Al het andere waar de cast van 'Shadow And Bone' in is geweest

Inhoudsopgave:

Al het andere waar de cast van 'Shadow And Bone' in is geweest
Al het andere waar de cast van 'Shadow And Bone' in is geweest
Anonim

Het nieuwe Netflix-fantasiedrama Shadow and Bone - dat is gebaseerd op de Grisha-romantrilogie en de Six of Crows-romanduologie van Leigh Bardugo - ging in première in april 2021 en het was snel werd een grote hit. Naast veel magie, drama en liefde, werd de show ook een groot succes dankzij de zeer getalenteerde cast.

Vandaag bekijken we waar de sterren van Shadow en Bone eerder in zijn geweest, dus als je je ooit hebt afgevraagd waar je generaal Kirigan of Baghra misschien van kent, blijf scrollen om erachter te komen!

10 Ben Barnes werd beroemd als prins Caspian in de 'Narnia'-franchise

Laten we beginnen met misschien wel de meest bekende naam van Shadow and Bones - Ben Barnes. Ben - die generaal Kirigan speelt in de populaire Netflix-fantasieshow - werd beroemd in 2008 toen hij prins Caspian speelde in de kaskraker The Chronicles of Narnia: Prince Caspian. Sindsdien speelde Ben in tal van beroemde films zoals Dorian Gray, Killing Bono, The Big Wedding en Jackie & Ryan, evenals in shows zoals Sons of Liberty, The Punisher, Gold Digger en Westworld.

9 Jessie Mei Li speelt de hoofdrol in de aankomende horrorfilm 'Last Night In Soho'

De volgende op de lijst is Jessie Mei Li die Alina Starkov speelt in Shadow and Bone. Voorafgaand aan de Netflix-hit was de actrice vooral bekend van de National Theatre Live-productie 2019 All About Eve. Daarnaast was Jessie Mei Li ook te zien in de miniserie Shortflix en de korte films Together, They Smoke, Uri Sade - A Thousand Ringing Bells en Travelooper. Dit jaar kunnen fans de actrice ook zien in de aankomende horrorfilm Last Night in Soho.

8 Freddy Carter was een vaste klant op Netflix' 'Free Reign'

Laten we verder gaan met Freddy Carter die Kaz Brekker speelt in de Netflix-fantasie. Naast deze rol is de acteur vooral bekend door het vertolken van Pin Hawthorne in de Netflix-dramashow Free Rein.

Anders dan dat, was Freddy te zien in shows zoals Pennyworth en 15 Days - evenals films zoals Free Rein: The Twelve Neighs of Christmas, The Convent en Wonder Woman.

7 Archie Renaux is te zien in de BBC-miniserie 'Gold Digger'

Archie Renaux die Malyen Oretsev speelt in de Netflix-show Shadow and Bone is de volgende. Naast het vertolken van Malyen Oretsev, staat de acteur ook bekend om zijn verschijning in de BBC One miniserie Gold Digger als Leo Day. Archie is ook te zien in films als Voyagers, Body of Water en Feline. Momenteel heeft de acteur twee films in postproductie - Morbius en Zero.

6 Amita Suman maakte deel uit van de CW-show 'The Outpost'

Laten we verder gaan met actrice Amita Suman die Inej Ghafa speelt in de populaire Netflix-fantasieshow. Daarnaast had de in Nepal geboren actrice een terugkerende rol als Naya in The CW-show The Outpost, en was ze kort te zien in shows als Doctor Who, Ackley Bridge en Casu alty. Shadow and Bone is zeker het grootste project van de actrice tot nu toe.

5 Kit Young is momenteel bezig met het filmen van de film 'The School for Good and Evil'

De volgende op de lijst is Kit Young, die zeker het best bekend is om zijn vertolking van Jesper Fahey in Shadow and Bone. Naast de populaire Netflix-show was Kit ook te zien in de films W alter's War, National Theatre Live: Julius Caesar en A Midsummer Night's Dream. Momenteel filmt de acteur de film The School for Good and Evil en zijn film The Origin is in post-productie.

4 Sommigen herinneren zich Zoë Wanamaker uit 'Harry Potter'

Een zeer bekende naam uit de cast van Shadow and Bone is Zoë Wanamaker. De actrice - die Baghra speelt - speelde in tal van beroemde films, waaronder Wilde, Harry Potter and the Sorcerer's Stone en My Week with Marilyn.

Naast deze films verscheen Zoë ook in shows als Prime Suspect, Love Hurts, My Family, Agatha Christie's Poirot, Mr. Selfridge en Girlfriends.

3 Danielle Galligan was te zien in 'Game Of Thrones'

Actrice Danielle Galligan, die Nina Zenik speelt in Shadow and Bone, is de volgende op de lijst. De actrice heeft in ieder geval een indrukwekkende theatercarrière achter de rug, en als het om televisieprogramma's gaat is Shadow and Bone niet haar eerste ervaring. Danielle was te zien in shows als Game of Thrones, Krypton en Cold Courage en ze zal te zien zijn in de aankomende film Lily, die momenteel in postproductie is.

2 Sujaya Dasgupta verscheen in de show 'I May Destroy You'

Laten we verder gaan met actrice Sujaya Dasgupta die Zoya speelt in de populaire Netflix-hit. Naast Shadow and Bone was Sujaya te zien in shows als I May Destroy You, Casu alty, Press, The Good Karma Hospital, Guilt en Doctors. In tegenstelling tot de rest van de cast wacht Sujaya nog steeds op haar debuut op het grote scherm.

1 Ten slotte was Julian Kostov in 'A Discovery Of Witches'

En tot slot, de lijst wordt afgerond met Julian Kostov die Fedyor speelt in Shadow and Bone. De Bulgaarse acteur was te zien in shows als Temple, Back, Treadstone, Berlin Station en A Discovery of Witches, evenals in films als Search and Destroy en The Conversation. Momenteel heeft de acteur drie aankomende projecten waaraan hij deelneemt: de shows Un titled Anthology Series en Freedom or Death, evenals de film The Last Front.

Aanbevolen: