10 feiten over de cast van 'Shadow And Bone' van Netflix

Inhoudsopgave:

10 feiten over de cast van 'Shadow And Bone' van Netflix
10 feiten over de cast van 'Shadow And Bone' van Netflix
Anonim

Sinds de première in april, wint Netflix's nieuwe fantasieserie Shadow and Bone snel aan kracht en werd een van de meest populaire series die er zijn, en sommigen vergelijken het zelfs met Game of Thrones. Shadow and Bone - dat is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2012 - heeft een zeer diverse en getalenteerde cast.

In het artikel van vandaag bekijken we de cast van de show en brengen we je er enkele interessante feiten over. Van wat hun eerste filmrollen waren tot hun genderidentiteit - blijf scrollen om meer te weten te komen over de cast van Shadow and Bone.

10 Archie Renaux begon als model

Afbeelding
Afbeelding

Archie Renaux, die schittert als Mal Oretsev in Shadow and Bone, begon zijn acteercarrière in 2017 toen hij verscheen in een korte film Market Road. Sindsdien heeft hij slechts verschillende acteerrollen gehad, waarvan de meest opvallende in films als Voyagers en Morbius.

Naast acteren doet Renaux ook modellenwerk. Als model heeft hij samengewerkt met een aantal bekende namen in de modellenindustrie. Topman en Nasir Mazhar. Hij heeft ook gemodelleerd voor Gay Times Magazine en hij liep op een catwalk tijdens de Men's Fashion Week in Londen.

9 Jessie Mei Li deed haar eigen stunts

Afbeelding
Afbeelding

In een recent interview met Byrdie onthulde Jessie Mei Li dat, hoewel ze geen training voor de show had gehad, ze nog steeds haar eigen stunts deed. "De stuntscènes die ik als Alina had, waren redelijk ingetogen, en ze vroegen niet om veel moeilijke bewegingen", zei de jonge actrice."Ik heb een achtergrond in vechtsporten. Ik deed het toen ik opgroeide en tijdens mijn tienerjaren, dus ik had een vaag begrip van hoe je een klap uitdeelt. Auto Express

8 Li identificeert zich als niet-conform geslacht

Afbeelding
Afbeelding

Als het gaat om haar genderidentiteit, is Jessi Mei Li open over haar gender-non-conformiteit. In een interview met W Magazine zei Li: "Dat was zo bevrijdend voor mij om te begrijpen dat ik meerdere voornaamwoorden kon hebben en sommige vrienden zullen naar mij verwijzen zoals zij, en sommigen zullen naar mij verwijzen als zij, en dat is oké… ik ben trots om gender non-conform te zijn."

7 Freddy Carter maakte zijn regie- en scenariodebuut in 2019

Afbeelding
Afbeelding

Na zijn acteerdebuut als soldaat in de superheldenfilm Wonder Woman 2017 en een hoofdrol in Netflix' dramaserie Free Rein, besloot Freddy Carter zijn eigen film te maken. In 2019 schreef, regisseerde en speelde hij in zijn korte film nr. 89. Naast Freddy Carter spelen de korte sterren Tom Austen, Caroline Ford en Oliver Wellington. Carter werkt al aan zijn tweede korte film, die de titel Broken Gargoyles zal krijgen.

6 Amita Suman kreeg haar grote doorbraak na het verschijnen in 'Doctor Who'

Afbeelding
Afbeelding

De in Nepal geboren Britse actrice Amita Suman - die Inej Ghafa speelt in Shadow and Bone - maakte haar acteerdebuut in 2018 dankzij haar kleine rollen in series als Casu alty en Ackley Bridge. In hetzelfde jaar landde Suman ook haar eerste grote acteeroptreden - ze verscheen in de Britse sci-fi-serie Doctor Who. Na haar gastrol in Doctor Who, verhuisde Suman naar The CW's serie The Outpost, voordat ze de rol van Inej in Shadow and Bone.

5 Suman heeft geen training voor het hanteren van messen ontvangen

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel haar personage verondersteld wordt zeer bekwaam te zijn met messen, kreeg Amita Suman geen enkele training in het omgaan met messen voordat ze de show filmde. "Ik heb niet echt een professionele messentraining gehad. Ik kreeg deze 14 prachtige messen gewoon in handen en wanneer ik de kans had, gooide ik ze rond en draaide ze en brak er ook een flink aantal", zei de actrice tijdens een interview met Collider.

4 Kit Young speelde in verschillende toneelstukken

Afbeelding
Afbeelding

Naast films en televisie maken, is de Engelse acteur Kit Young ook erg gepassioneerd door theatervoorstellingen. Young, die afstudeerde aan de Royal Academy of Dramatic Art met een graad in acteren, verscheen in toneelstukken als The Prime of Miss Jean Brodie en A Midsummer Night's Dream, waarbij de laatste hem een nominatie opleverde voor een Ian Charleson Award.

3 Ben Barnes' eerste filmrol was in 'Stardust'

Afbeelding
Afbeelding

Ben Barnes begon zijn acteercarrière in 2006 toen hij verscheen in een aflevering van een Britse medische soap, Doctors. Het jaar daarop maakte Barnes zijn filmdebuut toen hij in de fantasiefilm Stardust verscheen. Sindsdien is de carrière van Barnes gestaag gestegen - dankzij zijn rollen in films als Narnia, Dorian Gray en Seventh Son kreeg de Engelse acteur zijn grote doorbraak en verwierf hij internationale bekendheid.

2 Barnes is ook een zanger

Afbeelding
Afbeelding

Zelfs enkele van de grootste fans van Barnes zijn zich er niet van bewust dat deze Engelse acteur ook heel goed kan zingen. Vorige week tijdens zijn optreden op TMRWxTODAY, onthulde Barnes zelfs dat hij van plan is om zeer binnenkort een aantal van zijn nummers uit te brengen.

"Ik heb gewerkt aan nummers die al een paar jaar in de maak zijn met producers," zei Barnes, "Ik hou zo veel van zingen. Zingen was mijn eerste liefde, vanaf mijn 19e met mijn eerste -ooit werk."

1 Zoë Wanamaker verscheen in de eerste 'Harry Potter'-film

Afbeelding
Afbeelding

De in Amerika geboren Britse actrice Zoë Wanamaker, die schittert als Baghra in Shadow and Bone, heeft een behoorlijk indrukwekkende carrière. Ook al speelde ze in verschillende series als Prime Suspect en Love Hurts, het internationale publiek kent haar het beste van de fantasyfilm Harry Potter and the Philosopher's Stone uit 2001, waarin ze Madam Hooch speelt. Wanamaker verscheen niet in andere Harry Potter-films en ze riep publiekelijk de producenten van de film op voor het te weinig betalen van hun acteurs.

Aanbevolen: