10 dingen die Jamie Dornan heeft gedaan sinds 'Fifty Shades Of Grey

Inhoudsopgave:

10 dingen die Jamie Dornan heeft gedaan sinds 'Fifty Shades Of Grey
10 dingen die Jamie Dornan heeft gedaan sinds 'Fifty Shades Of Grey
Anonim

Hij heeft een gezicht dat fans nooit zouden vergeten. Hij heeft een gezicht dat echt NIEMAND kan vergeten. Acteur Jamie Dornan maakte op een fantastische manier naam voor zichzelf - door te worden gecast als Christian Gray in de populaire serie Fifty Shades of Grey, nadat de producers hun oorspronkelijke keuze moesten herschikken, acteur Charlie Hunnam (van Sons of Anarchy, iemand die is eigenlijk Brits).

Dornan was misschien niet de eerste keuze van producer voor de excentrieke, miljardair Grey, maar hij floreerde als het personage. Maar wat heeft de beroemde acteur precies gedaan sinds die zeer … stomende dagen? Hier zijn 10 dingen die Mr. Jamie Dornan heeft gedaan sinds hij werd gecast in de franchise die hem tot superfaam dreef.

10 Een van de meest sexy mannen ter wereld

Jamie Dornan in een zwart pak op de rode loper
Jamie Dornan in een zwart pak op de rode loper

We wisten dat het zou gebeuren - zodra Dornan zijn prachtige gezicht presenteerde in de Fifty Shades of Grey-franchise, zou hij in aanmerking komen voor elk tijdschrift als het ging om de "Sexiest"-uitgaven. En precies dit gebeurde in 2015 toen People Magazine hem dat jaar een van de meest sexy mannen noemde in hun uitgave. (Over knappe mannen gesproken, wil je weten wie Brad Pitt zou dumpen tijdens een date?).

9 ‘Mijn Diner Met Herve’

Film
Film

Als je Christian Gray en Game of Thrones' Tyrion Lannister ooit samen in een film wilde zien, is dit je kans. Zowel Peter Dinklage als Dornan speelden in deze originele film over acteur Herve Villechaize. In de film speelt Dornan de journalist (die een herstellende alcoholist was) die werd gestuurd om een interview met hem te houden.

8 Hij is een volkszanger

Jamie Dornan in een auto
Jamie Dornan in een auto

Natuurlijk, hij ziet er geweldig uit in print en op het scherm, maar wisten fans dat hij ook een volkszanger is? Dat klopt, hij zong in een behoorlijk succesvolle folkband genaamd "Sons of Jim". Hoewel dit allemaal pre-Grey was, werd hij ervoor erkend nadat zijn naam Google-doorzoekbaar werd zodra Christian Gray in beeld kwam. Dus de andere leden van de band zouden Dornan moeten bedanken voor die extra publiciteit.

7 Hij… een vrouw stalkte?

Jamie Dornan in de herfst
Jamie Dornan in de herfst

Het is niet wat je denkt! Dit was eigenlijk voor een tv-serie roll. De griezelige serie The Fall kwam uit nadat de eerste 50 Shades-film in première ging. Deze show was niet alleen krankzinnig, maar ook goed gemaakt. Om zich voor te bereiden op zijn rol als moordenaar in de serie, gaf Dornan toe een vrouw te hebben gestalkt om in de mindset van zijn personage te komen.

6 Een tekenfilm worden in 'Trolls World Tour'

Jamie's personage in Trolls
Jamie's personage in Trolls

Hoewel het het vervolg was op de originele populaire Trolls-film, zou je echt niet verwachten dat de stem van Christian Gray opduikt in een kinderfilm met de stemmen van Anna Kendrick (die ooit op Broadway speelde tijd). Maar toch deed hij het, en je kunt zijn stem van honderd mijl afstand horen.

5 ‘Dood en Nachtegalen’

Jamie Dornan in BBC-show
Jamie Dornan in BBC-show

Door zijn 50 Shades-methoden bij te houden, nam Dornan nog een andere literaire rol op zich toen hij een rol speelde in de serieaanpassing van Eugene McCabe's roman Death and Nightingales in 2018. De serie gaat over een jonge vrouw genaamd Beth Winters die probeert gewoon te overleven in het jaar 1883.

4 Een beroemd literair verhaal opnemen

Jamie Dornan in Robin Hood
Jamie Dornan in Robin Hood

Het werd beschouwd als een "quasi-eigentijdse" hervertelling van het originele verhaal van Robin Hood, alleen speelde Jamie Dornan zelf in de hoofdrol. Was hij de hoofdrol? Nee, die rol was voor Rocketm an 's Taron Egerton. Dornan was echter te zien in de film en werd geproduceerd door Leonardo DiCaprio. Als dat niet genoeg is om fans te overtuigen het op te zoeken, weten we het ook niet meer.

3 ‘Een privéoorlog’

Jamie Dornan
Jamie Dornan

Deze is intens. Dornan speelde in een film genaamd A Private War, waarin actrice Rosamund Pike de journaliste Marie Colvin speelde, een Amerikaanse journalist voor The Sunday Times die vaak gevaarlijke landen zou bezoeken om hun burgeroorlogen te documenteren. Dornan speelde de fotograaf van Colvin, Paul Conroy.

2 ‘Einde, begin’

Jamie Dornan
Jamie Dornan

Fans moeten niet verbaasd zijn dat Dornan in weer een andere romantische film speelde. Maar deze keer speelde Shailene Woodley in de hoofdrol en gaat over een vrouw die gevangen zit tussen twee mannen, van wie er één het personage van Dornan is. Omdat ze niet tussen hen kan kiezen, gaat ze natuurlijk met beide uit voordat het te veel voor haar wordt.

1 ‘Wild Mountain Thyme’

Jamie Dornan
Jamie Dornan

Wist niet echt dat Dornan in een film speelde met de beroemde Emily Blunt? Nou, eerlijk gezegd, deze vloog onder de radar. Het speelt zowel Dornan als Blunt in de hoofdrol en is gebaseerd op het toneelstuk Outside Mullingar. Het gaat over de ruzie van een Ierse familie wanneer de patriarch van de familie dreigt hun boerderij af te staan aan een neef in Amerika in plaats van aan zijn eigen zoon. Klinkt alsof het vol intriges zit.

Aanbevolen: