10 dingen die Chyler Leigh heeft gedaan sinds 'Grey's Anatomy

Inhoudsopgave:

10 dingen die Chyler Leigh heeft gedaan sinds 'Grey's Anatomy
10 dingen die Chyler Leigh heeft gedaan sinds 'Grey's Anatomy
Anonim

Actrice Chyler Leigh werd beroemd in 2007 toen ze voor het eerst verscheen als Lexie Gray in de medische dramaserie Grey's Anatomy. Na vijf jaar in de show besloot Leigh Grey's Anatomy te verlaten, en hoewel sommige fans er kapot van waren, waren anderen meer dan enthousiast om te zien waar Leigh aan gaat werken.

Van de hoofdrol in Supergirl tot het uitbrengen van muziek - blijf scrollen om erachter te komen wat Chyler Leigh heeft gedaan sinds ze Grey's Anatomy verliet.

10 Ze hernam haar rol van Dr. Lexie Gray in 'Private Practice'

Afbeelding
Afbeelding

Na het verlaten van Grey's Anatomy, hernam Chyler Leigh haar rol van Dr. Lexie Gray in de spin-off Private Practice van de show. Ze verscheen in "You Break My Heart", de vijftiende aflevering van het vijfde seizoen van de show, die diende als een crossover-aflevering tussen de twee shows.

Leight verscheen in meer dan 100 afleveringen van Grey's Anatomy en tot op de dag van vandaag is het een van haar meest bekende rollen, dus we kunnen begrijpen waarom ze het niet erg vond om deze rol opnieuw te spelen.

9 Ze speelde in een thrillerfilm 'Break'

Afbeelding
Afbeelding

In 2012 speelde Leigh een rol in de thrillerfilm Brake, die werd geregisseerd door Gabe Torres. Met in de hoofdrollen Chyler Leigh en de True Detective-acteur Stephen Dorff, volgt de film een agent van de geheime dienst die gevangen wordt gehouden en wordt gemarteld door terroristen om de informatie te krijgen die ze nodig hebben om de president te vermoorden. De film ontving gemengde recensies van critici en heeft momenteel een 6,1 rating op IMDb.

8 In 2013 verscheen ze in de tv-film 'Window Wonderland'

Afbeelding
Afbeelding

Nadat ze een thrillerfilm had gemaakt, dacht Leigh dat het goed zou zijn om iets anders te proberen, dus speelde ze in een kerst-tv-film Window Wonderland. De film, uitgebracht in 2013 door Hallmark en met in de hoofdrol Paul Campbell en Chyler Leigh, volgt twee rivaliserende collega's terwijl ze strijden om een promotie - en uiteindelijk verliefd op elkaar worden. Window Wonderland is een goede kerstromcom, dus je moet het zeker eens proberen.

7 Ze speelde later in een politie-sitcom 'Taxi Brooklyn'

Afbeelding
Afbeelding

De volgende op de lijst van haar post-Grey's Anatomy-projecten is de Frans-Amerikaanse politie-sitcom Taxi Brookly, die in première ging in 2014. In Taxi Brooklyn schittert Leight als Caitlin Sullivan, een NYPD-detective die samenwerkt met een in Brooklyn wonende Franse taxichauffeur om misdaden op te lossen.

Als het plot je bekend voorkomt, komt dat omdat het gebaseerd was op de Franse actiekomedie Taxi uit 1998.

6 Ze kreeg een rol in 'Supergirl' in 2015

Afbeelding
Afbeelding

Als het op haar acteercarrière aankomt, kunnen we gerust stellen dat 2015 een behoorlijk groot jaar was voor Leigh. Ze kreeg een rol in de superheldenserie Supergirl van de CW, waar ze Alex Danvers speelt, de halfzus van Supergirl. De show, die is gebaseerd op de gelijknamige DC-strips, kreeg overwegend goede recensies van critici en is momenteel in zijn zesde en laatste seizoen.

5 Leigh bracht ook twee singles uit - "Nowhere" en "Spirit Of Samba"

Afbeelding
Afbeelding

Wat veel mensen niet weten over Chyler Leigh, is dat ze naast acteren ook erg goed kan zingen. Ze maakt muziek samen met haar man, muzikant Nathan West en hun artiestennaam is WestLeigh. Ze hebben samen getourd en in 2017 brachten ze een single "Nowhere" uit. Leigh was ook te zien in "Spirit of Samba", een single van Laurent Voulzy die hetzelfde jaar werd uitgebracht.

4 Leigh was ook medeoprichter van 'Create Change'

Afbeelding
Afbeelding

Velen weten niet dat Chyler Leigh mede-oprichter en chief creative officer is van Create Change, een organisatie met winstoogmerk die erop gericht is mensen aan te moedigen en te inspireren. Volgens Create Change is hun hoofddoel "u te helpen uw ware potentieel te ontdekken door u de moed te geven om voor uzelf op te komen en de creatieve tools te geven om eeuwige positieve veranderingen in uw leven en het leven van anderen aan te brengen met de steun van onze Create Change gemeenschap en ons leiderschapsteam."

3 In juni 2015 kwam ze uit de kast als lid van de LGBT-gemeenschap

Afbeelding
Afbeelding

Leigh kwam naar voren als lid van de LGBT-gemeenschap in een essay dat ze schreef voor Create Change, een organisatie met winstoogmerk die ze mede heeft opgericht. Ze onthulde dat de komst van haar Supergirl-personage in seizoen 2 van de show haar echt heeft geholpen om zichzelf te accepteren.

"Wat ik me niet realiseerde, was hoe de scène waarin ze eindelijk haar waarheid bekende, van de pagina's van het script zou springen en echt een variatie op de mijne zou worden. IRL "Mijn hart voelde alsof het ging kloppen uit mijn borst elke take die we filmden, elke keer dat we een nieuwe kans boden om die eerlijke woorden uit mijn mond te krijgen ", schreef de actrice in haar essay.

2 Ze nam ook deel aan het 'Be Vocal: Speak Up for Mental He alth'-initiatief

Afbeelding
Afbeelding

In december 2019 onthulde Leigh dat ze lijdt aan een bipolaire stoornis. Daarom besloot ze samen te werken met Be Vocal: Speak Up for Mental He alth, een initiatief dat tot doel heeft mensen met psychische aandoeningen in staat te stellen erover te praten. "Deelnemen aan Be Vocal is mijn manier om te zeggen: 'Ok, ik ben klaar om te praten.' Ik weet dat er miljoenen mensen zijn die hetzelfde voelen. Dus laten we het samen doen", zei de actrice bij wie de diagnose toestand toen ze achter in de twintig was.

1 Vorig jaar keerde Leigh terug naar 'Grey's Anatomy'

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel haar Dr. Lexie Gray-personage in 2012 stierf, slaagde Chyler Leigh er toch in om terug te keren naar Grey's Anatomy voor nog een aflevering. In de onlangs uitgezonden aflevering "Breathe" verschijnt haar personage in de dromen van Dr. Meredith Grey terwijl ze in coma ligt. Vanwege COVID-19 en reisbeperkingen kon de actrice niet naar de filmlocatie reizen, dus filmde ze haar rollen voor het groene scherm, waar de fans niet al te dol op waren.

Aanbevolen: