Alles wat de cast van 'Liv And Maddie' heeft gedaan sinds het einde van de show

Inhoudsopgave:

Alles wat de cast van 'Liv And Maddie' heeft gedaan sinds het einde van de show
Alles wat de cast van 'Liv And Maddie' heeft gedaan sinds het einde van de show
Anonim

Niemand zou ooit ieders favoriete pittige Disney-tweeling Liv en Maddie kunnen vergeten. Liv en Maddie werden van 2013 tot 2017 uitgezonden en beschreven het dagelijkse leven van de tweeling en hun unieke, naast elkaar liggende persoonlijkheden. Het speelde onder meer Dove Cameron, Joey Bragg, Kali Rocha, Benjamin King en meer.

Echter, zoals hierboven vermeld, zond de show vier jaar geleden zijn laatste aflevering uit. Sindsdien hebben veel van zijn sterren zich in andere projecten gewaagd en hun respectievelijke carrières naar een ander niveau getild. Om het samen te vatten, hier is alles wat de leden van de cast van Liv en Maddie hebben gedaan sinds de show eindigde.

10 Jordan Fisher (Holden)

Jordan Fisher (Holden)
Jordan Fisher (Holden)

Naast acteren is Jordan Fisher ook een prominente danseres. Hij werkte zelfs samen met collega-danseres Lindsay Arnold om de 2017-editie van Dancing with the Stars te winnen. Hij voegde zich ook bij Noah Centineo en Lana Condor in Netflix's 2020 To All the Boys-film. Hij is ook een zanger, die in 2016 zijn titelloze debuut-EP heeft uitgebracht onder de banner van Hollywood Records.

9 Victoria Moroles (Andie)

Victoria Moroles (Andie)
Victoria Moroles (Andie)

Terwijl ze met Disney werkte, speelde Victoria Moroles van 2015 tot 2017 ook Hayden Romero in MTV's Teen Wolf. Voorlopig zal de Texaanse moeder samen met Kuhoo Verma schitteren in Hulu's komedie Plan B. De trailer staat op YouTube om te bekijken, en de releasedatum staat gepland voor dit jaar.

8 Jessica Marie Garcia (Willow)

Jessica Marie Garcia (Wilg)
Jessica Marie Garcia (Wilg)

Na Liv en Maddie sprong Jessica Marie Garcia in de thriller How to Get Away with Murder. Daarnaast zijn enkele van de nieuwste werken van de Florida-actrice Netflix's On My Block, die sinds 2018 tot nu wordt uitgezonden. Garcia trouwde in 2018 met collega-acteur Adam Celorier, na twee jaar verloving.

7 Ryan McCartan (Diggie)

Ryan McCartan
Ryan McCartan

Na Liv en Maddie leek Ryan McCartan zich bezig te houden met zijn theatrale werken. Na zijn Broadway-debuut in 2018, speelde McCartan Lieutenant Cable in South Pacific op het Aspen Music Festival. Hij voegde zich ook bij de met sterren bezaaide castleden van de Frozen-musical van Disney.

6 Lauren Donzis (Ruby)

Lauren Donzis (Ruby)
Lauren Donzis (Ruby)

Lauren Donzis heeft zichzelf ook bezig gehouden. Op haar zestiende heeft ze al een aantal indrukwekkende titels op haar acteerportfolio staan. Netflix's No Good Nick, NBC's revival van Punky Brewster en 101 Dalmatian Street zijn enkele van haar essentiële werken tot nu toe, met de eerste twee als hoofdrollen.

5 Benjamin King (Pete)

Benjamin Koning (Piet)
Benjamin Koning (Piet)

Benjamin King verwekte onze favoriete tweeling tijdens de eerste drie seizoenen van de show. Echter, aangezien hij de serie voortijdig verliet, lijkt de 49-jarige acteur niet erg actief te zijn in Hollywood.

Nu maakt hij zich op voor co-star Michael Shannon, Kate Hudson, Zach Braff en meer op Shriver, een verfilming van de roman met dezelfde naam. De productie begon helemaal in 2017, maar is vertraagd vanwege de aanhoudende COVID-19-pandemie.

4 Kali Rocha (Karen)

Kali Rocha (Karen)
Kali Rocha (Karen)

Naast acteren in de Disney-show, schreef Kali Rocha ook mee aan vier afleveringen van Liv en Maddie. De inwoner van Rhode Island verzekerde zich van een van de hoofdrollen in Man with a Plan, als Marcy Burns tijdens het derde en vierde seizoen van de serie. De serie werd uitgezonden op CBS van 2016 tot 2020, verspreid over vier seizoenen en 69 afleveringen voordat de serie in mei 2020 werd geannuleerd.

3 Tenzing Norgay Trainor (Parker)

Norgay Trainor (Parker)
Norgay Trainor (Parker)

Tenzing Norgay Trainor werd beroemd dankzij zijn vertolking van Parker in Liv and Maddie. Sindsdien heeft de acteur ook meerdere afleveringen van American Housewife en The Stranded veilig gesteld. Hij staat ook bekend om zijn werk aan Abominable, een animatiefilm over een Yeti die met de hulp van drie tieners naar zijn familie wil terugkeren.

2 Joey Bragg (Joey)

Joey Bragg (Joey)
Joey Bragg (Joey)

Hoewel hij een vrij langzame start van roem geniet, heeft Joey Bragg alles wat nodig is om te slagen in 2021. De inwoner van Californië verzekerde dit jaar de hoofdrol in ABC's Call Your Mother, en hij vertoont geen tekenen van vertraging op korte termijn. In zijn vrije tijd geniet hij van een goed potje hockey en een goede klassieke film.

1 Dove Cameron (Liv & Maddie)

Dove Cameron (Liv & Maddie)
Dove Cameron (Liv & Maddie)

Ten slotte is er Dave Cameron die de dubbele rol speelde van de titulaire helden in Liv en Maddie. Net als veel voormalige Disney-sterren waagde Cameron zich ook in de popmuziek en bracht ze in 2019 haar debuut-EP Bloodshot / Waste uit. Over haar acteercarrière gesproken, Cameron is klaar om te schitteren als Bubbles in de komende CW's The Powerpuff Girls Jordan Fisher op veld Opmerkingen over liefde.

"Ik zou heel graag een actiefilm willen maken, ik ben de laatste tijd geobsedeerd door sci-fi actiefilms", vertelde ze ooit aan Teen Vogue wat ze in de toekomst wil doen."Ik weet dat ik er niet gespannen uitzie, maar ik heb ontdekt dat ik in mijn persoonlijkheid gewoon deze natuurlijke energie heb dat ik geniet van scherpere karakters en ik wil echt een kans om mijn tanden in zoiets te zetten."

Aanbevolen: