken tegen de liberaal-minded en vrijgevochten mensen, evenals tegen degenen die een alternatieve levensstijl leiden.

11 Matt Roloff is misschien achter het stuur van een auto gekropen terwijl hij dat niet had moeten doen

Matt Roloff komt over als een solide, nuchtere huisvader, maar het blijkt dat hij niet altijd de beste beslissingen voor zichzelf heeft genomen. Radaronline meldde dat Matt verschillende keren in aanraking is gekomen met de wet met betrekking tot het besturen van een motorvoertuig terwijl hij zogenaamd onder invloed was. Geen geweldige look.

10 Jacob Roloff beweerde dat de show van zijn familie gescript is

De familie Roloff bestond uit vier kinderen voordat ze er meer bij kregen door huwelijk en kleinkinderen. Van alle Roloff-broers en zussen is het de jongste, Jacob, die het meest kritisch is geweest over zijn familie en hun realityserie. Hij zei zelfs dat de show gescript was, wat een behoorlijk grote no-no is in reality-televisie.

9 Jacob is nooit afgestudeerd aan de traditionele middelbare school

Jacob Roloff had daar zeker even als het zwarte schaap van de familie kunnen worden beschouwd. Hij heeft zich niet alleen overgegeven aan twijfelachtige recreatieactiviteiten en beschuldigde zijn familie ervan een script in hun show te volgen, maar hij keerde zich ook af van het onderwijs en koos ervoor om niet af te studeren van de middelbare school.

8 De Roloffs worden niet bepaald aanbeden door buren en gemeenschap

Fans over de hele wereld houden van de familie Roloff, maar het lijkt erop dat de mensen die het dichtst bij hen wonen niet dezelfde genegenheid delen. Buren die in de buurt van de boerderij wonen, vinden het niet leuk. Ze beweren dat de Roloff-boerderij massa's toeristen en fans aantrekt die het pand zwermen, de straten blokkeren en over het algemeen luidruchtig zijn.

7 Molly Roloff is op weg naar de heuvels en heeft zichzelf van alle dingen verwijderd Roloff

Molly Roloff is de enige biologische Roloff-dochter en mogelijk het enige Roloff-kind waar we zelden van horen. Nadat ze volwassen was geworden, verliet ze reality-tv en deed ze geen uitspraken aan de pers. Ze behaalde haar diploma, trouwde en kocht een schilderachtig huis in Washington.

6 De familie is aangeklaagd

Toen Amy en Matt Roloff nog getrouwd waren, gingen ze door het proces van aangeklaagd worden. Een bezoeker van hun boerderij raakte gewond en eiste een schadevergoeding van een miljoen dollar. De bezoeker, Linda Farrall, beweerde dat haar verwonding het gevolg was van onveilige omstandigheden op de boerderij.

5 Amy vestigde zich met iemand die werd beschouwd als een goudzoeker

Het duurde even voordat het gebroken hart van Amy Roloff herstelde nadat haar man was opgestaan en haar had verlaten, maar uiteindelijk vond ze een nieuwe man. Die man heet Chris Marek en hij en Amy zijn nu verloofd. Toen het paar echter voor het eerst begon, speculeerden veel fans dat hij op Amy's geld uit was, niet op haar hart.

4 Amy's poging tot een zakelijke onderneming werd gedwarsboomd door knaagdieren

Amy Roloff is een geweldige bakker en ze probeerde dat talent te gebruiken en er een bedrijf van te maken toen ze samenwerkte met Beaverton Creek Bakery. Helaas werd de bakkerij gesloten vanwege een knaagdierplaag. Wauw! Niet bepaald het soort publiciteit dat elke nieuwe ondernemer wil, vooral niet als het om eten gaat.

3 Weet je nog dat iedereen dacht dat Matt Roloff plotseling was overleden?

Veel oude fans van Little People, Big World, zullen zich een tijd herinneren waarin de wereld, hoewel Matt Roloff, plotseling de emmer deed overlopen. Matt verdween plotseling aan het einde van het vijfde seizoen van de show, en mensen overal beweerden dat het te wijten was aan zijn overlijden. Gelukkig werden alle geruchten tot rust gebracht en is Matt duidelijk springlevend.

2 Jacob beweerde dat hij geen betaling ontving voor zijn optredens

De jonge Jacob Roloff heeft veel klachten over zijn familie en hun tv-show, en een van zijn grootste is dat hij nooit het verschuldigde bedrag heeft gekregen voor zijn optredens. Hij heeft beweerd dat hij geld is kwijtgeraakt vanwege het televisiewerk dat hij in zijn kinderjaren deed.

1 Audrey Roloff is verre van feministisch

Audrey Roloff staat bekend om haar grote glimlach, haar wilde rode haar en haar conservatieve waarden. Haar wereldperspectief is zo beperkt dat veel kijkers niet anders kunnen dan haar niet-feministische opvattingen huiveren. Ze is zelfs zo ver gegaan om opmerkingen te maken over hoe het lichaam van een getrouwde vrouw aan haar man toebehoort, en het is de taak van een vrouw om haar man te plezieren.

Aanbevolen: