Zijn 'Tuca & Bertie'-sterren Tiffany Haddish en Ali Wong beste vrienden in het echte leven?

Inhoudsopgave:

Zijn 'Tuca & Bertie'-sterren Tiffany Haddish en Ali Wong beste vrienden in het echte leven?
Zijn 'Tuca & Bertie'-sterren Tiffany Haddish en Ali Wong beste vrienden in het echte leven?
Anonim

Tuca & Bertie wonnen meteen het hart van Netflix-abonnees toen het in 2019 werd uitgezonden. Het resoneert gewoon met een breed publiek - de komische reis van twee vrouwen van in de dertig, die hun volwassen leven navigeren. Maar ondanks het succesvolle eerste seizoen werd de show minder dan drie maanden na de première geannuleerd. Hoofdstemacteurs, Tiffany Haddish, 41, en Ali Wong, 39, waren ook teleurgesteld. Showrunner Lisa Hanaw alt, 38, die ook de Netflix-hitanimatieserie BoJack Horseman produceerde, zei dat ze "overrompeld" was door de beslissing van het streamingbedrijf.

Maar bijna twee jaar na het einde vond de show een nieuw thuis in Adult Swim, een op volwassenen gericht netwerk dat bekend staat om het tonen van Dan Harmon's Rick and Morty en Seth MacFarlane's Family Guy en American Dad. Nu seizoen 2 al op het netwerk is, kijken Haddish en Wong uit naar het onlangs bevestigde seizoen 3. In recente interviews hebben ze ook onthuld hoe hun relatie niet zo ver van hun personages verwijderd is. Hier is alles wat je moet weten over hun echte vriendschap.

Hoe Tiffany Haddish en Ali Wong hun 'Tuca &Bertie'-rollen belandden

In gesprek met Collider vertelden de cabaretiers dat ze meededen aan de animatieserie. "Het was vrij eenvoudig. Ze zeiden dat een van de artiesten van BoJack Horseman met dit nieuwe concept komt, genaamd Tuca & Bertie, en vroegen me of ik hierin geïnteresseerd zou zijn", zei Haddish die de vrijgevochten Tuca speelt. "'Ik ben geïnteresseerd, ik hou van BoJack.' Toen zeiden ze: 'Ja, wat vind je van Ali Wong?' Ik dacht: 'Ik hou van die b-ch, en laten we het doen!'" Maar blijkbaar was Wong niet de enige actrice die streed voor de rol van Bertie, de introverte zangvogel.

"Ze lieten me er auditie voor doen", zei de Always Be My Maybe-ster."En ik wist dat ze nerveus waren over mij omdat Bertie erg angstig is, en ze hadden het gevoel dat ik misschien te zelfverzekerd was om Bertie te spelen. Maar toen deed ik auditie, en toen koppelden ze mijn stem aan wat ze met Tiffany hadden opgenomen, en ze waren zoals, 'Oh, de chemie is echt heel goed.'" Hun fans waren het daar niet meer mee eens. Wong deelde ook dat Steven Yeun van The Walking Dead, de stem achter Bertie's vriend Speckles, haar sms'te toen ze werd gecast. "Oh, dus Ali, dus ik denk dat ik nu je vriendje ben", schreef hij. De actrice begreep het echter eerst niet.

"En ik was zo in de war omdat ik dacht dat hij me mogelijk beschuldigde van het verspreiden van geruchten dat hij mijn vriend was, dat we een relatie hadden", zei de auteur van Dear Girls. "En ik dacht: 'Waar heb je het over?' Ik had geen idee dat hij auditie had gedaan voor Speckle, ik wist dat veel van mijn vrienden auditie hadden gedaan voor Speckle, en ze waren zo teleurgesteld dat ze de rol niet hadden gekregen. Maar ik was zo opgewonden dat het Steven was. Het was het eerste waar ik ooit met Steven aan heb mogen werken." Tuca & Bertie was ook de eerste samenwerking van Wong en Haddish, hoewel ze al jaren van plan waren om samen te werken.

Zijn Tiffany Haddish en Ali Wong vrienden in het echte leven?

De twee actrices ontmoetten elkaar in 2009, lang voordat ze beroemd werden. Het was in The Punchline, een club in San Francisco. "Wauw. Ja, we waren een paar kapotte strips, man," herinnerde Haddish zich. "We waren arm, zij zat in haar emo-fase, ik in mijn ho-fase. We waren allebei mager en hongerig. We waren nog niet erg grappig, maar we waren onderweg." Tijdens het Tribeca Film Festival in 2019 zei Wong dat de Girls Trip-actrice toen ook "zo positief en zo lief was, ook al was het de moeilijkste tijd", omdat ze "het moeilijk hadden en zo".

"En toen zag ik haar de volgende keer in New York, toen ze auditie had gedaan voor SNL", vervolgde de Ali Wong: Baby Cobra-ster."Iedereen in de stad wist dat ze het had vermoord. Ze wist dat ze het had vermoord, en ze zei: 'Als ze het me niet geven, is het verdomd.'" Direct na de auditie van Haddish werd ze gecast in Girls Reis met Jada Pinkett-Smith en koningin Latifah. "We brengen elkaar in evenwicht", zei Haddish over haar dynamiek met Wong. "Ik kan soms echt over-the-top zijn. En ik kijk in haar ogen en ik word eraan herinnerd dat ik het een beetje terug kan brengen. Het hangt er gewoon van af. [Ze vertelt Wong] Ik waardeer je echt heel veel."

Tiffany Haddish en Ali Wong maakten bijna een remake van 'Demolition Man'

De chemie van het paar is gewoon niet van deze wereld dat ze op een gegeven moment spraken over het opnieuw maken van Demolition Man, een sci-fi-actie uit 1993 met Sylvester Stallone, 75 in de hoofdrol. "Er zijn veel gesprekken geweest over een heleboel projecten voor mij en Tiffany om samen te werken, "vertelde Wong Decider over de vele jaren die ze van plan waren samen te werken voorafgaand aan Tuca &Bertie."[Vraagt Haddish], Tiffany, heb je daar ooit van gehoord, dat er een discussie was over ons om onze versie van Demolition Man te doen?" Haddish antwoordde: "Ik had zoiets van, 'Echt waar?'." Ze grapte toen dat ze ervoor zou hebben gekozen om de rol van Stallone, John Spartan, te spelen. Dat zou hilarisch zijn geweest.

Aanbevolen: