Dit is wat we tot nu toe weten over de bruiloft van Kourtney Kardashian en Travis Barker

Inhoudsopgave:

Dit is wat we tot nu toe weten over de bruiloft van Kourtney Kardashian en Travis Barker
Dit is wat we tot nu toe weten over de bruiloft van Kourtney Kardashian en Travis Barker
Anonim

Terwijl Kim Kardashian probeert zo snel mogelijk van Kanye West te scheiden, gaan de huwelijksklokken rinkelen bij Kourtney Kardashian's huis. De realityster begon eerder dit jaar te daten met Blink-182-drummer Travis Barker, en het klikte tussen de twee. Het stel kondigde hun verloving in oktober aan, en hoewel Kourtney zo snel mogelijk in het huwelijksbootje wil stappen, kost het plannen van het evenement enige tijd. Dit is wat we tot nu toe weten over de grote dag.

Kourtney wil een kleine intieme bruiloft met Travis Barker, met alleen hun beste vrienden en familie

De 42-jarige reality-roy alty is in volledige huwelijksplanningsmodus. Het lijkt erop dat ze de hulp heeft ingeroepen van de ervaren weddingplanner Mindy Weiss om te helpen met de details van het huwelijk. Mindy is geen onbekende in de Kardashian-clan en hielp eerder bij het plannen van Kims eerste verjaardagsfeestje. Het is een gegeven dat de matriarch van de familie, Kris Jenner, ook bij het proces betrokken is.

E! Nieuws meldt dat Kourtney zou willen dat het huwelijk eerder vroeger dan later zou plaatsvinden, "het kost wat tijd." Eve Jamboree. Het gezin besloot hun gebruikelijke met sterren bezaaide affaire af te bouwen vanwege het toenemende aantal COVID-gevallen. In plaats daarvan gingen ze naar een meer intieme bijeenkomst.

Een tweede bron dicht bij het paar heeft onthuld dat de bruiloft ook een intieme gebeurtenis zal zijn. De ceremonie "zal geen groot evenement zijn", en er wordt verwacht dat "alleen goede vrienden en familie" aanwezig zullen zijn.

De geliefden hebben laten weten dat ze de date niet te ver willen schuiven en dat de oprichter van Poosh en haar Rockstar-verloofde erop staan dat de grote dag dit jaar plaatsvindt.

Travis brengt kinderen uit een eerder huwelijk, en terwijl Kourtney kinderen heeft met Scott Disick, zijn de twee nooit getrouwd

The Keeping Up With The Kardashians-ster deelt 3 kinderen met haar ex-vriend Scott Disick, met wie ze 10 jaar lang een knipperlichtrelatie had. Travis brengt twee kinderen uit zijn vorige huwelijk met Miss USA runner-up, Shanna Moakler. Hoewel Scott en Kourtney nooit getrouwd waren, flirtten ze even met het idee.

"Ik denk dat ik haar ten huwelijk heb gevraagd", onthulde Scott tijdens een aflevering van KUWTK uit 2017. "Het was echt raar. Ik denk dat we het eigenlijk aan niemand hebben verteld. Het was een beetje schattig, en toen werden we gewoon bang voor media en dit en dat. En we hadden zoiets van: 'Laten we de ring gewoon opzij leggen, en we zullen er een andere dag over praten.' Nooit meer over gesproken."

Het lijkt erop dat Kourtney haar deuntje heeft veranderd. Verwacht de huwelijksplanning te zien tijdens de komende Hulu-show The Kardashians, en de twee zullen Scott niet uitnodigen voor de bruiloft.

Aanbevolen: