10 acteurs die niet de MCU-rol kregen waarvoor ze auditie deden

Inhoudsopgave:

10 acteurs die niet de MCU-rol kregen waarvoor ze auditie deden
10 acteurs die niet de MCU-rol kregen waarvoor ze auditie deden
Anonim

The Marvel Cinematic Universe is misschien wel een van de meest populaire en meest winstgevende filmfranchises ooit. Met een goede verhaallijn, verbluffende beelden en geweldige acteurs was de MCU vanaf het begin voorbestemd om de filmindustrie te veroveren. Marvel Studios heeft er jaren over gedaan om de juiste cast voor zijn franchise te vinden. Veel Hollywood-acteurs hadden auditie gedaan voor rollen in films als Captain America, Iron-Man en Avengers, maar niet iedereen kreeg de rol die ze wilden.

Van Brie Larson tot Liam Hemsworth - blijf scrollen om erachter te komen welke acteurs niet de MCU-rol hebben gekregen waarvoor ze auditie hadden gedaan.

10 Tom Hiddleston

Tom Hiddleston als Loki
Tom Hiddleston als Loki

De aftrap van onze lijst is de Engelse acteur Tom Hiddleston, die de rol van Loki speelt in de MCU. Sinds 2011 - toen hij zijn MCU-debuut maakte - is Loki een van de meest iconische superhelden in de hele franchise geworden.

Tijdens zijn optreden in The Tonight Show With Jimmy Fallon onthulde Hiddleston echter dat Loki niet zijn eerste keuze was. "Ik deed tien jaar geleden in 2009 auditie voor de eerste Thor-film." onthulde de acteur. "En ik dacht gewoon dat ik auditie deed voor een film. Je weet wel, een interessante rol in een interessante film."

9 Sebastian Stan

Sebastian Stan in Captain America
Sebastian Stan in Captain America

Laten we nu verder gaan met Sebastian Stan, die vooral bekend staat om het spelen van Bucky a.k.a. The Winter Soldier in de MCU. Wat veel mensen niet weten, is dat deze acteur daadwerkelijk auditie deed voor een andere MCU-rol - Captain America, die uiteindelijk naar Chris Evans ging.

Tijdens een gesprek met People Magazine zei Stan: Ik baalde echt dat ik Captain America niet kreeg. Ik herinner me dat ik het telefoontje kreeg en zei: 'Je was geweldig, maar het is niet voor jou.'

8 Karen Gillan

Karen Gillan als Ruby Roundhouse
Karen Gillan als Ruby Roundhouse

Voor het geval je haar misschien niet herkent zonder al die make-up, Karen Gillan speelde een behoorlijk prominent personage in de MCU: de dochter van Thanos en de slechterik die de heldin Nebula werd. Maar volgens de castingdirecteur van Marvel Studios, Sarah Finn, deed Gillan, voordat hij de rol van Nebula kreeg, auditie om Agent 13, Sharon Carter, te spelen. “Ik was een fan van Karen. Ze kwam en ze had auditie gedaan voor Agent 13 in Captain America, zei Finn over Gillan.

7 Jason Momoa

Jason Momoa - Aquaman
Jason Momoa - Aquaman

Voordat Jason Momoa de rol van Aquaman kreeg, speelde hij bijna een andere superheld. We hebben het over Drax, die we voor het eerst zagen in Guardians of the Galaxy. Hoewel hij auditie deed voor de rol - die naar Dave Bautista ging - besloot Momoa de rol niet op zich te nemen. In een interview met Zap2It zei Momoa: "Ik zat vier jaar in Stargate: Atlantis en speelde een soortgelijk personage genaamd Ronon, een alien die niet veel zei en gromde. Ik ben daar geweest en heb dat gedaan, of mensen heb je het gezien of niet. Je wilt je uitrekken."

6 Lupita Nyong'o

Afbeelding
Afbeelding

Laten we verder gaan met Lupita Nyong'o, die haar MCU-debuut maakte in de 2018-film Black Panther als Nakia. Voordat ze deze rol kreeg, deed de 12 Years a Slave-actrice echter auditie voor de rol van Thanos 'dochter Nebula in Guardians of the Galaxy. De rol van Nebula ging uiteindelijk naar Karen Gillan.

5 John Krasinski

John Krasinski in Jack Ryan
John Krasinski in Jack Ryan

Een andere acteur die in de MCU wilde schitteren, is John Krasinski. Tijdens zijn optreden in The Ellen DeGeneres Show vorig jaar, onthulde Krasinski dat hij auditie had gedaan voor de rol van niemand minder dan Captain America. Tijdens een gesprek met Ellen zei The Office-acteur: "De waarheid is dat ze het [Chris] nog niet hadden aangeboden, dus ze zeiden:" Laten we eens kijken wie er nog meer is voordat we het aan Chris Evans aanbieden." um, ik ging naar binnen en testte voor Captain America.

4 Liam Hemsworth

Afbeelding
Afbeelding

De volgende op de lijst is de Australische acteur Liam Hemsworth, die vooral bekend staat om zijn hoofdrol in The Hunger Games-franchise. In een interview met GQ Australia in 2019 onthulde de acteur dat hij auditie had gedaan voor de rol van Thor, die naar zijn broer, Chris Hemsworth, ging. "Ik heb het nooit echt willen doen", zei Liam Hemsworth over de rol. "Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik er te jong voor was -- ik was aan het screenen toen ik 18 was. De andere jongens waren allemaal eind 20 of begin 30. Ik voelde me niet Thor-achtig."

3 Brie Larson

Afbeelding
Afbeelding

Brie Larson's eerste MCU-optreden was in 2019, toen ze speelde in zowel Captain Marvel als Avengers: Endgame. Op haar YouTube-kanaal, waar ze regelmatig vlogs uploadt, onthulde Larson aan de fans dat ze de rol van Captain Marvel in eerste instantie had doorgegeven omdat ze "te veel introvert" was. Larson zei ook dat ze auditie had gedaan voor rollen in Iron Man 2 en Thor, maar ze specificeerde niet welke rollen.

2 Jensen Ackles

Afbeelding
Afbeelding

Laten we verder gaan met acteur Jensen Ackles, die de meeste mensen herkennen uit de serie Supernatural van The CW, waarin hij Dean Winchester speelt. Volgens Screenrant deed Ackles auditie voor de rol van Captain America, maar zoals we weten, was het Chirs Evans die de populaire superheld mocht spelen. Het gerucht gaat dat Marvel later Ackles aanbood om Hawkeye te spelen, maar de acteur wees het aanbod af.

1 Lindsay Lohan

Afbeelding
Afbeelding

Op onze lijst staat niemand minder dan actrice en zangeres Lindsay Lohan, die auditie heeft gedaan voor een rol in het MCU. In 2017 klaagde de actrice in een aflevering van haar realityshow Lindsay over hoe ze geen rol kreeg in het MCU. Lohan vertelde haar levenscoach: "Zoals, met The Avengers stuurde Evan [Hainey, haar manager] me net een sms waarin hij zegt - dit was gisteren of de dag ervoor - en hij zegt: "Ze gaan met een onbekende voor The Avengers." Hoewel ze niet specificeerde welke rol ze wilde, is het hoogstwaarschijnlijk Scarlet Witch, aangezien alle andere vrouwelijke personages al waren gecast.

Aanbevolen: