Dit is wat fans zeggen over fase 4 van de MCU (tot nu toe)

Inhoudsopgave:

Dit is wat fans zeggen over fase 4 van de MCU (tot nu toe)
Dit is wat fans zeggen over fase 4 van de MCU (tot nu toe)
Anonim

Marvel Cinematic Universe fans zijn enthousiast over Phase Four van de franchise. Met de laatste aflevering van de televisieserie Loki kijken MCU-kijkers de komende jaren uit naar de rest van Phase Four. Als klap op de vuurpijl is de eerste film van Phase Four, Black Widow, officieel in de bioscoop te zien, wat betekent dat Phase Four van start gaat.

Er is veel veranderd voor de MCU. Tegen het einde van Avengers: Endgame was het grootste deel van het oorspronkelijke team dood of gepensioneerd, wat de weg vrijmaakte voor nieuwe helden om centraal te staan. Volgens Marvel Cinematic Universe Wiki kunnen we de volgende films verwachten naarmate Phase Four vordert:

  • Black Widow (2021)
  • Shang-Chi en de legende van de 12 ringen (2021)
  • Eternals (2021)
  • Spider-Man: No Way Home (2021)
  • Doctor Strange en het multiversum van waanzin (2022)
  • Thor: Love and Thunder (2022)
  • Black Panther: Wakanda Forever (2022)
  • The Marvels (2022)
  • Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023)
  • Guardians of the Galaxy, Vol. 3 (2023)
  • Fantastic Four (TBA)

Dan hebben we het nog niet eens over de vele tv-shows die naar Disney+ komen, zoals Armor Wars, What If…? en Hawkeye. Met de chaos van de Infinity Saga voorbij en de hernieuwde opkomst van een aantal sleutelfiguren aan de horizon, heeft de MCU al een deel van wat er met Phase Four gaat komen geplaagd en fans zijn enthousiast. Dit is wat ze te zeggen hebben.

10 Zeg vaarwel tegen Robert Downey Jr

Ondanks herhaalde verwijzingen naar Tony Stark, is Robert Downey Jr. helaas niet een van de personages die naar verwachting tijdens fase vier zullen verschijnen. In feite heeft de veelgeprezen acteur onlangs de hele MCU-cast ontvolgd, wat een golf van samenzweringstheorieën op Twitter veroorzaakte.

9 Dr. Strange versus Loki

Tijdens de première van Loki krijgen we een hint over een mogelijke connectie met de tweede aflevering van het Dr. Strange-verhaal. Er is een verwijzing naar een multiversum dat zo complex is dat het leidt tot een chaotische ineenstorting van tijd en ruimte, precies wat we verwachten te ontdekken met Doctor Strange and the Multiverse of Madness. Kunnen deze twee enorme personages hun krachten bundelen of zullen ze het tegen elkaar opnemen?

8 Een vrouwelijke aanraking

Met Pase Four zien we een veel groter aantal vrouwelijke hoofdrolspelers, en fans zijn hier voor. Van Black Widow tot The Wasp, de aanwezigheid van deze sterke vrouwelijke personages is zeker voelbaar, zowel in de films als in de tv-shows die gepland staan voor release.

7 MCU gaat naar therapie

Het is duidelijk dat de pensionering van zoveel OG-helden (en het verlies van Iron Man aan het einde van Endgame) veel MCU-fans verbijsterd heeft achtergelaten. Velen verwijzen naar Phase Four als een soort therapie, zowel voor de personages als voor de fans. Om de franchise op te bouwen, zullen we zeker veel intensiteit en drama zien.

6 Is Loki de sleutel?

Als je Loki nog niet hebt gezien, is het tijd om te gaan zitten en de zesdelige serie te binge. Veel fans vinden aanwijzingen voor de rest van fase vier verborgen in het verhaal van Loki. De show concentreert zich op een alternatieve versie van Loki, die de Tesseract steelt en verdwijnt, alleen om te worden gepakt door de Time Variance Authority. Hoewel Loki een van de eerste verhalen van fase vier is, vormt het de basis voor de rest van de verhaallijn.

5 Koning Kang

Een van de nieuwe personages die in de laatste aflevering van Loki worden geplaagd, is Kang the Conqueror. We verwachten Kang the Conqueror in Ant-Man en The Wasp: Quantumania te zien, maar we ontmoeten eerder een versie van hem als het personage He Who Remains. Deze variatie op Kang the Conqueror is de maker van de Time Variance Authority. Zou hij de hoofdschurk kunnen zijn in fase vier?

4 Dr. Strange, Wanda en Loki trekken de aandacht

Veel fans vragen zich af welke personages de focus zullen zijn nadat zoveel van de originele Avengers aan het einde van Avengers: Endgame afscheid hebben genomen. Met WandaVision en Loki die het peloton leiden in fase vier, zeggen sommigen dat Dr. Strange, Wanda en Loki waarschijnlijk de focus zullen hebben.

3 MCU TV-shows die de lat leggen

In het afgelopen jaar heeft de MCU de focus verlegd naar hun tv-shows. Sinds Disney de MCU-franchise kocht, zijn beide ontstaan op Disney+, wat betekent dat de geselecteerde fans die in het streamingplatform hebben geïnvesteerd een voorproefje kregen van Phase Four. En de franchise bezuinigde niet op deze shows. Beiden werden met lof ontvangen, waarbij fans opnieuw verliefd werden op het gecompliceerde karakter van Loki en de zoete relatie tussen Wanda en Vision. Als dit een indicatie is van het te verwachten kwaliteitsniveau, staat de fans iets te wachten.

2 Het wordt ingewikkeld

Eén ding is zeker: Phase Four zal de geesten van de MCU-fans verruimen. Van complexe plotlijnen met meerdere tijdlijnen en een multiversum uit de war tot het beginnen van dit nieuwe tijdperk met een flashback-versie van Loki, die werd vermoord door Thanos in Infinity War, er zijn genoeg wendingen om fans te laten raden.

1 Twee woorden: zo stoked

Bovenal zijn MCU-fans enthousiast. Het fandom heeft WandaVision, Loki en Black Widow al omarmd. Ze zullen ongetwijfeld uitkijken naar de komende jaren van MCU-afleveringen.

Aanbevolen: