Stars of "Bridgerton" seizoen één die niet terugkeerde voor seizoen twee (naast Regé-Jean Page)

Inhoudsopgave:

Stars of "Bridgerton" seizoen één die niet terugkeerde voor seizoen twee (naast Regé-Jean Page)
Stars of "Bridgerton" seizoen één die niet terugkeerde voor seizoen twee (naast Regé-Jean Page)
Anonim

Verschillende sterren die rollen hadden in het eerste seizoen van Bridgerton hebben het tweede seizoen nooit gehaald.

De Netflix-serie Bridgerton, gebaseerd op de gelijknamige boeken van Julia Quinn, richt zich op een Londense familie die in het Regency-tijdperk leeft. De familie bestaat uit acht broers en zussen: Anthony, Benedict, Colin, Daphne, Eloise, Francesca, Gregory en Hyacinth, die ernaar streven hun weg te vinden in de Londense samenleving.

Tijdens hun avontuurlijke verblijf in de high society van Londen wordt het liefdesleven van elke broer of zus verkend, wat het uitgangspunt vormt voor elk nieuw seizoen. Het eerste seizoen van Bridgerton, gebaseerd op de roman The Duke And I, volgde het leven van Daphne Bridgerton, de eerste dochter van de Bridgertons, terwijl ze worstelt om de perfecte match te vinden.

Haar chemie met Simon Bassett, gespeeld door Regé-Jean Page, won de harten van kijkers, waardoor ze snakken naar een tweede seizoen. Netflix stelde niet teleur en bracht Bridgerton seizoen 2 een jaar later uit uit de stallen van Shondaland.

Dit tweede seizoen, gebaseerd op de roman The Viscount Who Loved Me, bleek net zo boeiend als het eerste. Fans waren echter teleurgesteld toen ze beseften dat sommige van hun favoriete castleden niet terugkwamen.

Eerder kondigde de show het vertrek van Page aan, waardoor de hoop van fans werd gewekt. De acteur bevestigde later het nieuws en zei dat hij besloot te vertrekken omdat hij Bridgerton altijd als een seizoensboog voor één seizoen beschouwde.

Daarom, na zijn steentje bij te dragen in seizoen één, voelde het als het juiste moment om het doek te trekken. Hoewel de afwezigheid van de fictieve hertog van Hastings velen teleurstelde, is hij niet het enige geliefde castlid dat ontbreekt in Bridgerton 2. Hier zijn anderen die geen show waren in seizoen twee.

8 Sabrina Bartlett

Actrice Sabrina Bartlett speelde operazangeres Siena Rosso, de minnaar van Anthony, in het eerste seizoen van de Netflix-serie. Toen het nieuws over de verlenging van de show voor een tweede seizoen bekend werd, verwachtten velen natuurlijk dat ze de heldin van Anthony's liefdesverhaal zou zijn.

De hoop daarop stierf echter weg toen Shondaland de Indiase schoonheid Kate Sharma (Simone Ashley) introduceerde. Rosso is nooit verschenen, en haar personage werd het hele seizoen niet genoemd.

Hierdoor vroegen velen zich af wat er van de actrice is geworden. Gelukkig is het allemaal goed nieuws voor de ster, die een meer bevredigende rol kreeg in The Larkins, een Brits-komediedrama. Haar andere opmerkelijke optredens op het scherm zijn onder meer Knightfall, Poldark, Game of Thrones en Victoria.

7 Freddie Stroma

Freddie Stroma speelde de charmante prins Friedrich van Pruisen, die Daphne het hof maakte in het eerste seizoen van Bridgerton. Natuurlijk mislukte hun verbintenis, want Daphne had haar ogen op de hertog gericht.

De prins gaf Daphne's liefde op met opgeheven hoofd, ondanks de aandrang van koningin Charlotte om voor haar te vechten. Hij keerde aan het einde van het seizoen terug naar zijn koninkrijk en liet de ton en blijkbaar de Bridgerton-cast voorgoed achter.

Maar hij heeft echter niet stil gezeten. Stroma speelde in een handvol films en tv-series, waaronder de serie Peacemaker van HBO Max.

6 Ben Miller

Aan het einde van The Duke And I kwam de gokverslaafde Baron Featherington vroegtijdig ten einde, waardoor zijn familie failliet ging. De acteur die het personage tot leven bracht, Ben Miller, had geen reden om in het tweede seizoen te verschijnen.

Desalniettemin heeft hij nog steeds een uitstekende carrière in Hollywood, met een ster in meer dan 71 films. Enkele van zijn meest opvallende kredieten zijn Death In Paradise, Professor T en Off The Rails.

5 Simon Ludders

Simon Ludders speelde de rol van Humbolt, de lakei van de familie Bridgerton die verantwoordelijk was voor het verwelkomen van gasten. Velen verwachtten dat hij in de volgende seizoenen van de serie zou verschijnen, gezien zijn verantwoordelijkheid tegenover de hoofdfamilie.

Hij verscheen echter niet in het tweede seizoen, maar had andere medewerkers in zijn plaats. Misschien suggereert dat dat niemand onvervangbaar was onder de rijkste families van Londen.

Sinds zijn periode in Bridgerton seizoen één, heeft Ludders zijn acteeractiviteiten voortgezet. Zijn topfilms en tv-shows zijn onder meer The Shores, Red Joan en Alexander I: Into the Woods.

4 Molly McGlynn

Actrice Molly McGlynn speelde de terugkerende rol van Rose Nolan, Daphne's dienstmeisje in het wachten op Bridgerton seizoen 1. Het tweede seizoen had echter geen verschijning van de wijze en berekenende meid die de vertrouweling van de hertogin werd.

Misschien is achterblijven in Hastings een mogelijke verklaring. Buiten de ton is Nolan een getalenteerde en succesvolle actrice met credits in films als The Bay en Cobra.

3 Jason Barnett

Er is nog nooit een efficiëntere butler geweest dan Jeffries, die de hertog van Hastings vanaf zijn jeugd diende. De rolspeler van het personage, Jason Barnett, keerde naar verwachting niet terug voor een tweede seizoen gezien de afwezigheid van Page.

Ondertussen houdt hij zijn carrière overeind met rollen in The Hope, Agatha Raisin, Actor In Murder en The House.

2 Julian Ovenden

Julian Ovenden speelde de beruchte kunstenaar Sir Henry Granville, die een vriendschap sloot met Benedict Bridgerton, waardoor hij op een artistiek pad kwam.

Hun vriendschap werd enigszins gecompliceerd toen Benedictus de affaire van Sir Granville met Lord Wetherby ontdekte. Erger nog, hij ontdekte dat Lucy Grandville, met wie hij een ervaring had, in feite Sir was. De vrouw van Granville.

Gelukkig is het leven van de Sir Granville-rollenspeler niet zo ingewikkeld buiten het scherm. Hoewel hij niet verscheen in het seizoen geïnspireerd door The Viscount Who Loved Me, bleef hij bezig met nieuwere rollen in The People We Hate at the Wedding en The Lost Girls.

1 Ruby Stokes

Hoewel Ruby Stokes, die Francesca Bridgerton speelde, in seizoen 2 verscheen, deed ze dat maar voor drie afleveringen. Haar kortstondige verschijning deed fans twijfelen aan haar afwezigheid, vooral omdat ze ook het grootste deel van het eerste seizoen AWOL was.

Terwijl de Bridgertons haar afwezigheid toeschreven aan 'overzee studeren', konden die regels het nauwelijks snijden toen ze plotseling MIA werd na slechts een paar afleveringen in seizoen 2.

Bridgertons-bedenker Chris van Duson moest een betrouwbaardere verklaring ontwikkelen. In een gesprek met interviewers onthulde Duson dat Ruby Stokes maar drie afleveringen kon opnemen vanwege planningsconflicten.

De actrice had een belangrijke rol in een andere Netflix-serie, Lockwood & Co, en moest Bridgerton verlaten om zich op de laatste te concentreren. Haar vertrek verpletterde de aanvankelijke plannen van de show om haar meer schermtijd te geven in het tweede seizoen.

Met de verlenging van de show voor een derde en vierde seizoen en een prequel, zal Stokes ongetwijfeld meer kansen hebben om recht te doen aan het karakter van de leergierige broer van Bridgerton.

Hopelijk zullen in de daaropvolgende seizoenen meer favoriete sterren van de fans ook kansen grijpen om de glamoureuze wereld van de Londense high society opnieuw te sieren. Vingers gekruist!

Aanbevolen: