De rijkste acteurs die auditie deden voor de hoofdrol in 'Snow White And The Huntsman

Inhoudsopgave:

De rijkste acteurs die auditie deden voor de hoofdrol in 'Snow White And The Huntsman
De rijkste acteurs die auditie deden voor de hoofdrol in 'Snow White And The Huntsman
Anonim

Sneeuwwitje en de jager was een verrassingshit toen het in 2012 in de bioscoop verscheen en bleek een interessante wending voor actrice Kristen Stewart, gegoten in de gelijknamige hoofdrol. Stewart was echter niet de enige actrice die zichzelf naar voren bracht voor de felbegeerde rol van Sneeuwwitje. In feite streden verschillende grote actrices destijds allemaal om de kans om samen met Charlize Theron en Chris Hemsworth in de fantasiefilm te schitteren. De film was een enorm commercieel succes, met een brutowinst van bijna $ 400 miljoen tijdens zijn theatrale run, en het versterken van Stewart's status op de acteerscène. Dus wie heeft auditie gedaan voor het grote deel van Sneeuwwitje? En wie was de rijkste acteur die het probeerde? Lees verder om erachter te komen.

6 Bella Heathcote - $5 miljoen

Australische actrice Bella Heathcote was een eerste gedachte voor producenten van de film, die overwogen een 'relatief onbekende' actrice in de hoofdrol te casten. Heathcote heeft in de loop van haar carrière voornamelijk kleine rollen gehad, en verscheen in verschillende kleinere filmproducties naast een al lang bestaande rol in de Australische soap Neighbours. De actrice zou ongeveer $ 5 miljoen waard zijn.

5 Riley Keough - $5 miljoen

Een andere kanshebber voor de rol was actrice Riley Keough, kleindochter van de iconische zanger Elvis Presley. Keough heeft naam gemaakt door te spelen in producties met een groot budget, zoals Magic Mike en Mad Max: Fury Road.

Keough slaagde er niet in om het onderdeel voor zichzelf in te pakken. Ze heeft echter een aanzienlijk bedrag verdiend met haar andere grote acteerprojecten. Ze is naar verluidt ongeveer $ 5 miljoen waard, en in 2018 betaalde ze blijkbaar meer dan $ 1,3 miljoen voor een huisje van 1.200 vierkante meter in het Silver Lake-gebied van Los Angeles.

4 Felicity Jones - $6 miljoen

Felicity Jones behoorde ook tot de schare actrices die in aanmerking kwamen voor deze pruimrol. De Engelse starlet, die verscheen in films als The Theory of Everything en Rogue One: A Star Wars Story, beleefde rond 2012 een bijzonder succesvolle tijd in haar carrière. Ze werd uiteindelijk niet genomineerd voor de rol. Het vermogen van Jones wordt geschat op ongeveer $ 6 miljoen.

3 Alicia Vikander - $8 miljoen

Sinds 2012 is de Zweedse actrice Alicia Vikander een begrip geworden. Ze speelde in een aantal grote filmprojecten en heeft haar verbazingwekkende veelzijdigheid als actrice laten zien. Een minder bekende actrice in die tijd, men dacht dat haar gezicht geschikt zou zijn voor de rol van Sneeuwwitje. Dit bleek echter geen serieuze overweging te zijn en ze werd uiteindelijk gepasseerd. Vikander heeft een totaal vermogen van $8 miljoen.

2 Dakota Fanning - $12 miljoen

Dakota Fanning - The Alienist - TV Show
Dakota Fanning - The Alienist - TV Show

Dakota Fanning maakte de shortlist om als Sneeuwwitje te worden gecast, en miste net de rol - de rol verloren aan Kristen Stewart, haar Twilight-franchise mede-ster. Fanning heeft een succesvolle carrière voor zichzelf opgebouwd, nadat ze zich heeft gespecialiseerd in modellenwerk en ook verschillende advertentiecontracten heeft aangenomen. Dit alles heeft ertoe geleid dat de 27-jarige extreem rijk is geworden. Haar vermogen is maar liefst $ 12 miljoen.

1 Kristen Stewart - $ 70 miljoen

Het was Twilight-actrice Kristen Stewart die uiteindelijk op de shortlist kwam en de rol van Sneeuwwitje won. In 2011, rond de tijd dat het filmen van de vijfde en laatste aflevering van de Twilight-franchise ten einde liep, werd Stewart gecast als de hoofdrol in Snow White and the Huntsman. Executives hadden deze film voor ogen als het begin van een grote franchise, maar ondanks het enorme succes werd deze ambitie geen realiteit. Een vervolg dat gepland was, werd herwerkt als een spin-off, zonder Stewart in de hoofdrol.

"Het werk, voor mij, werd echt genegeerd op een heel frivole, dwaze, onbeduidende manier voor een groep volwassen mensen die verondersteld werden studio's te runnen en films te maken," zei Stewart later, en uitte zijn teleurstelling over hoe het project werd aangepakt, maar het was Stewarts eerste grote stap weg van de Twilight-franchise waardoor ze een ster was geworden.

De actrice werkt al sinds ze een kind was - ze begon met commercials voor frisdrank en klom vervolgens op tot ze in haar tienerjaren in Hollywood-hoofdrollen werd gecast. Ze heeft haar filmografie de afgelopen jaren enorm gediversifieerd, door in een aantal indiefilms te spelen en recentelijk door een mogelijke Oscar-winnende wending te maken als wijlen prinses Diana in Spencer. In de loop van haar indrukwekkende carrière heeft Stewart een enorm persoonlijk vermogen vergaard, waardoor ze een van de rijkste actrices is die momenteel in de reguliere cinema werkt.

Stewart zou ongeveer $ 70 miljoen op haar naam hebben staan van haar verschillende acteerprojecten, endossementdeals en andere verplichtingen. Haar grootste betaaldag, volgens Celebrity Net Worth, was waarschijnlijk de $ 25 miljoen (plus een indrukwekkende 7,5 procent van het brutobedrag) die ze verdiende voor beide delen van The Twilight Saga: Breaking Dawn, uitgebracht in opeenvolgende novembers in 2011 en 2012. Niet slecht!

Aanbevolen: