Alles wat de cast van 'Victorious' heeft gedaan sinds de show eindigde

Inhoudsopgave:

Alles wat de cast van 'Victorious' heeft gedaan sinds de show eindigde
Alles wat de cast van 'Victorious' heeft gedaan sinds de show eindigde
Anonim

In de jaren 2000 waren Nickelodeon- en Disney-sterren de echte deal. Een van de meest populaire shows uit die tijd was Victorious, Nick's muzikale sitcom die de carrières lanceerde van onder meer Victoria Justice en Ariana Grande.

Het is echter acht jaar geleden dat de show in 2013 de gordijnen sloot. Veel van de sterren hebben zich sindsdien op andere dingen gewaagd. Sommigen hebben het gehaald en verdienden miljoenen dollars, terwijl anderen minder geluk hadden. Om het samen te vatten, hier is alles wat de cast van Victorious heeft gedaan sinds Nickelodeon vertrok.

10 Jim Pirri (David Vega)

Jim Pirri
Jim Pirri

Terwijl veel van de Victorious-cast ervoor koos om hun acteer- of muzikale carrière naar een hoger plan te tillen, nam Jim Pirri, die Tori's vader in de show speelde, de stem van videogames als zijn sterkste punt op zich. Tijdens zijn avontuur met Nickelodeon maakte Pirri ook zijn weg naar Rockstar's westernklassieker, Red Dead Redemption, als Angelo Bronte. Een andere blockbuster-videogame die Pirri scoorde, was Sony's PlayStation-exclusieve Days Gone as Boozer, de sidekick van de leidende held van de game.

9 Lane Napper (Lane Alexander)

Lane Napper
Lane Napper

Lane Napper, bekend om zijn zoete dansbewegingen en choreografie in de serie, besloot zijn kennis van dans te delen na zijn vertrek bij Nickelodeon. Volgens zijn officiële website heeft Napper verschillende danslessen gegeven in Broadway Dance Center en verschillende zoomlessen geopend tijdens de pandemische lockdown in 2020. Hij regelde ook choreografie voor K-popgroep EXP.

8 Eric Lange (Erwin Sikowitz)

Eric Lange
Eric Lange

Eric Lange heeft zijn carrière misschien naar nieuwe hoogten gebracht met Victorious en de spin-off van Sam & Cat, maar het was zijn werk aan Showtime's Escape in Dannemora dat hem een grote nominatie opleverde. De serie van zeven afleveringen uit 2018 leverde hem een nominatie op voor beste mannelijke bijrol in een gelimiteerde serie voor televisie bij de Critics' Choice Awards. Daarnaast had Lange ook een rol in Narcos van 2016 tot 2o17.

7 Daniella Monet (Trina Vega)

Daniella Monet
Daniella Monet

Daniella Monet was al een bekende naam voor Victorious. Voorafgaand aan de show speelde de Californische actrice in Zoey 101 van 2006 tot 2007 en CBS' Listen Up! daarvoor.

Na Victorious kreeg Monet een terugkerende rol in Freeform's serie Baby Daddy tijdens het vijfde seizoen. Nu heeft de trotse moeder van twee haar groei buiten het scherm voortgezet. Voordat Monet in 2019 haar eerste baby verwelkomde, was ze sinds 2010 samen met Andrew Gardner.

6 Avan Jogia (Beck Oliver)

Jogia
Jogia

Avan Jogia heeft zich altijd uitgesproken over zijn ervaring als biracial en trots lid van LGBTQ. De Zombieland-acteur was zelfs mede-oprichter van de stichting "Straight But Not Narrow" om LHBT-jongeren te ondersteunen in 2011 tijdens zijn latere jaren bij Nickelodeon.

Over zijn acteercarrière gesproken, Jogia heeft meer titels toegevoegd aan zijn toch al indrukwekkende cv. Enkele van zijn essentiële werken zijn Zombieland: Double Tap, Rags, Ten Thousand Saints en Finding Hope Now. Hij debuteerde in 2016 met zijn regievaardigheid voor de webserie Last Teenagers of the Apocalypse, nadat hij een korte film had geregisseerd, Alex, 2011.

5 Elizabeth Gillies (Jade West)

Elizabeth Gillies
Elizabeth Gillies

Na de hoofdrol in Victorious als Jade West, bewees Elizabeth Gillies dat ze een veelzijdige actrice is. Niet veel komische acteurs slagen erin om speels te wisselen tussen genres, maar Gillies' optreden in de horrorfilm Animal in 2014 bleef niet onopgemerkt.

Na Victorious kreeg Gillies verschillende andere grote tv-serierollen, waaronder Sex & Drugs & Rock & Roll en Dynasty. De 27-jarige woont nu gelukkig in Atlanta met muziekproducent Michael Corcoran, met wie ze vorig jaar in een privéceremonie trouwde.

4 Ariana Grande (Cat Valentine)

Ariana Grande
Ariana Grande

Ariana Grande is ongetwijfeld de meest succesvolle Victorious alumni. Na een succesvolle spin-off rond haar Victorious-personage, heeft Grande meerdere miljoenen verkochte muziekalbums uitgebracht. Haar laatste album, Positions, werd in 2020 positief onthaald. Haar krachtige vocale bereik hielp haar twee Grammy's, negen MTV VMA's, twee Billboard Music Awards, 22 Guinness World Records en tientallen andere onderscheidingen te behalen.

3 Matt Bennett (Robbie Shapiro)

Matt Bennett
Matt Bennett

Helaas slaagt niet elke Victorious-ster er nog in om te schitteren. Na zo'n veelbelovende start met Victorious is het jammer dat Matt Bennett niet zo succesvol is als andere castmates. De meeste van zijn recente werken zijn kleine cameo's, met de nieuwste, American Vandal, uitgebracht in 2018. Hij geniet echter een redelijke populariteit op sociale media, met meer dan 1,2 miljoen volgers op Instagram.

2 Leon Thomas III (Andre Harris)

Leon Thomas III
Leon Thomas III

Als je je afvraagt wat er met Leon Thomas III is gebeurd na Victorious, is hier iets om te informeren. Leon is niet alleen een getalenteerde acteur, maar heeft ook succes gevonden als platenproducent en zanger.

Hij schoot naar succes met het muziekproductieduo The Rascals en scoorde een Grammy-overwinning met Love, Marriage, & Divorce. Het samenwerkingsalbum tussen Toni Braxton en Babyface vermeldde Leon als een van de producers en won in 2015 het beste R&B-album.

1 Victoria Justice (Tori Vega)

Victoria Justitie
Victoria Justitie

Een andere ster van Victorious, Victoria Justice, waagde zich in meer volwassen rollen. Haar laatste uitstapje, Trust, verwelkomt haar fans in een geheel nieuwe kant van haar. Als je haar kent als de schattige teenybopper van Victorius, ziet Trust Justice een getrouwde vrouw uitbeelden, wat een geheel nieuwe ervaring zal zijn voor zowel de actrice als haar fans. ET bracht de trailer exclusief in februari 2021 in première.

Aanbevolen: