Netflix dropt eerste trailer voor fantasy-serie 'Shadow & Bone

Inhoudsopgave:

Netflix dropt eerste trailer voor fantasy-serie 'Shadow & Bone
Netflix dropt eerste trailer voor fantasy-serie 'Shadow & Bone
Anonim

De fantasieserie is een bewerking van de romans van auteur Leigh Bardugo.

De serie bestaat uit acht afleveringen, gericht op het verhaal van Alina Starkov. De heldin gespeeld door Jessie Mei Li is een wees en soldaat die ontdekt dat ze een speciale kracht heeft die haar land, het door Rusland geïnspireerde land Ravka, zou kunnen bevrijden.

Shadow and Bone speelt ook Ben Barnes in de dubbelzinnige rol van generaal Kirigan, evenals Freddy Carter en Amita Suman.

Fans reageren op ‘Shadow & Bone’-trailer

De serie is een bewerking van de zogenaamde Grisha-trilogie en de Six of Crows-duologie van Leigh Bardugo, die als uitvoerend producent van de show optreedt.

Hoofdrolspeler Alina ontdekt dat ze een Sun Summoner is en laat alles achter om te trainen als onderdeel van een eliteleger van magische soldaten dat bekend staat als Grisha. De heldin zal ontdekken dat niets is wat het lijkt en dat ze meer nodig heeft dan alleen haar krachten te beheersen om te overleven.

In de trailer zie je Alina worstelen met haar vaardigheden en training onder generaal Kirigan, gespeeld door Barnes.

Fans van de saga zijn enthousiast over deze eerste blik op de live-action-aanpassing.

“ILY SHADOW AND BONE IK HEB NOG NOOIT IETS SLECHT OVER JE GEZEGD”, twitterde een fan.

Sommigen hebben het al over de schepen van de show, waarbij Alina mogelijk betrokken is bij een driehoek met het personage van Barnes en haar vriend Mal, gespeeld door Archie Renaux.

‘Shadow & Bone’ cast minder bekende, jongere acteurs in hoofdrollen

Bardugo heeft gewogen op de beslissing om relatief minder bekende acteurs in hoofdrollen te casten.

"Dit is een verhaal over jonge mensen die over het hoofd zijn gezien en die nooit de kans hebben gehad om mensen te laten zien wat ze kunnen, die al dit talent en al deze macht hebben", vertelde de auteur aan Den of Geek eerder deze maand.

"Dus het was heel logisch voor ons in termen van de ziel van de boeken om al deze ongelooflijk begaafde jonge mensen voor onze deur te hebben, als een magisch geschenk in de show."

Showrunner Eric Heisserer, bekend van het schrijven van het Oscar-genomineerde script van Arrival, legde uit dat de beslissing ook een financieel element had.

“Dit is een gebied waar filosofie en praktijk samensmelten”, vertelde hij aan Den of Geek.

“Aan de ene kant ben ik meer gecharmeerd van acteurs die in een rol stappen en ze worden niet gebrandmerkt met de bekendheid van een rol die ik elders met hen identificeer. Ik zie ze niet als die-en-die die Jesper of Alina spelen of wat dan ook. En toen ontdekte ik dat we niet veel geld hadden. Dus eerlijk gezegd, dit was een bescheiden budget. Hopelijk zie je elke kruge op het scherm zodat het voelt alsof het een grote show is, maar … het probeert zichzelf zo groot mogelijk te maken. Daarbij komt het feit dat we een kans hebben gekregen om een aantal van deze artiesten een pauze te geven.”

Shadow & Bone wordt vanaf 23 april gestreamd op Netflix

Aanbevolen: