De ster van "Conversations With Friends" is gloednieuw in Hollywood, maar ze heeft een aantal zeer beroemde co-sterren

Inhoudsopgave:

De ster van "Conversations With Friends" is gloednieuw in Hollywood, maar ze heeft een aantal zeer beroemde co-sterren
De ster van "Conversations With Friends" is gloednieuw in Hollywood, maar ze heeft een aantal zeer beroemde co-sterren
Anonim

Met recente releases zoals Sebastian Stan en Lilly James' Pam & Tommy, en de gloednieuwe The Kardashians, heeft Hulu veel succes geboekt. Hun aankomende dramaserie Conversations With Friends zou heel goed kunnen helpen bij Hulu's huidige hot streak. De serie zal dezelfde verhaallijn volgen als zijn literaire voorganger met dezelfde titel, geschreven door de enorm succesvolle Normal People-auteur Sally Rooney.

Conversations With Friends volgt het verhaal van twee studenten en beste vrienden van Dublin University, Frances (Alison Oliver) en Bobbi (Sasha Lane), die een romantisch verleden hebben. In de loop van het verhaal raken zowel Frances als Bobbi romantisch verweven met een getrouwd stel, wat hen onderdompelt in een wereld van spanning en geheimzinnigheid. Met The Favorite-ster Joe Alwyn die in februari was aangekondigd om in de serie te schitteren, waren fans van de acteur buitengewoon verheugd over het nieuws. Maar hoe zit het met de rest van de cast van het aankomende drama? Laten we eens kijken naar het getalenteerde ensemble dat Conversations With Friends gaat vormen.

7 Alison Oliver As Frances

De getalenteerde actrice achter de verteller van het boek en de hoofdrol van de show is Alison Oliver. In de komende Hulu-serie zal Oliver in haar allereerste rol op het scherm het getalenteerde ensemble leiden door haar rol als Frances, die een stomende affaire veroorzaakt met acteur en getrouwde man Nick.

6 Alison Oliver's Drama School Training

Voordat ze haar doorbraakdebuut maakte in de komende serie, maakte Oliver deel uit van verschillende theaterproducties op haar pas afgestudeerde toneelschool The Lir Academy, zoals Summer And Smoke, The Merchant Of Venice en Blood Wedding. De actrice lijkt ook connecties te hebben met Normal People-ster Paul Mescal nadat ze was afgestudeerd aan dezelfde school voor podiumkunsten als de 26-jarige acteur.

5 Joe Alwyn als Nick

Als eerste komen we met het leidende stuk van de show, Joe Alwyn. Naast bekend te staan om zijn romantische verloving met wereldwijde megaster Taylor Swift, is Alwyn een getalenteerde Britse acteur met een bijna tien jaar durende carrière op het scherm. De in Kent geboren Engelsman heeft zelfs geliefhebberd in de muziekindustrie door zijn productie- en songwritingwerk. In 2016 maakte Alwyn zijn filmdebuut in Academy Award-winnende regisseur Ang Lee's oorlogsdrama Billy Lynn's Long Halftime Walk, waarin hij de titelrol vertolkte van de 19-jarige Amerikaanse legerspecialist Billy Lynn. Sindsdien heeft Alwyn een indrukwekkende acteercarrière ontwikkeld door zijn rollen in veelgeprezen films als The Favorite, Boy Erased en Mary Queen Of Scotts. In Conversations With Friends speelt Alwyn de rol van Nick, een getrouwde man die een intieme affaire begint met Frances (Alison Oliver), de hoofdpersoon van de serie.

4 Jemima Kirke als Melissa

De volgende keer hebben we de 36-jarige actrice en regisseur, Jemima Kirke. Misschien het best bekend voor haar rol als Jessa Johansson in de Lena Dunham HBO-serie Girls. Kirke werd echter in 2010 beroemd vanwege haar rol in een andere door Dunham geleide productie Tiny Furniture waarin ze de rol van Charlotte speelde. Sindsdien speelde Kirke in verschillende films, tv-shows en zelfs muziekvideo's. Met name in 2020 speelde de in Kent geboren actrice een rol in het tweede seizoen van de alom aanbeden Netflix-serie Sex Education, waar ze de rol speelde van de hoofdantagonist van het seizoen, directrice Hope Haddon. Ondanks het succes dat Sex Education zag voor het tweede seizoen, kreeg het personage van Kirke kritiek vanwege een onrealistische verhaallijn. In Conversations With Friends speelt Kirke de rol van Melissa, de vrouw van Nick die ook een externe affaire heeft met Frances' beste vriend Bobbi (Sasha Lane).

3 Sasha Lane As Bobbi

Daarnaast hebben we de nieuw gevonden MCU-ster Sasha Lane. De Texaanse actrice werd beroemd door haar hoofdrol in de romantische dramafilm American Honey uit 2016, waarin ze de rol van Star vertolkte. Sindsdien speelde Lane in verschillende films zoals The Miseducation Of Cameron Post en Hellboy. Lane speelde ook in een aantal muziekvideo's, zoals Lewis Capaldi's "Before You Go". Meest recentelijk, voordat ze meedeed aan Conversations With Friends, werd Lane een deel van de MCU door haar rol in de Disney+-serie van 2021, Loki. In Conversations With Friends speelt de jonge rijzende ster de rol van Bobbi, de beste vriend van Frances die een schijnbaar geheime affaire begint met Nicks vrouw, Melissa.

2 Tadgh Murphy als Derek

Vervolgens hebben we een van de ondersteunende acteurs van de serie, Tadgh Murphy. Voorafgaand aan zijn betrokkenheid bij Conversations With Friends, ontwikkelde Murphy een gevestigde carrière door middel van verschillende film- en televisierollen. De Ier verwierf aanvankelijk wereldwijde bekendheid in 2015 vanwege zijn rol in de Starz-serie, Black Sails, waarin hij het personage van Ned Low vertolkte. Velen zouden echter kunnen beweren dat de doorbraakrol van de acteur die was in de serie van 2013, Vikings, waarin hij het personage van Arne portretteerde. Volgens de Conversations With Friends IMDb-pagina zal Murphy slechts in 4 afleveringen van de serie verschijnen als het personage van Derek.

1 Emmanuel Okoye als Andrew

En tot slot hebben we nog een van de ondersteunende acteurs van de serie, Emmanuel Okoye. Net als de hoofdrol van de serie, Alison Oliver, heeft de aankomende acteur weinig credits op zijn naam staan buiten Conversations With Friends. In 2019 schreef, regisseerde en speelde Okoye in zijn eigen korte film, Strangers On A Bench. De acteur zal in mei ook verschijnen in een aankomende serie in 2022, The Dry, waarin hij het personage van Max zal vertolken. Net als zijn collega Conversations With Friends aluin, Tadgh Murphy, wordt Okoye vermeld om te verschijnen in 4 afleveringen van de serie waarin hij het karakter van Andrew zal vertolken.

Aanbevolen: