Dit is wat alle betrokkenen tot nu toe hebben gezegd over de tv-aanpassing van "The Last Of Us"

Inhoudsopgave:

Dit is wat alle betrokkenen tot nu toe hebben gezegd over de tv-aanpassing van "The Last Of Us"
Dit is wat alle betrokkenen tot nu toe hebben gezegd over de tv-aanpassing van "The Last Of Us"
Anonim

The Last of Us is een van Naughty Dog's bestverkochte videogamefranchises aller tijden. Emotioneel en vol actie, de dystopische wereld vol vleeseters fascineerde fans, terwijl de ontluikende relatie tussen de aanbevolen personages van de game (Joel en Ellie) was zowel vertederend als bevredigend. De franchise heeft alle elementen die zorgen voor een fantastische tv-serie. HBO Max was het daar helemaal mee eens.

Dus, het idee om dit krachtige verhaal in serievorm op het kleine scherm te brengen, heeft fans enthousiast, maar voorzichtig gemaakt. Laten we eerlijk zijn, aanpassingen aan videogames hebben een… minder dan geweldige geschiedenis (Street fighter, Mario Bros, etc.). Echter, met de hoeveelheid positieve feedback van de sterren en makers van de show in combinatie met het hoge niveau van respect dat de showrunners geven aan het bronmateriaal, hoopt The Last Of Us de vloek voor aanpassing van videogames.

7 Neil Druckmann

De man achter dit alles, Neil Druckmann is de schrijver en creatief directeur van The Last of Us en het vervolg, heeft niet heeft alleen getekend om voor de show te schrijven, maar is ook een van de vijf regisseurs van de show. Toen hij sprak met Entertainment Weekly, sprak Druckmann de uitdagingen uit die hij verwacht te ontmoeten bij het aanpassen van zijn verhaal: "Hoe maak je het uniek voor dit andere medium door de interactiviteit van het verhaal te verwijderen? Het is een interessante uitdaging, en ik denk dat er veel is om ervan te leren," vervolgde Druckmann, "meer specifiek met de show, heb ik Craig Mazin ontmoet. Ik ben een grote fan van Tsjernobyl, en om iemand te vinden die net zo fan is van het werk dat we hebben gedaan… Craig had ideeën over hoe de show aan te passen, het werd intrigerend om samen te werken met een andere creatieveling die ik bewonder. Het werd gewoon een no-brainer, en om het te doen onder de paraplu van HBO en al hun inhoud."

6 Craig Mazin

Het winnen van een Emmy en het maken van een hitshow, ondanks dat Craig Mazin een behoorlijke taak heeft. De maker van Tsjernobyl die de show leidt, moet niet alleen trouw blijven aan de geliefde franchise, maar ook een noodlottige (en geschikte) aanpassing naar het kleine scherm brengen.

Volgens BBC Sounds' Must Watch webcast, Mazin had dit te zeggen: De enige angst die fans van iets hebben, is dat wanneer het onroerend goed in licentie wordt gegeven aan iemand anders begrijpen die mensen het niet echt, of gaan het veranderen, of maken het dom,' vervolgde Mazin, 'en in dit geval doe ik het met die man (Druckmann) wie het heeft gedaan. En dus zijn de veranderingen die we maken bedoeld om dingen op te vullen en uit te breiden. Niet om ongedaan te maken, maar om te verbeteren.”

5 Pedro Pascal

Ingesteld om Joel Miller, de hoofdpersoon van de serie, te spelen, Pedro is geen onbekende in het tot leven brengen van favorieten van fans. De voormalige Oberyn Martell zal proberen het geliefde personage recht te doen en dezelfde charme aan deze rol te geven als hij heeft gedaan met eerdere portretten. De Narcos-acteur heeft zijn opwinding met fans gedeeld via Twitter, en citeerde een regel uit The Last of Us (de eerste game) die luidde: … wat er ook gebeurt, je blijft iets vinden om voor te vechten.” Op zijn zachtst gezegd inspirerende woorden.

4 Bella Ramsey

A fellow Game of Thrones aluin, Bella, zal de verweerde converse-sneakers van Ellie Miller vullen Ramsey krijgt de taak om de switchblade-zwaaiende, favoriet bij fans tot leven te brengen en het personage te vullen met hetzelfde niveau van emotie en diepte als Ashley Johnson (haar originele acteur uit de games) heeft in het verleden. Ramsey ging naar Twitter om haar mening over de show te uiten en schreef: Dag en nacht, alles wat we doen is overleven. De @HBO-bewerking van TheLastofUs is in productie.”

3 Kantemir Balagov

De Russische regisseur Kantemir Balagov neemt de teugels in handen voor de pilot-aflevering en zal zijn visie toepassen op The Last of Us en de stijl en tempo voor de serie. De directeur Closeness ging naar Instagram om zijn mening over het project te delen: Mijn werk hier is gedaan. Ik ben echt dankbaar voor de kans. Het was een geweldige ervaring met ups en downs.”

2 Meer van Craig Mazin

Mazin bleef praten met BBC Sounds' Must Watch webcast over enkele ideeën en pitches Nei l heeft zijn weg gegooid voor de komende serie, "Neil, op een gegeven moment dacht hij: 'Weet je, er is één ding waar we het een tijdje over hadden', en toen vertelde hij me wat het was, en ik was als, 'Gonk! Oké, kaakdruppel: dat gaat erin, 'vervolgde Mazin. “Dat moeten we doen. Je kon me er niet van weerhouden dat te doen. Je zult me moeten neerschieten om te voorkomen dat ik dat doe - dus dat doen we!"

1 En… Meer van Neil

Casting kan een serie maken of breken. Het vinden van de juiste cast met de juiste chemie is niet altijd gemakkelijk. Met hits als The Sopranos, Game of Thrones en Breaking Bad, lijdt het geen twijfel dat die geliefde series een groot deel van hun succes kunnen toeschrijven aan de vorm. Dus toen HBO de wereld op de hoogte bracht van de hoofdcast van de Last of Us, was Druckmann er snel bij om op Twitter te schrijven, "We zijn heel blij dat Bella lid wordt van de TLoU-familie!" Druckmann tweette vervolgens zijn enthousiasme voor de casting van Pedro Pascal: "Stok om Pedro aan boord van onze show te hebben!"

Aanbevolen: