Dit is wat boze MCU-fans zeggen over Natalie Portman die de vrouwelijke Thor wordt

Inhoudsopgave:

Dit is wat boze MCU-fans zeggen over Natalie Portman die de vrouwelijke Thor wordt
Dit is wat boze MCU-fans zeggen over Natalie Portman die de vrouwelijke Thor wordt
Anonim

Jane Foster, gespeeld door Natalie Portman, is een spilfiguur in het Marvel Cinematic Universe (MCU) en in de Thor-films. Portman speelt Thor's liefdesbelang in de films en hoewel ze afwezig was in latere films, komt ze terug om haar rol opnieuw op te nemen. Thor: Love and Thunder wordt in mei 2022 uitgebracht.

Het werd voor het eerst aangekondigd op Comic Con dat Portman Lady Thor, de godin van de donder, zou spelen. Ze zal een krijgersjurk dragen en ook een hamer hebben, maar verder is er nog niet veel bekend over het personage. De regisseur zei echter dat ze elementen uit de strip Mighty Thor nemen, waar ze de mantel en de kracht van Thor op zich neemt terwijl ze vecht tegen kanker.

Thor: Love and Thunder is het vervolg op Thor: Ragnarok (2017) en is de 29e film in de MCU.

Hoe denken boze MCU-fans dat Portman de rol van vrouwelijke Thor op zich neemt en wie zouden ze in plaats daarvan willen spelen?

10 Niet kijken

"Nu krijgen we vrouwelijke Thor. Niet kijken naar Thor Love and Thunder … ook die naam ", twitterde een Twitter-gebruiker. Veel fans zeiden dat ze niet naar de nieuwe Thor-film keken. Ondanks dat vrouwelijke Thor, die in de strips Mighty Thor wordt genoemd, een echt personage is, zijn sommige MCU-fans niet blij met de casting of het idee van een vrouwelijke Thor en willen ze gewoon dat de films vasthouden aan Chris Hemsworth die Thor is.

9 Natalie Portman is Thor niet

"Ze is Thor niet… en Natalie Portman heeft geen hoofdrol gespeeld in een succesvolle franchise sinds de prequels", zei deze Twitter-gebruiker. Veel mensen zijn niet per se boos over een vrouwelijke Thor, maar alleen het feit dat ze wordt gespeeld door Natalie Portman lijkt het probleem te zijn. Deze Twitter-gebruiker verwees naar de Star Wars-prequels, waar Portman Queen Amidala/Padme speelde. Veel mensen vonden haar leuk in die rol.

8 Ze verpesten de MCU

"Ik ben niet boos. Ik ga het gewoon niet zien. Het is een beetje verontrustend dat ze de MCU gaan verpesten, maar het is de huidige trend in films en tv", zei deze gebruiker. Dit is wat iedereen zou moeten doen, eerlijk gezegd. In plaats van ergens over te klagen, moet je het gewoon niet zien of bekijken. Dan heeft het geen invloed op jou. Maar sommigen vragen zich misschien af: hoe verpest het de MCU als de vrouwelijke Thor een echt personage is in de strips?

7 Ze komt terug en is nu Thor

Een opmerking op een YouTube-video over Portman die werd aangekondigd als vrouwelijke Thor, zei: "Ze komt terug in de film en is nu Thor." Veel fans waren boos dat ze afwezig was in de laatste Thor-film en nu kan ze er gewoon weer in springen en een heel belangrijke rol spelen. Ze vertrok omdat ze niet blij was met de rol die ze kreeg, maar nu wordt ze een superheld, dus waarom zou ze niet terugkomen?

6 Natalie Portman klinkt als een vreselijke keuze

"Ik was nooit geïnteresseerd in het idee van Female Thor, en Natalie Portman klinkt als een vreselijke keuze", tweette deze Twitter-gebruiker. Nogmaals, het lijkt erop dat de meeste mensen een probleem hebben met Portman zelf die de rol speelt. Hoewel sommige mensen het idee van het nieuwe personage ook niet leuk vinden. Thor: Ragnarok bracht nieuwe vrouwelijke personages binnen, dus de meesten gingen ervan uit dat ze ermee zouden doorgaan.

5 had moeten herschikken voor Mighty Thor

"Natalie Portman is zo slecht. Had Lady Thor moeten herschikken," was het sentiment van deze gebruiker. Hoewel Jane Foster Thor's liefdesbelang in de film speelde, willen fans dat de rol wordt herschikt. Tessa Thompson speelde Valkyrie in Thor: Ragnarok, dus waarom cast je haar niet gewoon? Dit kan echter een op zichzelf staande Lady Thor-film zijn en herschikking kan voor veel verwarring zorgen, zoals in The Incredible Hulk.

4 Ze is het niet waard

"Natalie Portman stinkt in de rol van Jane Foster en het zal klote zijn om haar de kracht van Thor te zien gebruiken. Ze is het niet waard", twitterde @ReverendDrDash. Je kunt de hamer van Thor alleen optillen als je het waard bent. Andere Avengers konden de hamer niet eens optillen, die superkracht hebben, dus hoe gaat kleine Jane Foster de hamer optillen. En hoe komt ze aan bevoegdheden? Als Thor een god is, wordt zij er dan ook een?

3 Ze brengen Natalie Portman terug?

"Ze halen Natalie Portman terug voor Thor? Ze was erg overbodig." Fans waren boos dat ze wegging en nu gewoon terug kan komen en weer dit enorme personage kan zijn. Deze gebruiker beweerde zelfs dat ze niet nodig was als de rol van Jane Foster, maar als ze in deze nieuwe rol stappen, kunnen fans van gedachten veranderen. Zal ze een goed karakter bederven of er echt recht aan doen?

2 Lady Thor heeft geen karakterboog

Toen hem werd gevraagd welke Marvel-film de slechtste was, zei deze gebruiker Captain Marvel, maar was ook boos dat MCU een vrouwelijke Thor had gemaakt zonder karakterboog. Als je de strips niet hebt gelezen, zou je niet veel weten over het personage, wat sommige filmkijkers erg in de war kan brengen. Dit is een beetje zoals Hawkeye. Hij verschijnt in Avengers- en Marvel-films, maar heeft geen op zichzelf staande film.

1 De andere kant van de dingen

Ondanks dat veel mensen boos waren over de nieuwe rol en casting, kwamen anderen snel tot haar verdediging. "Ik zal het verduidelijken, ik kijk uit naar Jane Foster in Thor: Love And Thunder. Ik hoop dat ze haar wat betere scènes geven. Ik geniet over het algemeen van Natalie Portman. Ik vond deze versie van Jane gewoon echt niet leuk. Darcy is de GEIT, hoewel. En Selvig kan beter terugkeren, " twitterde @BaldBeardedBard.

Aanbevolen: