Shadow And Bone': wie voegt zich bij de cast in seizoen 2?

Inhoudsopgave:

Shadow And Bone': wie voegt zich bij de cast in seizoen 2?
Shadow And Bone': wie voegt zich bij de cast in seizoen 2?
Anonim

Toen het originele Netflix-programma Shadow and Bone in april vorig jaar debuteerde op de streaminggigant, was het opnieuw een trefzekere hit voor de abonnementsservice. Meer dan 55 miljoen huishoudens keken naar de fantasy-serie in de eerste vier weken na de release, waardoor de show naar de nummer één positie in 79 landen kwam, dus het was geen verrassing dat de fantasy-serie is vernieuwd voor een tweede seizoen van acht afleveringen.

Shadow and Bone is gebaseerd op de eerste van Leigh Bardugo's trilogie van gelijknamige romans. De trilogie speelt zich af in de Grishaverse en volgt Alina Starkov, een tienerwees met opmerkelijke krachten in Ravka, een land dat in tweeën wordt gesplitst door de Shadow Fold, een donkere, ondoordringbare regio vol met de moorddadige mens die Volcra eet. Terwijl Alina worstelt met haar nieuwe krachten, willen troepen haar gevangen nemen en haar krachten voor zichzelf gebruiken. Het tv-programma bevat ook de romanduologie Zes van Kraaien, die zich afspeelt in dezelfde Grishaverse, waarin Kaz Brekker en zijn team, de Kraaien genaamd, worden gevolgd die zijn ingehuurd om Alina te ontvoeren.

De Netflix-aanpassing bevatte een cast van relatieve onbekenden die snel de aandacht van het publiek trokken met hun talent en diversiteit. Fans van de boekenreeks die reikhalzend hebben gewacht op updates over het komende seizoen, hebben nu bevestiging van wie hun favoriete personages zullen spelen in het volgende seizoen, vermoedelijk gebaseerd op de tweede Shadow and Bone-roman, Seige en Storm. Lees verder om erachter te komen wie je kunt verwachten in seizoen twee van het populaire fantasieprogramma!

6 Waar eindigde seizoen één van 'Shadow And Bone'?

Seizoen één van Shadow and Bone eindigde met Jessie Mei Li's Alina die ontsnapte aan de verslagen generaal Kirigan (Ben Barnes), nu op de vlucht samen met haar levenslange vriend Mal (Archie Renaux), windoproeper Zoya (Sujaya Dasgupta), en Crows Kaz (Freddy Carter), Inej (Amita Suman) en Jesper (Kit Young). Generaal Kirigan is echter niet dood. Hij is zelfs krachtiger dan ooit tevoren.

5 Wie is er terug voor seizoen twee van 'Shadow And Bone'?

Netflix kondigde in juni 2021 aan dat de show terug zou zijn voor seizoen twee, ter ere van de sterke steun die de serie kreeg in de eerste acht afleveringen, maar het zou pas in 2022 zijn dat fans een update zouden krijgen. Het officiële Twitter-account van Shadow and Bone deelde op 14 januari een video waarin werd aangekondigd dat de productie in volle gang was op locatie in Boedapest. Ben Barnes, Jessie Mei Li, Archie Renaux, Freddy Carter, Kit Young, Amita Suman, Danielle Galligan, Calahan Skogman en Amita Suman keren allemaal terug voor seizoen twee, terwijl de video opwindend vier nieuwkomers in de cast aankondigde, waaronder wie er zal spelen fanfavorieten Nikolai en Wylan.

4 Patrick Gibson is Nikolai Lantsov

De jonge vlootkapitein en erfgenaam van de troon van Ravka, Nikolai Lantsov wordt voor het eerst geïntroduceerd in de roman Seige and Storm, en begint een relatie met Alina, in een poging haar terug te brengen naar Ravka om te helpen vechten tegen de Shadow Fold. De Ierse acteur Patrick Gibson zal Nikolai op het scherm spelen. Gibson vierde de aankondiging op zijn Instagram-account en schreef dat hij "opgetogen was om lid te worden van de Shadow and Bone-familie." Gibson is vooral bekend van zijn hoofdrol in Netflix Original The OA en zal in alle acht afleveringen van Shadow and Bone verschijnen.

3 Lewis Tan Is Tolya Yul-Bataar

De Chinees-Britse acteur Lewis Tan begon zijn carrière als stuntman in 2006's The Fast and the Furious: Tokyo Drift. Tan's carrière is geëvolueerd van stuntwerk naar acteren dankzij kleine rollen in Olympus Has Fallen en The Hangover III, hoewel de acteur erop staat zelf stunts te doen op filmsets. Hij is vooral bekend van zijn hoofdrol als Cole Young in Mortal Kombat uit 2021. Hij voegt zich bij Shadow and Bone als Tolya Yul-Bataar, tweelingbroer van Tamar Kir-Bataar, en stoïcijns lid van Nikolai's piratenschipbemanning. Op Twitter zei Tan dat hij "niet gelukkiger zou zijn om met zo'n geweldig team te werken."

2 Anna Leong Brophy is Tamar Kir-Bataar

Britse komiek en acteur Anna Leong Brophy speelt Tamar Kir-Bataar, tweelingzus van Lewis Tan's Tolya Yul-Bataar. Tamar Kir-Bataar is fel loyaal aan haar kapitein Lantsov en vormt een hechte relatie met Alina gedurende hun tijd op het schip. Haar toevoeging aan de cast bevestigt schijnbaar dat het tweede seizoen zal putten uit niet meer dan alleen Seige en Storm, aangezien het personage niet in die roman voorkomt. Tamar's eerste optreden is in King of Scars, de eerste in een tweede spin-offduologie die zich afspeelt in de Grishaverse. Anna Leong Brophy is vooral bekend om haar zeven afleveringen op Traces en haar twee afleveringen op Back. Leong Brophy zei dat ze "zo, zo blij" is om zich bij de cast te voegen en noemt het team een "ongelooflijke familie om deel van uit te maken".

1 Jack Wolfe Is Wylan Hendriks

Britse acteur Jack Wolfe speelt Wylan van Eck, omgedoopt tot Wylan Hendricks voor de bewerking. Wylan verscheen voor het eerst in Six of Crows en ontsnapt aan zijn wrede en gewelddadige vader en voegt zich bij de Crows als hun sloopexpert. Hij heeft een romantische relatie met Jesper, die wordt gespeeld door Kit Young. Jack Wolfe heeft het grootste deel van zijn carrière op het podium doorgebracht, meest recentelijk in de uitvoering van The Magician's Elephant van de Royal Shakespeare Company. Hij heeft gastrollen gehad op Netflix origineel The Witcher en Father Brown.

Aanbevolen: