10 dingen die Adrienne Bailon Houghton heeft gedaan sinds de laatste 'Cheetah Girls'-film

Inhoudsopgave:

10 dingen die Adrienne Bailon Houghton heeft gedaan sinds de laatste 'Cheetah Girls'-film
10 dingen die Adrienne Bailon Houghton heeft gedaan sinds de laatste 'Cheetah Girls'-film
Anonim

Ze zijn Cheetah-zus, ze staan samen! Adrienne Bailon Houghton is het meest bekend om haar rol in de Cheetah Girls-films en haar tijd op Disney Channel, maar ze is ook zoveel meer dan alleen dat. Houghton is geboren en getogen in de Lower East Side van Manhattan als zoon van een Puerto Ricaanse moeder en een Ecuadoriaanse vader. Ze heeft een oudere zus en is opgevoed door haar moeder en stiefvader.

Ze is een zangeres, tv-presentator en actrice die vroeger deel uitmaakte van de meidengroepen 3LW en The Cheetah Girls. Ze had rollen in The Suite Life en Zack and Cody and That's So Raven en speelt in 2022 opnieuw haar rol in de spin-offserie Raven's Home.

Maar verder heeft Houghton haar carrière uitgebreid en heeft ze zelfs prijzen gewonnen. Dit is wat Adrienne Bailon-Houghton heeft gedaan sinds de laatste Cheetah Girls-film.

11 'The Cheetah Girls: One World'

The Cheetah Girls: One World was de laatste Cheetah Girls-film en markeerde het einde van die meisjes op Disney Channel. One World liet de meisjes naar India gaan om in een Bollywood-film te spelen. Het kreeg de laagste beoordelingen van alle Cheetah-films. Bailon nam twee solonummers op voor de films, 'What If' en 'Stand Up'. Ondanks dat Kiely Williams en Bailon niet meer praten, voelt Williams nog steeds alsof er een Cheetah Girls-reünie zou kunnen plaatsvinden, per Entertainment Tonight!

10 liedjes voor soundtracks

Nadat haar Disney Channel-dagen waren geëindigd, probeerde ze solomuziek te maken, maar uiteindelijk maakte ze liedjes voor films. Ze zong twee nummers voor Confessions of a Shopaholic en twee nummers voor Lovestruck: The Musical. Houghton was ook een artiest op andere nummers, veel van hen met Latijns-Amerikaanse artiesten. Na het uiteenvallen van de band, The Cheetah Girls, werd Houghton getekend bij Island Def Jam Records en begon aan haar debuut solo-album.

9 'Ik ben verliefd op een kerkmeisje'

Hoewel Bailon door wilde gaan met zingen, draaide ze een beetje om en bleef ze acteren. Na One World speelde Bailon in The Coalition and I'm In Love With A Church Girl. Ze speelde ook in tal van afleveringen van Keeping Up With The Kardashians, terwijl ze op dat moment een relatie had met Rob Kardashian. Houghton verscheen ook als gastheer op vele MTV-shows. In 2013 pakte haar carrière weer op toen ze een co-hosting-optreden kreeg.

8 'The Real'

In 2013 was Bailon een van de co-hosts van de talkshow overdag, The Real, naast Tamar Braxton, Jeannie Mai, Loni Love en Tamera Mowry. Ze is nog steeds presentator van de show en zij en de presentatoren zijn genomineerd voor meerdere prijzen voor de talkshow. The Real wordt uitgezonden om 11 uur op FOX.

7 Adrienne Bailon Houghton Awards gewonnen

Houghton is voor haar tijd bij The Real genomineerd voor verschillende prijzen. In 2016 en 2017 werd ze genomineerd voor Outstanding Entertainment Talk Show Host bij de Daytime Emmy's, maar won niet. In 2018 werd de gastheer echter opnieuw genomineerd en nam dat jaar de prijs mee naar huis. Datzelfde jaar won The Real een NAACP Image Award en een People's Choice Award voor Outstanding Talk Show.

Ze won in 2019 ook weer de NAACP-prijs en werd twee keer genomineerd voor een Daytime Emmy, maar verloor. Momenteel is ze genomineerd voor een Grammy Award voor Best Contemporary Christian Music Album.

6 Adrienne Bailon is getrouwd

Bailon ontmoette Israel Houghton voor het eerst in 2013 tijdens een evenement in het Christian Cultural Center in New York, volgens Yahoo Lifestyle. Ze werkten samen aan I'm In Love With A Church Girl en ze bleven vrienden. Ze werden samen gefotografeerd in 2016, wat leidde tot veel datinggeruchten. In augustus van dat jaar deed Houghton een aanzoek en drie maanden later trouwden ze in Parijs.

5 Adrienne Bailon Houghton bracht haar eerste soloalbum uit

Eindelijk, in 2017, kon Houghton doen waar ze al een tijdje op wacht. Haar debuut solo-album, New Tradiciones, werd in november 2017 uitgebracht onder haar getrouwde naam. Op het album zingt ze kerstliedjes in zowel het Engels als het Spaans. Alle opbrengsten van het album gingen naar de wederopbouw van Puerto Rico nadat orkaan Irma hen had getroffen. In 2015 onthulde Houghton op The Real dat het feit dat ze in de talkshow was haar album had vertraagd.

4 Adrienne Bailon's verschijning op 'The Masked Singer'

Houghton verscheen in het tweede seizoen van The Masked Singer. Ze was verkleed als de Flamingo en veel fans van Disney Channel kenden haar stem meteen. Haar Cheetah Girls-co-ster, Raven Symone, was in hetzelfde seizoen als zij, maar kwam niet zo ver. Houghton kwam op de derde plaats en verloor van Chris Daughtry en Wayne Brady. Drie van de vier panelleden hebben haar uiteindelijk goed geraden.

3 'Ik kan je stem zien'

I Can See Your Voice is een muziekspelshow waarbij de deelnemers alleen worden geïdentificeerd aan de hand van hun beroep. Een deelnemer moet iemand uit de groep verwijderen zonder ze te horen zingen met de hulp van een panel van beroemdheden. Veel van The Masked Singer-deelnemers werden panelleden van de show en Houghton verscheen in aflevering 7 in november 2020.

2 Adrienne Bailon Houghton's sieradenlijn

Houghton heeft in 2019 een sieradenlijn opgericht met de naam XIXI. De lijn is unisex en bevat kettingen, oorbellen, ringen, armbanden, enkelbandjes en lichaamssieraden. Er is voor elk wat wils, maar de So New York Collection is de unisex-lijn. Dus, bekijk het eens als je een sieradenliefhebber bent.

1 Haar verschijning op 'Raven's Home'

Seizoen 5 van Raven's Home gaat in 2022 in première en er zullen enkele bekende gezichten verschijnen. Toen Bailon in That's So Raven verscheen, speelde ze de vijand van Raven en de populaire meisjespestkop, Alana. Nu Raven terug naar huis gaat naar San Francisco om voor haar vader te zorgen, zal Alana dienen als de directeur van hun alma mater, Bayside High School.

Aanbevolen: