MTV's 'The Challenge': welke deelnemers zijn eigenlijk vrienden in het echte leven?

Inhoudsopgave:

MTV's 'The Challenge': welke deelnemers zijn eigenlijk vrienden in het echte leven?
MTV's 'The Challenge': welke deelnemers zijn eigenlijk vrienden in het echte leven?
Anonim

Van Road Rules: All Stars tot The Challenge: Spies, Lies & Allies, MTV's The Challenge moet een van de langstlopende realityshows zijn met iets meer dan vijfhonderd afleveringen. Door de seizoenen heen hebben fans vriendschappen zien ontstaan en verbroken terwijl de deelnemer wordt onderworpen aan de meest intense uitdagingen, allemaal in de hoop een enorme prijs te winnen. Als het echter om vriendschappen gaat, zijn The Challenge-fans getuige geweest van enkele van de meest onverwachte vriendschappen die in verschillende seizoenen zijn gevormd.

Hoewel sommige van die relaties na de show uitsterven, zijn sommige van hen sterk gebleven, zelfs zonder dat er camera's draaien. Deelnemers als Nehemiah Clark en Wes Bergmann werden goede vrienden, ondanks die ene keer dat ze de 'jongenscode' braken en met hetzelfde meisje uitgingen. Van Big T en Devin tot Emily en Frank, kijk eens naar deze acht deelnemers wiens vriendschappen na de show voortduurden.

8 Big T en Devin Walker

Hoewel niet veel kijkers deze vriendschap hadden verwacht, vormden deze twee sterren een sterke vriendschap op The Challenge: Double Agents. Tijdens een van Big T's Q&A's op Instagram werd haar gevraagd wie haar beste mannelijke vriend was en liet ze haar publiek openlijk weten dat Devin is uitgegroeid tot haar 'beste vriend in en buiten het huis'.

Hun vriendschap in huis werd sterker, vooral nadat Big T was gekoppeld aan CT, een van Devins vrienden, en Devin was gekoppeld aan Gabby, een van Big T's beste vrienden. Big T onthulde ook dat Devin een grote steun voor haar was toen ze opende over geadopteerd te zijn en het overlijden van haar ouders en dat hij haar mentaal heeft gesteund, zelfs buitenshuis, en hun vriendschap blijft erg sterk.

7 Emily Schromm en Frank Sweeney

Deze twee vastberaden concurrenten bleken, ondanks hun karakteristieke verschillen, goede vrienden te zijn. Emily Schromm stond bekend als de deelnemer die elk drama uit de weg ging, terwijl Frank Sweeney werd gezien als het middelpunt van het meeste drama in huis. Hierdoor gingen fans ervan uit dat ze geen goede vriendschapsmatch zouden zijn, maar Emily sprong ooit in een gevecht tussen Jordan Wiseley en Frank, ter verdediging van Frank, en toonde haar duidelijke voorliefde voor hem. De twee verschijnen af en toe op elkaars feeds van Instagram.

6 Nehemiah Clark en Wes Bergmann

Ondanks dat Nehemiah Clark een relatie heeft met de ex van Wes Bergmann, blijven de twee vrienden, en het blijft onduidelijk of Nehemiah de 'bro-code' heeft overtreden. Wes lijkt er echter niet om te geven of de code is gebroken, aangezien hij gelukkig getrouwd is en meer nog, Nehemia is degene die hun huwelijk heeft geleid. De twee zijn door de jaren heen vrienden gebleven en zijn onlangs samen aan een project gezien.

5 Sarah Rice en Susie Meister

De vriendschap van Sarah Rice en Susie Meister kreeg zeker niet zoveel liefde en erkenning als het had moeten zijn in de serie. Het duo verscheen op Gauntlet 2 in het Rookies-team, het eerste seizoen waarin ze samen streden. Ze waren zeker een geweldig paar in dat seizoen, en ze namen later deel aan de Inferno 3 als onderdeel van het Good Guys-team.

Sarah en Susie leken elkaar duidelijk te steunen en hebben sindsdien hun vriendschap behouden. Ze hebben momenteel samen een podcast, bekend als de BrainCandy Podcast, en men ziet dat ze een band vormen over het moederschap.

4 Kailah Casillas en Jenna Compono

Hoewel Kailah Casillas het type meisje leek dat opstandig was en vaak in de problemen kwam, leek Jenna Compono het meisje dat zachtaardig en aardig voor iedereen was. Dit maakte de groei van de vriendschap tussen Kailah en Jenna voor veel fans interessant.

Jenna vroeg zich vaak af waarom mensen Kailah niet mochten. Hoewel, toegegeven, Jenna een van de meest geliefde kanshebbers was. De twee lieten zeker niet wat anderen denken tussen hun vriendschap komen, aangezien Jenna op haar Twitter-account zei, in antwoord op mensen die vroegen of de twee nog steeds vrienden waren: "Ik word dit letterlijk elke dag gevraagd. Imaoo yeah we zijn nog steeds vrienden!"

3 Tori Deal en Aneesa Ferreira

Tori Deal en Aneesa Ferreira's vriendschap begon te groeien tijdens hangouts buiten het seizoen, wat zich vertaalde in onbreekbare banden tijdens de meest recente Challenge-seizoenen. Tori en Aneesa gaan samen op vakantie en runnen zelfs samen MTV's Offiicial Challenge Podcast op iHeartRadio.

2 Wes Bergmann en Johnny Bananas

Wes Bergmann heeft niet altijd de beste verstandhouding gehad met Johnny Bananas tijdens hun tijd samen op The Challenge. De rivaliteit tussen de twee begon lang geleden, maar Bananas verklaarde ooit in een interview dat hij Wes echt leuk vindt buiten de televisie om. Hij ging verder met te zeggen dat ze allebei een hekel hadden aan elkaars persona's op televisie. Fans konden echter zien hoe Johnny en Wes samenwerken en uiteindelijk samenwerken tijdens The Challenge: Total Madness, en ze zijn vrienden buiten de televisie, omdat ze elkaar allebei leuk vinden in het echte leven.

1 Kam Williams en Leroy Garrett

Ondanks de rommelige break-ups en make-ups van Kam Williams en Leroy Garrett, behielden ze hun vriendschap en bleven ze op goede voet. Het Challenge-paar heeft momenteel weer een relatie en verwacht hun eerste kind samen, naar verwachting in juni 2022. De twee verhuizen ook samen naar Texas! Leroy stopte officieel met The Challenge, met Double Agents als zijn laatste seizoen. Hoewel het onduidelijk is of Kam ooit zal terugkeren naar de show, hopen fans dat ze dat zal doen.

Aanbevolen: