Alles wat de cast van 'Coyote Ugly' heeft gedaan sinds de film

Inhoudsopgave:

Alles wat de cast van 'Coyote Ugly' heeft gedaan sinds de film
Alles wat de cast van 'Coyote Ugly' heeft gedaan sinds de film
Anonim

Het romantische muziekdrama Coyote Ugly kwam uit in augustus 2000 - en werd al snel een groot succes. Hoewel de film negatieve recensies kreeg van de critici, was het publiek er absoluut weg van en het was een groot kassucces. Coyote Ugly speelde beroemde namen als Piper Perabo, Adam Garcia, Bridget Moynahan en Tyra Banks.

Vandaag bekijken we wat de cast heeft gedaan sinds de release van deze klassieke hit uit de jaren 2000. Als je je afvraagt wie er speelde in muziekvideo's en wie een carrière in het theater nastreefde, blijf dan scrollen om erachter te komen!

10 Piper Perabo verschoof haar carrière naar televisierollen

De lijst wordt afgetrapt door Piper Perabo die Violet Sanford speelde in het romantische drama. Na haar doorbraak speelde Piper in populaire films uit de jaren 2000, zoals Lost and Delirious, Cheaper by the Dozen, Imagine Me & You, The Prestige, Because I Said So en Beverly Hills Chihuahua. In de jaren 2010 was Piper vooral bekend door het spelen van CIA-agent Annie Walker in de spionage-dramashow Covert Affairs. Vorig jaar had Piper een terugkerende rol als Linda Craft in de bovennatuurlijke horrorshow Penny Dreadful: City of Angels.

9 Adam Garcia verkende de wereld van theater

De volgende op de lijst is Adam Garcia die Kevin O'Donnell speelde in Coyote Ugly. De Australische acteur speelde ook in een paar meer bekende films uit de vroege jaren 2000, zoals Confessions of a Teenage Drama Queen en Love's Brother. Later besloot Adam om ook acteren in het theater een kans te geven en hij deed mee aan producties zoals Wicked en Kiss Me, Kate.

8 Tyra Banks creëerde 'America's Next Top Model'

Laten we verder gaan met model Tyra Banks die Zoe speelde in het populaire muziekdrama. In die tijd was Tyra Banks een zeer succesvol supermodel, maar sindsdien heeft ze zich ook gevestigd als televisiepersoonlijkheid.

Tyra ging verder met het creëren en hosten van de populaire reality-tv-competitieserie America's Next Top Model, die maar liefst 24 seizoenen liep. Daarnaast speelde Tyra Banks ook in tal van filmprojecten zoals Tropic Thunder, Hannah Montana: The Movie en Life-Size 2.

7 Bridget Moynahan is al meer dan 10 jaar een vaste klant

Hollywood-ster Bridget Moynahan speelde Rachel in Coyote Ugly uit 2000. Sinds die film speelde Bridget in tal van blockbusters zoals Serendipity, The Sum of All Fears, The Recruit, I, Robot, Lord of War, Ramona and Beezus, John Wick en The Journey Home. Daarnaast is Bridget sinds 2010 ook bekend van haar hoofdrol in de dramashow Blue Bloods.

6 Maria Bello bleef acteren - op het grote en kleine scherm

De volgende op de lijst is Maria Bello die Lil speelde in het populaire muziekdrama. Sindsdien heeft Maria zich aangesloten bij de cast van films als The Cooler, A History of Violence, The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor, Grown Ups, Prisoners en Lights Out. Naast films had Maria ook grote rollen in shows als Touch en Goliath.

5 Izabella Miko werd een muziekvideoster

Izabella Miko die Cammie speelde in Coyote Ugly is de volgende op onze lijst. Naast het beroemde muziekdrama staat de actrice ook bekend om haar hoofdrol in de muziekvideo's voor de nummers "Mr. Brightside" en "Miss Atomic Bomb" van The Killers. Daarnaast was Izabella te zien in televisieprogramma's als Deadwood, The Cape en Chicago Fire, maar ook in films als Save the Last Dance 2, Make Your Move en Step Up: All In.

4 Melanie Lynskey is nog steeds te zien in blockbusters

Laten we verder gaan met actrice Melanie Lynskey die Gloria speelde in de populaire film uit 2000. Na Coyote Ugly was Melanie te zien in films als Sweet Home Alabama, Shattered Glass, Flags of Our Fathers, Away We Go, Up in de lucht, de informant!, bladeren van gras, een vriend zoeken voor het einde van de wereld, en de voordelen van een muurbloempje zijn.

Als het op televisie aankomt, was Melanie te zien in shows als Two and a Half Men en Togetherness.

3 Michael Weston werd een televisienietje

Een andere acteur die de lijst van vandaag heeft gehaald, is Michael Weston, die Danny speelde in Coyote Ugly. Van al zijn voormalige castleden heeft Michael zeker een behoorlijk indrukwekkende carrière op televisie gehad. Hij speelde privédetective Lucas in het medische drama House, ontvoerder Jake in het drama Six Feet Under en privé Brian Dancer in het medische komediedrama Scrubs.

2 John Fugelsang werd een succesvolle gastheer

De volgende op de lijst is John Fugelsang die Richie the Booker speelde in de populaire film uit 2000. Hoewel John een carrière nastreefde in succesvol acteren, heeft hij ook heel wat banen als presentator gedaan. Na Coyote Ugly was John mede-presentator van John McEnroe's talkshow, World Series of Blackjack, TV Watercooler en Bullseye.

1 LeAnn Rimes heeft veel albums uitgebracht

Ten slotte is de lijst met muzikant LeAnn Rimes die zichzelf speelde in de film - en ze gaf ons de iconische hit "Can't Fight the Moonlight" van de film. Sindsdien heeft de countrymuziekster 12 succesvolle studioalbums uitgebracht - en haar laatste wordt dit jaar uitgebracht. Hoewel LeAnn Rimes af en toe acteerde, bleef muziek haar eerste liefde.

Aanbevolen: