10 dingen die Eva Longoria heeft gedaan sinds 'Desperate Housewives

Inhoudsopgave:

10 dingen die Eva Longoria heeft gedaan sinds 'Desperate Housewives
10 dingen die Eva Longoria heeft gedaan sinds 'Desperate Housewives
Anonim

Eva Longoria verwierf internationale bekendheid dankzij haar hoofdrol in ABC's comedy-dramaserie Desperate Housewives, die werd uitgezonden van 2004 tot 2012. Nadat Desperate Housewives was geëindigd, ging Longoria van tv naar het grote scherm. Ze speelde in films als Frontera, Lowriders en Overboard. Maar dat is niet alles wat ze heeft gedaan!

Van het besluit om terug naar school te gaan tot het lanceren van haar eigen kledinglijn - blijf scrollen om te ontdekken wat Eva Longoria deed sinds Desperate Housewives.

10 Eva Longoria behaalde een masterdiploma

Afbeelding
Afbeelding

Een van de eerste dingen die Eva Longoria deed na Desperate Housewives, was terug naar school gaan en een masterdiploma halen. Ze schreef zich in aan de California State University, Northridge, waar ze afstudeerde met een graad in Chicano-studies. Longoria heeft ook een bachelor in kinesiologie. Je zou denken dat dit vreemd is voor een beroemdheid die net een van de grootste rollen uit hun carrière heeft gespeeld, maar het is altijd goed om een plan B te hebben, zelfs voor beroemdheden.

9 Ze was een woordvoerder van een kattenvoermerk

Afbeelding
Afbeelding

In 2012 speelde Eva Longoria in een wereldwijde reclamecampagne voor Sheba kattenvoer. In een interview met People Magazine onthulde Longoria dat de belangrijkste reden waarom ze deze campagne deed, het feit is dat ze zelf een kattenmens is.

"Ik ben opgegroeid met veel katten, maar één in het bijzonder, haar naam was Cindy", zei de Desperate Housewives-actrice. “Ze was als een lid van onze familie. Ik zweer dat ze 20, 25 jaar heeft geleefd, want op elke kinderfoto staat ze met al mijn zussen en mij."

8 Ze heeft ook al haar tatoeages verwijderd

Eva Longoria
Eva Longoria

In september 2016 ging Eva Longoria naar Snapchat om jongeren af te raden tatoeages te laten zetten, toen ze een video van haar deelde tijdens het verwijderen van tatoeages. Longoria, die eerder zes tatoeages op haar lichaam had, besloot dat ze er gewoon geen zin meer in had. Dit is een verhaal voor alle jonge kinderen", zei Longoria op haar Snapchat-verhaal. "Het doet pijn om een tatoeage te krijgen, maar het is tien keer erger om het eraf te krijgen!"

7 Longoria speelde in NBC's sitcom 'Telenovela'

Afbeelding
Afbeelding

Na het doen van Desperate Housewives speelde Longoria in een andere tv-serie - deze keer was het op NBC's sitcom Telenovela. In de sitcom schittert Eva als Ana Sofia Calderon, een telenovelaster die geen Spaans spreekt. De show kreeg "over het algemeen gunstige recensies", maar werd na slechts één seizoen geannuleerd vanwege de lage kijkcijfers.

6 Ze probeerde het ook uit als regisseur

Afbeelding
Afbeelding

Naast het werken voor de camera, werkt Eva er ook graag achter. Ja, als ze niet acteert, werkt Longoria ook als regisseur. Ze regisseerde afleveringen van tv-series als Devious Maids en Black-ish. Longoria zal haar regiedebuut maken met de nog te verschijnen komedie 24-7. Afgaande op wat we tot nu toe hebben gezien, lijdt het geen twijfel dat haar aanstaande regieprojecten succesvol zullen zijn.

5 Ze speelde in de Romcom 'Dog Days'

Afbeelding
Afbeelding

In 2018 speelde Eva Longoria, samen met Nina Dobrev, Vanessa Hudgens en Adam Pally, in een door Ken Marino geregisseerde rom-com, Dog Days. De film volgt de levens van verschillende mensen die in Los Angeles wonen, die worden samengebracht door hun honden. De film ontving gemengde recensies van critici en het publiek was het daarmee eens - Dog Days heeft een 6,2 beoordeling op IMDb.

4 Eva lanceerde zelfs haar eigen kledinglijn

Afbeelding
Afbeelding

In maart 2017 bracht Eva Longoria haar eigen kledinglijn uit. De getalenteerde actrice, regisseur, activist en nu modeontwerper onthulde dat ze al heel lang haar eigen lijn wilde maken. Terwijl ze haar lijn met het tijdschrift People besprak, zei Longoria: "Ik ken textiel zo authentiek, ik ken naden en dus heb ik al veel dingen aangeboden gekregen en het was ofwel van superlage kwaliteit of gewoon niet de juiste partners."

3 Ze is getrouwd

Afbeelding
Afbeelding

Vier jaar na haar scheiding van voormalig professioneel basketballer Tony Parker, verloofde Eva Longoria zich met de Mexicaanse zakenman en mediamagnaat José Antonio Bastón Patiño. De twee ontmoetten elkaar op een blind date, geregeld door hun wederzijdse vriend. Longoria en Baston maakten kennis tijdens een prachtige zonsondergangceremonie in Valle de Bravo, een klein stadje niet ver van Mexico-Stad.

2 En bevallen van een kind

Afbeelding
Afbeelding

Niet al te lang nadat ze trouwde met José Antonio Bastón Patiño, begonnen de media te melden dat Longoria haar eerste kind verwacht. En het blijkt dat de media gelijk hadden - in juni 2018 beviel Longoria van een zoon, Santiago "Santi" Enrique Bastón.

En hoewel ze haar eerste kind later in haar leven kreeg dan de meeste vrouwen, heeft Longoria er geen spijt van. Terwijl ze met Us Weekly sprak, zei ze: "Het was de bedoeling dat hij in dit stadium bij mij zou zijn, ik ben geduldiger en ik werk niet zo veel, ook al lijkt het niet zo!"

1 Ze werkte samen met de Verenigde Naties om ongelijkheid te bestrijden

Afbeelding
Afbeelding

In maart 2021 werd aangekondigd dat Eva Longoria de krachten zou bundelen met UN Women, een entiteit van de Verenigde Naties die werkt aan empowerment van vrouwen, voor de naleving door de VN van Internationale Vrouwendag 2021. Het thema van het evenement was "Vrouwen in leiderschap: Het bereiken van een gelijke toekomst in een COVID-19-wereld op weg naar het Generation Equality Forum." Tijdens het evenement besprak Longoria de ActForEqual-campagne die ze lanceerde, die tot doel heeft gendergelijkheid te versnellen.

Aanbevolen: