Zijn 'Avatar' co-ster Zoe Saldana en Sam Worthington vrienden in het echte leven?

Inhoudsopgave:

Zijn 'Avatar' co-ster Zoe Saldana en Sam Worthington vrienden in het echte leven?
Zijn 'Avatar' co-ster Zoe Saldana en Sam Worthington vrienden in het echte leven?
Anonim

Alles wat we weten is dat we Avatar 2 nodig hadden, ongeveer zeven jaar geleden.

Weet je nog wanneer we dachten dat het vervolg in 2014 zou komen? Ja, die gedachte duurde niet lang. Het enige dat we blijven horen is dat Avatar zijn concurrenten blijft verslaan aan de kassa wanneer China het opnieuw uitbrengt. We horen nauwelijks iets anders dan geruchten over de daadwerkelijke franchise. Wat voor opschudding veroorzaakt James Cameron.

Maar blijkbaar kan het niet allemaal slecht zijn om je aan te melden bij een franchise voor meerdere films die al jaren is uitgesteld. Zoe Saldana en Sam Worthington zijn trouw getekend om hun rollen van Neytiri en Jake Sully jarenlang zonder veel poespas opnieuw te spelen voor alle Avatar-sequels. Maar ondertussen hebben ze natuurlijk hun eigen dingen gedaan. Terwijl Worthington de Titan-films heeft gefilmd, heeft Saldana al haar optredens in de MCU gefilmd, ook al wordt ze ernstig onderbetaald.

Saldana en Worthington moeten blij zijn dat ze eindelijk terug zijn om de langverwachte sequels te filmen. We hebben een aantal foto's van achter de schermen gezien van hoe het was om weer aan de slag te zijn, maar hebben de twee sterren contact gehouden tijdens de lange onderbreking van Avatar? We weten dat Saldana en haar andere co-sterren erg close zijn, maar kan hetzelfde worden gezegd van haar en Worthington?

Ze zien er blij uit om weer terug te zijn

Tijdens het hoogtepunt van de pandemie was het verfrissend om een update van Avatar 2 te krijgen. Het officiële Twitter-account van de franchise plaatste een foto van nieuwkomers Kate Winslet en Cliff Curtis en Saldana en Worthington die een onderwaterscène opnemen in een tank die ze speciaal voor de films hebben gemaakt. Iedereen lachte.

"Van de set van de sequels: @ZoeSaldana, Sam Worthington, Kate Winslet en Cliff Curtis nemen een pauze van het vastleggen van onderwaterprestaties voor een snelle foto!" de tweet gelezen."Leuk weetje: een groot deel van het vastleggen van de prestaties vond plaats in deze tank van 900.000 gallon, speciaal gebouwd voor de sequels."

Eerder die maand zei The Hollywood Reporter dat de vier aangekondigde vervolgfilms, die tegelijkertijd worden opgenomen, gezamenlijk op ongeveer $ 1 miljard worden begroot.

Spreking to Closer Weekly over het maken van de eerste Avatar in 2009, zei Saldana dat het anders was dan alles wat ze ooit heeft gedaan.

"Het deel dat het erg surrealistisch maakt, is dat het uit het niets is gemaakt door Jim [Cameron]," zei ze. "Voor Jim om deze personages, deze wereld en dit concept te hebben gecreëerd … het was niet zoals hij het drie jaar geleden creëerde, maar meer dan 10 jaar geleden ontkiemde hij dit verhaal. Het zegt veel over het soort persoon dat hij is en de manier waarop Jims brein werkt. Het zou dwaas zijn om te vergelijken."

Saldana zei dat zij en Worthington elke dag constant leerden, en dat ze heel bereidwillig waren. Dat moest wel, want ze werkten allemaal al jaren samen.

"Kijken naar iemand als Jim en werken met acteurs als Sigourney [Weaver] en Sam Worthington… en het is niet alsof we maar drie maanden samenwerkten. We werkten twee jaar inconsequent samen, en het was een soort van als een proefschrift. Het voelde alsof het een baby was die we allemaal moesten voeden om dit kind te laten voortbestaan. We waren deze geweldige, verantwoordelijke ouders. Ik zeg je, het was een heel mooi en Ik denk dat de lange levensduur van het fotograferen het zo speciaal maakte, omdat je er lang genoeg in zat om het te weten en ervan te leren.

"We waren altijd onder de indruk van hem. Een jaar nadat we Avatar hadden gefilmd, noemden Sam en ik Jim onze vriend. Deze man was alles en meer dan we ons hadden voorgesteld, en daar waren we altijd erg enthousiast over."

Ze zijn flirterig

Hoewel beide acteurs nu getrouwd zijn, waren ze dat niet toen ze Avatar aan het filmen waren. Ze waren ook niet getrouwd toen ze elkaar in 2009 interviewden voor Moviefone.

Worthington stelde zichzelf en "de mooie Zoe Saldana" aan het begin van de video voor, maar er zijn andere ontroerende momenten tijdens hun interview. Zoals de manier waarop Saldana Worthingtons arm aanraakte toen hij iets grappigs zei of haar complimenteerde.

Ze onthulden ook enkele gedenkwaardige momenten op de set, bijvoorbeeld toen het paard van Worthington op Saldana stapte en de keer dat Worthington zijn pink brak tijdens het fotograferen van een scène.

Toen een fan schreef om hen te vragen wat het moeilijkste obstakel was dat ze moesten overwinnen om zich voor te bereiden op hun rol, zei Worthington dat het moeilijk was om de baan te krijgen omdat hij een onbekende acteur was. Maar hij zei ook dat de liefdesscènes met Saldana moeilijk waren omdat "weet je, je bent walgelijk om naar te kijken", zei hij. "Extreem lelijk." Saldana moest daar heel hard om lachen.

"Herinner je je de kusscène? Oh god! We waren duizelig, we waren idioten," zei Saldana. Worthington zei dat het was alsof je je zus kuste, maar het leek alsof ze er plezier in hadden.

Toen een fan vroeg hoeveel van Zoe in haar verschillende personages zat, antwoordde Worthington voor haar en zei dat er heel veel Zoe in Neytiri is. "Je bent een onafhankelijke badass; je bent een heel sterke vrouw." Hij ging verder met te zeggen dat Saldana "de meest moedige vrouw was die hij heeft ontmoet", en als hij ooit zou gaan regisseren, zou hij haar willen regisseren. 'We zouden waarschijnlijk nooit iets voor elkaar krijgen,' zei Worthington, en Zaldana was het daarmee eens. Ze waren het er ook over eens dat het raar is om hun gezichten op poppen en actiefiguren te zien.

Dus als deze video van het rommelen van het paar iets is, kunnen we gerust zeggen dat ze genieten van elkaars gezelschap en graag samenwerken. We weten niet of er iets aan de hand was tussen de co-sterren voordat ze elk trouwden, maar hun chemie leeft als de Tree of Souls. Misschien is het de magie van Pandora die hen zulke goede vrienden heeft gemaakt.

Aanbevolen: