Zijn de 'New Girl'-castleden vrienden in het echte leven?

Inhoudsopgave:

Zijn de 'New Girl'-castleden vrienden in het echte leven?
Zijn de 'New Girl'-castleden vrienden in het echte leven?
Anonim

New Girl, de schattige sitcom van Fox met in de hoofdrollen Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield, Hannah Simone en Lamorne Morris, heeft de harten gestolen van miljoenen fans over de hele wereld. wereld. De serie werd voor het eerst uitgezonden in 2011 en duurde maar liefst 7 seizoenen voordat hij eindigde in 2018.

Aangezien de cast in de loop van 8 jaar samenwerkte, is het duidelijk dat ze genoeg tijd hadden om relaties te ontwikkelen die veel verder gaan dan alleen puur professioneel. Met casts van tv-shows die het grootste deel van hun tijd samen doorbrengen, net als de sterren van Friends en The Office, v alt niet te ontkennen dat de relaties achter de schermen zijn samengesteld.

Hoewel kijkers hebben kunnen zien hoe veel vriendschappen van acteurs tot stand zijn gekomen, blijven fans zich afvragen hoe hecht de cast van New Girl in het echt was? Nou, het hangt ervan af wat er onder de definitie van vriendschap v alt en over welke specifieke castleden we het hebben.

Bijgewerkt op 30 september 2021, door Michael Chaar: New Girl komt zeker als beste uit de bus als een van de beste sitcoms tot nu toe. De show, die in 2011 begon, liep 7 seizoenen voordat hij officieel eindigde in 2018. Aangezien fans dol waren op de cast, is het alleen maar passend om je af te vragen of ze dicht achter de schermen waren. Ondanks dat we contact hebben gehouden sinds de serie eindigde, blijkt dat de cast zich nog niet volledig heeft herenigd. Afgelopen juni verschenen de cast en makers van New Girl op Variety's Virtual TV Fest voor hun allereerste virtuele reünie ter ere van het 10-jarig jubileum van de serie. Terwijl fans hoopten op een echte reboot, lijkt het er niet op dat de cast dat idee heeft. Hoewel ze nog steeds maatjes zijn, was de cast niet altijd super dichtbij. Volgens een aantal bronnen hebben Zooey, Jake, Max, Hannah en Lamrone nooit echt tijd samen doorgebracht buiten het filmen voor de show, wat voor sommige hardcore fans een behoorlijke schok kan zijn.

9 De cast is fysiek niet meer samen geweest sinds het einde van 'New Girl'

Het leven imiteert niet altijd kunst. Terwijl ze een hechte vriendengroep vertolken, hangt de cast van New Girl niet dagelijks rond. Sinds het einde van de show hebben ze geen tijd meer samen doorgebracht, maar dat betekent niet dat er vijandigheid tussen hen is.

Ze hebben het gewoon te druk met hun privé- en professionele leven, vooral gezien de overvloed aan projecten die elk individueel castlid sinds het einde van de show op zich heeft genomen.

8 Zooey had inspraak bij het inhuren van Megan Fox

Hoewel veel fans niet al te blij waren om Deschanel tijdelijk de show te zien verlaten, kon ze niet gelukkiger zijn met haar vervanger, Megan Fox, die de brutale en zelfverzekerde Reagan speelde. Volgens Bustle had de hoofdster van de show eigenlijk inspraak bij het inhuren van de Transformers-ster.

Ze verschenen maar in één aflevering samen, maar ze slaagden er toch in om een band op te bouwen. Ze spreken altijd zeer lovend over elkaar en hebben een band met het feit dat ze allebei onlangs moeder waren geworden op het moment van het filmen van de show.

7 Jake deelt het succes van de cast op zijn IG-account

Degenen die zich hebben afgevraagd wat de cast heeft uitgespookt sinds New Girl klaar is, kunnen eenvoudig Jake's Instagram-account bezoeken en zien wat hij recentelijk heeft gepost. Hij deelt altijd de projecten van zijn voormalige medesterren, dus het is veilig om te zeggen dat hij ze als vrienden beschouwt.

In een van de meest recente berichten vestigde hij de aandacht van zijn fanbase op Netflix's Desperados, met in de hoofdrol Lamorne Morris en Nasim Pedrad, het paar dat Winston en Aly tot leven bracht op New Girl.

6 Spanningen tussen Zooey en Jake

Hoewel de chemie tussen Jess en Nick onmiskenbaar was, konden Jake en Zooey het in het echte leven blijkbaar niet zo goed met elkaar vinden. Volgens Cheat Sheet konden ze elkaar stiekem niet uitstaan!

Van Zooey die beweerde dat Jake jaloers was op haar salaris tot beschuldigingen dat Jake Zooey probeerde te ondermijnen, er gaan veel roddels rond. Geen van de sterren heeft deze beschuldigingen ooit bevestigd of ontkend.

5 Jake en Max houden contact via sms

Jake en Max waren geweldige beste vrienden op het scherm, dus het komt niet als een schok dat ze ook in het echte leven met elkaar kunnen opschieten. Ze houden nog steeds contact via sms, maar daar trekken ze de grens. Dat betekent geen persoonlijke bijeenkomsten of familiepicknicks. Het is veilig om te zeggen dat ze vriendelijk zijn, maar ze zijn niet persoonlijk close.

4 Zooey leerde Hannah een ding of twee over moederschap

Jess en Cece waren net zo close als Rachel en Monica uit Friends, maar in het echte leven zijn de New Girl-sterren niet zo close als Aniston en Cox nu nog steeds zijn. Dat wil niet zeggen dat ze niet vriendelijk tegen elkaar zijn.

Tijdens het filmen van de show hadden Zooey en Hannah allebei kinderen. Ze zijn allebei bevallen in 2017. Zooey kreeg in 2015 nog een baby en heeft volgens Romper haar co-ster veel verhelderende tips over het moederschap gegeven. Ze bracht haar kinderen naar de set, zodat Hannah op hen kon oefenen.

3 De jongens hebben alleen echt rondgehangen op de set

Alle vriendschappen die de cast had gesloten, waren beperkt tot alleen de set. Lamorne, Jake en Max lunchten regelmatig samen tijdens het werk, maar ze brachten nooit tijd samen door in de na-uren. Ondanks dat het trio favoriet was bij de fans, waren veel kijkers teleurgesteld toen ze ontdekten dat de jongens niet echt veel samen deden, tenzij het filmen voor de show erbij betrokken was.

2 Zooey & Larmorne waren niet in HOOPS, Jake's Netflix-show

Hoops is een geanimeerde sitcom die in 2020 uitkwam en Jake werkte eraan als uitvoerend producent en als belangrijkste stemacteur. Hij bracht een aantal van zijn New Girl-collega's binnen om hun stem aan de show te lenen, bijvoorbeeld Max en Hannah.

Volgens EW bekende Jake dat hij Zooey niet had uitgenodigd, simpelweg omdat de show te ordinair was. Hij zou het raar vinden om zo veel te vloeken in het bijzijn van haar. Omdat de show geen groot succes was, werd deze na het eerste seizoen geannuleerd.

1 Een 'New Girl' Reunion

Ondanks dat fans van de serie er kapot van waren aan het einde van de serie, waren de kijkers opgetogen toen de hele cast en showmakers afgelopen zomer herenigd waren voor Variety's Virtual TV Fest. Dit was de allereerste keer dat de hele cast erin slaagde om samen te verschijnen, en hoewel het misschien geen persoonlijk evenement was, waren fans buitengewoon opgewonden om ze allemaal weer samen te zien. Hoewel een soort reünie op televisie geweldig zou zijn, lijkt het er niet op dat we daarvoor onze adem moeten inhouden.

Aanbevolen: