9 beroemdheden die auditie deden voor SNL, maar de cut niet haalden

Inhoudsopgave:

9 beroemdheden die auditie deden voor SNL, maar de cut niet haalden
9 beroemdheden die auditie deden voor SNL, maar de cut niet haalden
Anonim

Sommige van de grootste namen in het bedrijf hadden moeite om een voet tussen de voordeur te krijgen. Terwijl Saturday Night Live een geweldige kans biedt om acteer-, comedy- en improvisatievaardigheden aan te scherpen voor veel getalenteerde acteurs, is de droom niet altijd haalbaar. Hoewel deze beroemdheden er in latere jaren in slaagden hun naam te laten opvallen in het vak, waren hun pogingen om zich bij de SNL-crew aan te sluiten niet succesvol.

9 Jennifer Coolidge denkt dat het het beste is

Fansfavoriet Jennifer Coolidge bracht haar schoonheid al op jonge leeftijd naar de wereld van improvisatie. Samen met Will Ferrell, Chris Kattan en Cheri Oteri bij The Groundlings werden de vier uitgenodigd om auditie te doen in New York. Coolidge was het enige lid van de crew dat het niet haalde om zich bij de Saturday Night Live-cast aan te sluiten. Hoewel de Legally Blonde-actrice aanvankelijk teleurgesteld was, realiseerde ze zich dat de mentale stress van zo'n show niet goed voor haar zou zijn afgelopen en begrijpt nu dat niet meedoen waarschijnlijk het beste was.

8 David Cross is flink gebombardeerd

Hoewel hij zichzelf in de harten van velen heeft gecementeerd als Tobias Fünke in Arrested Development, had David Cross het niet altijd gemakkelijk om succes te vinden. De Mr. Show-acteur vond dat zijn komische stijl de cast van SNL zou complimenteren, maar had niet verwacht dat zijn auditie zo slecht zou verlopen. Volgens Cross bombardeerde hij de auditie volledig zonder hoop om gecast te worden, maar hij liet zich daar niet door tegenhouden. Cross was op dat moment gewoon op zoek naar wat plezier.

7 Jim Carrey probeerde mee te doen

Nu bekend vanwege zijn grote succes in de komediefilms van de jaren 90 en 2000, waaronder The Mask, Dumb and Dumber, Bruce Almighty en Ace Ventura: Pet Detective, is Jim Carrey al tientallen jaren een begrip. De acteur was constant te zien in komedies en dook trots in serieuzer werk, waaronder The Truman Show en Eternal Sunshine of the Spotless Mind, waarmee hij bewees dat zijn vaardigheden verder gaan dan wilde komedie en improvisatie. De acteur wilde aanvankelijk in 1980 lid worden van de SNL-crew, maar slaagde er niet helemaal in. Hij ging echter door met het hosten van de show drie verschillende keren, waardoor hij een van de grootste spijt van maker Lorne Michael was. Omdat hij nu stopt met acteren, is hij tevreden in zijn carrière, SNL of niet.

6 Donald Glover verloor twee keer

Weinig beroemdheden hebben zo'n diverse en succesvolle carrière gehad als Donald Glover. Door een homerun te slaan met Community en Atlanta en miljoenen muziekfans te verdienen onder de naam Childish Gambino, waardeert deze ster het om een beetje van alles in het leven te proberen. Hij presenteerde SNL in 2018, ook in de hoofdrol als muzikale gast. Het was echter zijn openingsmonoloog die de aandacht trok, aangezien de ster toegaf dat hij niet één, maar twee keer auditie had gedaan en beide keren werd afgewezen voor de cast. Het lijkt veilig om te zeggen dat zijn carrière dergelijke verliezen heeft hersteld.

5 Aubrey Plaza droomde ervan om bij de cast te komen

Aubrey Plaza's werk in komedie en improvisatie kwam voort uit één droom: lid worden van de cast van SNL. De actrice werkte in 2005 zelfs aan de serie als stagiaire in de hoop dat haar werk door de jaren heen haar een voorsprong zou geven bij het toetreden tot de cast. Helaas, toen ze in 2008 auditie deed, hoorde ze alleen afwijzing. Gelukkig duurde het niet lang voordat ze haar weg naar Funny People vond, wat haar hielp om de rol van April in Parks and Rec te spelen, wat haar naam in komedie verstevigde. Hoewel ze SNL nog moet hosten, hebben fans petities in de plaats, in de hoop op een dag de ster de monoloog te zien afleveren.

4 Nicole Byer heeft net haar schot gemist

Sinds Netflix voor het eerst Nailed It uitzond in 2018, is Nicole Byer een gezicht dat algemeen bekend is geworden in huizen over de hele wereld. De komiek was niet altijd ingesteld op zulke baksuccessen, omdat ze op verschillende manieren de wereld van improvisatie wilde betreden. Toen SNL in 2013 aankondigde dat ze een of twee zwarte actrices voor de cast zouden aannemen, greep Byer de kans. Haar gedurfde komische stijl maakte blijkbaar geen indruk, want ze miste de kans met Sasheer Zamata die in plaats daarvan de plaats innam. Byer heeft zich daar niet door laten tegenhouden, want sindsdien is ze van Netflix naar John Cena gegaan om Wipe Out te hosten.

3 John Goodman vond elders roem

Beroemd om zijn werk in Roseanne, had acteur John Goodman niet altijd zijn roem. Hij wilde via Saturday Night Live in 1980 lid worden van de improvisatiewereld, maar werd in plaats daarvan afgewezen. Hoewel hij sindsdien succes heeft gevonden in een aantal shows en films, waaronder The Big Lebowski, Inside Llewyn Davis en Monster's Inc., is de acteur zijn SNL-dromen niet vergeten. Hij is zelfs teruggegaan en presenteerde de show 12 keer sinds de eerste afwijzing.

2 Lisa Kudrow is gescout

Een ander lid van The Groundlings, Lisa Kudrow, dacht dat ze een voet tussen de deur had toen de oprichter van de improvisatiegroep Lorne Michaels uitnodigde om naar een optreden te komen kijken. Nadat ze door haar instructeur was gemarkeerd als iemand om naar te kijken, was Kudrow teleurgesteld toen ze zag dat Michaels wegliep en in plaats daarvan Julia Sweeney had getekend. Hoewel Michaels toegaf dat hij van haar uitvoering hield, geloofde hij dat ze op dat moment niet helemaal in de serie paste. In plaats daarvan werd Kudrow's auditie in 1990 vergeten toen ze zes jaar later terugging om te hosten nadat ze een begrip was geworden vanwege haar rol in Friends.

1 Mindy Kaling maakte een deal

The Office zou niet helemaal hetzelfde zijn zonder de rotsachtige relatie van Ryan en Kelly, maar de show verloor Kaling bijna in seizoen twee. Tijdens het tweede seizoen van de show werd Kaling uitgenodigd om auditie te doen voor SNL. Ze droomde van SNL sinds ze een kind was en sloot een deal met showrunner Greg Daniels dat als ze als actrice werd gecast, ze haar contract kon verlaten. Kaling haalde het niet helemaal, maar kreeg de kans om voor de show te schrijven. Helaas was de deal voor alleen acteren, dus Kaling hield zich aan de Dunder Mifflin-crew en sloot zich aan bij de succesvolle show voor zijn volledige run voordat hij The Mindy Project en Never Have I Ever maakte.

Aanbevolen: