Hilary Duff en Francia Raisa: zijn ze vrienden in het echte leven?

Inhoudsopgave:

Hilary Duff en Francia Raisa: zijn ze vrienden in het echte leven?
Hilary Duff en Francia Raisa: zijn ze vrienden in het echte leven?
Anonim

Hilary Duff en Francia Raisa staan al tientallen jaren in de schijnwerpers, maar hun meest recente werk, How I Met Your Father, laat fans gek worden. Hoewel de twee sterren nog nooit eerder hebben samengewerkt, hebben ze elkaar een keer ontmoet lang voordat de show begon. How I Met Your Father heeft al gemengde recensies gekregen, omdat het een spin-off is van de populaire show How I Met Your Mother. Ondanks de kritiek hebben fans een nieuwe obsessie ontdekt.

De twee sterren spelen beste vrienden in de hitshow en fans zijn benieuwd of de meisjes in het echt vrienden zijn. Van alles wat fans tot nu toe hebben gezien, lijkt het erop dat de twee goed met elkaar overweg kunnen, zowel buiten het scherm als op het scherm.

6 Hilary Duff en Francia Raisa ontmoetten elkaar tien jaar geleden

Hilary Duff en Francia Raisa hebben individueel succes gehad in Hollywood, hoewel dit de eerste keer is dat ze samen aan hetzelfde project hebben gewerkt. In een recent FaceTime-interview vertellen de twee hoe ze elkaar tien jaar geleden voor het eerst ontmoetten. Francia Raisa ging naar het huis van Hilary Duff's moeder en ontmoette Hilary daar voor de eerste keer. Hilary Duff was zwanger en in een poging een gesprek aan te knopen, stelde ze een interessante vraag. Francia Raisa vroeg Hilary of haar slijmprop al was gevallen, wat voor een langdurige eerste indruk zorgde.

5 Hilary Duff en Francia Raisa schitteren als beste vrienden op tv

In hun nieuwe show, How I Met Your Father, spelen Hilary Duff en Francia Raisa twee beste vrienden die hun duizendjarige leven leiden in New York. De twee meisjes hebben zo'n natuurlijke connectie op het scherm dat het lijkt alsof ze het in het echte leven net zo goed met elkaar kunnen vinden. Fans kunnen zien dat ze een natuurlijke relatie hebben en vinden het geweldig om te zien dat ze ook in het echte leven met elkaar kunnen opschieten. Hoewel Hilary en Francia elkaar tien jaar geleden ontmoetten, hebben ze tot nu toe geen vriendschap gesloten of aan projecten gewerkt, en fans zijn blij om te zien dat dit nieuwe duo wordt gevormd.

4 Francia Raisa's andere beste vriend is een Disney-ster

Francia Raisa vindt niet alleen vriendschap in Disney-ster Hilary Duff, maar ze heeft ook nog een beste vriendin die opgroeide op de sets van Disney. Francia Raisa en Selena Gomez zijn al jaren beste vrienden, en ze lieten fans zelfs zien hoe hecht ze zijn nadat ze openhartig waren over de ziekte van Selena Gomez. Francia gaf Selena een van haar nieren, maar jaren later kregen de twee ruzie. Na een vete van drie jaar ging Selena Gomez naar Twitter om fans te laten zien dat ze Francia Raisa eeuwig dankbaar is.

3 Chemie buiten de camera tussen Hilary Duff en Francia Raisa

In een recent Buzzfeed YouTube-interview laten Hilary Duff en Francia Raisa fans zien hoe goed ze met elkaar overweg kunnen. Tijdens het hele interview is het duidelijk dat ze elkaar net hebben leren kennen en van elkaars gezelschap houden. Het interview gaat helemaal over de connectie tussen de twee en om te zien hoe goed ze elkaar kennen nadat ze elkaars beste vrienden speelden in hun nieuwe show, How I Met Your Father. Ze beantwoorden vragen over elkaar en via het scherm is duidelijk te zien dat ze een levenslange vriendschap vormen.

2 Francia Raisa wilde lid worden van 'HIMYF' vanwege Hilary Duff

Francia Raisa hoorde dat Hilary Duff deel zou gaan uitmaken van de nieuwe show, How I Met Your Father, en wist meteen dat het magisch zou worden. Francia zegt dat "alles wat ze [Hilary Duff] aanraakt in goud verandert, dus laten we eens kijken", wanneer ze het over de nieuwe show heeft. Ze had het gevoel dat ze meteen wist op wie het personage Valentina, oorspronkelijk Kate genaamd, zou zijn en haar wilde spelen.

1 Hilary Duff had beschikbaarheid om deel te nemen aan de show

Na de populaire show die de naam van Hilary Duff naar buiten bracht, kreeg Lizzie McGuire ruzie na het filmen van twee afleveringen voor een reboot en haar huidige show, Younger, eindigde, had Hilary Duff beschikbaarheid om het op te nemen een nieuw project. Met ruimte voor een nieuwe kans las ze het script van How I Met Your Father en wist meteen dat ze de rol van Sophie wilde spelen. Nu spelen Hilary Duff en Francia Raisa de rollen die ze het beste bij hen pasten en zijn ze vrienden op het scherm en daarbuiten.

Aanbevolen: