10 dingen die Alyssa Milano heeft gedaan sinds 'Charmed

Inhoudsopgave:

10 dingen die Alyssa Milano heeft gedaan sinds 'Charmed
10 dingen die Alyssa Milano heeft gedaan sinds 'Charmed
Anonim

Terwijl Hollywood-ster Alyssa Milano in 1984 beroemd werd als Samantha Micelli in de sitcom Who's the Boss? en speelde later de iconische Jennifer Mancini in Melrose Place - veel fans zagen Alyssa voor het eerst als Phoebe Halliwell in het bovennatuurlijke fantasiedrama Charmed. Alyssa speelde Phoebe van 1998 tot 2006, toen de show na acht seizoenen eindigde.

Vandaag bekijken we wat Alyssa heeft uitgespookt sinds Charmed is afgerond. Van het creëren van haar eigen stripboekenreeks tot het worden van een belangrijke sociale activist - blijf scrollen om te zien wat de actrice sinds 2006 heeft gedaan!

10 Alyssa speelde in de mysterieuze soapserie 'Mistresses'

Alyssa Milano Meesteressen
Alyssa Milano Meesteressen

Om de lijst af te trappen is het feit dat Alyssa Milano Savannah "Savi" Davis speelde in de mysterieuze drama-soap Mistresses voor de eerste twee seizoenen. De show ging in première in 2013, maar in 2016 - na vier seizoenen - annuleerde ABC het. Alyssa verliet de show na twee seizoenen omdat de filmlocatie haar niet toestond genoeg tijd met haar familie door te brengen.

9 En zij hostte 'Project Runway All Stars'

Alyssa Milano Project Runway All Stars
Alyssa Milano Project Runway All Stars

Naast acteren hield Alyssa zich ook bezig met het hosten en beoordelen van wedstrijdshows. In 2013 trad ze toe tot Project Runway: All Stars als presentator en jurylid. Alyssa bleef jurylid van seizoen 3 tot seizoen 7 van de reality-tv-competitie die in 2019 werd uitgezonden. Hoewel het onduidelijk is of Project Runway: All Stars terug zal komen voor een nieuw seizoen, is het veilig om te zeggen dat kijkers Alyssa graag zouden zien als een oordeel opnieuw!

8 Alyssa was een cruciaal onderdeel van de MeToo-beweging

Alyssa Milano MeToo-beweging
Alyssa Milano MeToo-beweging

Laten we verder gaan met het feit dat Alyssa op 15 oktober 2017 de tweet plaatste die de MeToo-beweging nieuw leven inblies.

Degenen die de carrière van de actrice bijhouden, weten zeker dat Alyssa groot is in sociaal activisme en dat ze absoluut een geweldig rolmodel is voor jonge vrouwen die er zijn. Alyssa is zeker een beroemdheid die haar bekendheid en platforms probeert te gebruiken voor sociale rechtvaardigheid!

7 Ze speelde Coralee Armstrong in de Netflix-komedieshow 'Insatiable'

Alyssa Milano onverzadigbaar
Alyssa Milano onverzadigbaar

Een andere beroemde show waar Alyssa Milano deel van uitmaakte, is het duistere komediedrama Insatiable van Netflix. Daarin portretteerde Alyssa Coralee Huggins-Armstrong voor twee seizoenen. De show ging in première in augustus 2018, helaas werd deze na slechts twee seizoenen in februari 2020 door Netflix geannuleerd. Naast Alyssa speelden ook Dallas Roberts en Debby Ryan in de show.

6 Alyssa maakte de stripreeks 'Hacktivist'

Alyssa Milano Hacktivist
Alyssa Milano Hacktivist

Naast acteren heeft Alyssa in de loop der jaren verschillende carrièrepaden verkend en in 2013 creëerde de voormalige Charmed-ster de stripboekenreeks Hacktivist. De serie is geschreven door Jackson Lanzing en Collin Kelly en getekend door Marcus To. Hacktivist onderzoekt de manier waarop hacking en wereldwijd activisme samengaan en wordt beschreven als een cyberthriller die zich richt op vrijheid.

5 En ze was een gastgastheer op 'The Talk'

Alyssa Milano The Talk
Alyssa Milano The Talk

Zoals eerder vermeld, verkende Alyssa de wereld van televisiehosting door zich aan te sluiten bij Project Runway: All Stars - en op 2 maart 2015 toonde ze haar hostingvaardigheden verder door gasthost te zijn op The Talk. De beroemde CBS-dagshow is een nietje in veel huishoudens en zoals verwacht - Alyssa heeft het absoluut genageld als co-host.

4 Ze trouwde met CAA-agent David Bugliari met wie ze twee kinderen heeft

Alyssa Milano David Bugliari kinderen
Alyssa Milano David Bugliari kinderen

Als het gaat om het privéleven van Alyssa, verloofde de actrice zich in december 2018 met CAA-agent David Bugliar na een jaar daten. Op 15 augustus 2019 stapte het paar in het huwelijksbootje tijdens een privéceremonie in New Jersey.

In augustus 2011 beviel Alyssa van hun zoon Milo - en drie jaar later, in september 2014, verwelkomde het paar hun dochter Elizabella.

3 Alyssa verhuisde naar Bell Canyon, Californië en ze bezit paarden, kippen, konijnen en honden

Alyssa Milano hond
Alyssa Milano hond

Het lijkt erop dat Alyssa Milano genoeg heeft van Los Angeles toen de actrice in 2015 naar Bell Canyon, Californië verhuisde. Daar woont ze op een behoorlijk groot landgoed en naast een prachtig huis heeft de actrice ook negen paarden, acht kippen, twee konijnen en vijf honden. Volgens Alyssa houdt ze meer van dieren dan van mensen, en eerlijk gezegd - het is niet zo moeilijk om erover te praten!

2 Ze speelt de hoofdrol in de komende HBO-show 'The Now'

Alyssa Milano wapenbeheersing
Alyssa Milano wapenbeheersing

Als het gaat om de toekomst van Alyssa, zal de actrice momenteel de hoofdrol spelen in de komende comedyshow The Now. De show zou in 2020 in première gaan op Quibi, maar omdat het streamingplatform in december 2020 stopte, werd de show verplaatst naar The Roku Channel. Naast Alyssa zijn er in The Now ook Dave Franco, O'Shea Jackson Jr., Daryl Hannah en Jimmy Tatro te zien.

1 En dit jaar werd ze gecast in de Netflix-filmaanpassing van Nora Roberts' roman 'Brazen Virtue'

Alyssa Milano Brazen Virtue
Alyssa Milano Brazen Virtue

En tot slot, het afronden van de lijst is het feit dat Alyssa Milano werd gecast om te schitteren in de Netflix-aanpassing van Nora Roberts' roman Brazen Virtue. In de verfilming zal Alyssa de heldin, Grace, "een beroemde mysterieschrijver en misdaadexpert spelen die in een echte zaak wordt getrokken wanneer haar zus wordt vermoord, en het dubbelleven van haar broer of zus als webcamartiest blootlegt".

Aanbevolen: