Beroemde tv-programma's die maar één seizoen duurden

Inhoudsopgave:

Beroemde tv-programma's die maar één seizoen duurden
Beroemde tv-programma's die maar één seizoen duurden
Anonim

Televisieprogramma's komen en gaan. Elk van hen heeft een ander doel. Dramashows zijn er om ons aan het scherm te kleven, altijd wachtend op de volgende aflevering, gameshows stellen ons in staat om te brainstormen met de deelnemers, en als we toevallig meedoen, veel prijzen winnen, documentaires leren ons, terwijl comedyshows vullen ons lachen, gewoon omdat het leven nooit zo serieus kan zijn. Een wereld zonder visueel entertainment zou ongelooflijk triest en saai zijn.

Hoewel sommige van deze shows tientallen jaren duren, komt er altijd een moment dat we afscheid moeten nemen. Het meest trieste moment komt wanneer de goede shows, waarvan we het volgende seizoen verwachtten, niet worden vernieuwd. Het is verwoestend en hartverscheurend voor een enthousiaste fan. Dit is in het verleden een paar keer gebeurd, en we zijn hier om enkele van die shows uit te lichten die vermakelijk waren, maar niet genoeg om een tweede seizoen te verdienen, volgens netwerkmanagers.

10 'The Ellen Show'

Lang voordat Ellen DeGeneres een talkshow had, was er The Ellen Show, een sitcom waarin ze een ster was. Ellen's co-sterren waren Jim Gaffigan, Emily Rutherfurd, Martin Mull, Kerri Kenney, Cloris Leachman en Diana Delano, die de rol van Bunny Hoppstetter speelde. De show debuteerde op CBS in september 2001 en eindigde in januari 2002, met vijf afleveringen die nog niet werden uitgezonden.

9 '24: Legacy'

24: Legacy was een spin-off van FOX's hitserie 24, die al negen seizoenen loopt en nog steeds telt. In tegenstelling tot de moedershow, werd 24: Legacy slechts één seizoen uitgezonden van februari tot april 2017. De show had twaalf afleveringen, was gecentreerd rond het leven van Eric Carter (gespeeld door Corey Hawkins) en werd in re altime verteld. De periode van één seizoen had in totaal 12 afleveringen.

8 'Selfie'

Selfie was een romcom op ABC die voor het eerst werd uitgezonden in september 2014. De show had als thema het leven van Eliza Dooley (Karen Gillan), een jonge werknemer van een farmaceutisch bedrijf, wiens doel het was om op welke manier dan ook bekendheid te krijgen op sociale media nodig. De namen van de personages van de show zijn ontleend aan een toneelstuk uit 1912 van George Bernard Shaw. Selfie werd geannuleerd nadat 13 afleveringen waren uitgezonden. De overige afleveringen zijn uitgebracht op Hulu.

7 'Pitch'

Pitch, gemaakt door Dan Fogelman en Rick Singer, was een televisieserie van FOX met als hoofdthema Major League Baseball. De verhaallijn concentreerde zich op Genevieve 'Ginny' Baker (Kylie Bunbury), een opkomende werper, die alle kansen trotseerde om de eerste vrouw te worden die in de Major Leagues speelde. De show werd uitgezonden van september tot december 2016 en had in totaal 10 afleveringen.

6 'Pearson'

Gebouwd uit de toonaangevende dramaserie Suits, Pearson, met in de hoofdrol Gina Torres als Jessica Pearson, uitgezonden op USA Network van juli tot oktober 2019. Hoewel de show een terugkerende geheel nieuwe cast omvatte, zou het af en toe enkele van de Suits-castleden hebben, voornamelijk Harvey Spectre (Gabriel Macht) en Louis Litt (Rick Hoffman.) Het had ook D. B. Woodside (Jeff Malone), Jessica's liefdesbelang uit Suits, als een terugkerend castlid.

5 'Trofee Vrouw'

Trophy Wife werd voor het eerst uitgezonden op ABC in 2013. De show vertelde het verhaal van Kate (Malin Akerman), een blond feestbeest, die trouwde met Pete, een advocaat. Pete kwam met bagage in de vorm van zijn voormalige echtgenotes Diane (Marcia Harden), een strikte arts, en Jackie (Michaela Watkins), een spirituele moeder van één. Hoewel de show goede recensies kreeg, werd deze na één seizoen in de lucht geannuleerd.

4 'Slechte Leraar'

Bad Teacher was een comedyserie die voor het eerst werd uitgezonden op CBS in april 2014. Het was gebaseerd op een film uit 2011 met dezelfde naam, met Kameroen Diaz als ster. Hoewel de film succesvol was en een winst opleverde die 10 keer meer was dan het oorspronkelijke budget, was de serie niet zo succesvol. Nadat er slechts drie afleveringen waren uitgezonden, besloot CBS er mee te stoppen. De rest van de afleveringen werden uitgezonden in juli 2014.

3 '666 Park Avenue'

Gebaseerd op de roman van Gabriel Pierce, debuteerde 666 Park Avenue op ABC in september 2012. Het bovennatuurlijke thema van de show was gericht op een gebouw aan de Upper East Side. Het had Rachael Taylor als Jane Van Veen, de co-manager van het gebouw, en bevatte Dave Annable, Mercedes Mahson en Vanessa Williams. Het werd uit de lucht gehaald na de negende aflevering.

2 'Star-Crossed'

Star-Crossed werd voor het eerst uitgezonden op The CW in februari 2014. Het verhaal speelt zich af in 2024 en benadrukte de liefde tussen de 16-jarige Emery Whitehill (Aimee Teegarden) en Roman (Matt Lanter), een 16-jarige -oude buitenaardse jongen. Het verhaal, dat zich afspeelt in een niet-bestaande stad in Louisiana, werd na het eerste seizoen geannuleerd vanwege lage kijkcijfers. De laatste aflevering werd uitgezonden in mei 2014.

1 'Rebel'

Geschreven en geregisseerd door de legendarische producer John Singleton, de televisiedramaserie Rebel ging in première op BET in 2016. De show vertelde het verhaal van Rebecca 'Rebel' Knight, een privédetective, wiens overstap naar het beroep werd aangedreven door de dood van haar broer. Danielle Mone' werd gecast als de hoofdrol. De show bevatte ook Clifford Smith Jr. (Method Man), als Terrance 'TJ' Jenkins. Het werd geannuleerd na het eerste seizoen, met 9 afleveringen uitgezonden.

Aanbevolen: