Dit is wat fans te zeggen hadden over Honey Boo Boo en het grote 'Masked Singer'-optreden van Mama June

Inhoudsopgave:

Dit is wat fans te zeggen hadden over Honey Boo Boo en het grote 'Masked Singer'-optreden van Mama June
Dit is wat fans te zeggen hadden over Honey Boo Boo en het grote 'Masked Singer'-optreden van Mama June
Anonim

Het zesde seizoen van The Masked Singer op FOX gaat snel. Wat ooit 16 deelnemers waren, is nu gedaald tot 8. De kostuums en het talent dit seizoen waren niet van deze wereld.

In de laatste aflevering werd de laatste wildcard en het masker van het seizoen onthuld: de strandbal. Fans dachten al dat het misschien twee mensen waren voordat ze naar buiten kwamen om te zingen, omdat er twee verschillende gezichten op stonden. Toen ze achter hun aanwijzingspakket aan rolden, bleken die vermoedens waar te zijn.

Er waren twee vrouwen aan het zingen in het Beach Ball Mask. Ze zongen Miley Cyrus' "Party In The USA."Helaas kwam de Beach Ball niet verder dan die aflevering en werd ze aan het einde ervan geëlimineerd. Het bleek Honey Boo Boo en haar moeder, Mama June, te zijn.

Dit is wat fans te zeggen hadden over het optreden van het moeder-dochterduo op The Masked Singer.

10 Wie zijn Honey Boo Boo en mama June?

Alana Frances "Honey Boo Boo" Thompson is een Amerikaanse tv-persoonlijkheid en zanger. Ze deed op zeer jonge leeftijd mee aan schoonheidswedstrijden, waardoor ze schitterde in de TLC-show, Toddlers & Tiaras. Ze werd zo populair onder de cast dat Thompson en haar familie hun eigen tv-show kregen, Here Comes Honey Boo Boo. De 16-jarige nam deel aan Dancing With The Stars: Juniors in 2018.

June "Mama June" Shannon is de moeder van Thompson en maakte haar eerste tv-optreden op Toddlers & Tiaras. Ze vertelde over haar reis naar gewichtsverlies in de show, Mama June: From Not To Hot. Shannon heeft wat aanvaringen gehad met de wet en kwam in aanraking met slechte mannen, wat leidde tot rommelige echtscheidingen en gevangenisstraf. Het lijkt er echter op dat Alana en haar moeder weer met elkaar praten.

9 Geen reden voor hen om aan te staan

"Er was geen reden voor Honey Boo Boo en Mama June om in de show te zijn", tweette @burghdutchess. Vervolgens voegde ze een-g.webp

8 Ik voel me zo dom

Een Twitter-gebruiker zei dat ze zich zo dom voelden omdat ze dachten dat de strandbal The City Girls was. "Je zegt me dat dit Honey Boo Boo is?" voegden ze eraan toe. De juryleden werden ook weggegooid, waarbij sommigen van hen dachten dat het de Kardashians of andere duo's waren. Iemand reageerde op hun bericht en zei dat ze nooit hadden geraden dat het het moeder-dochterduo was. Maar toen ze eenmaal ontmaskerd waren, was de Twitter-gebruiker boos dat ze niet wisten dat zij het waren.

7 Peak Television

"Honey Boo en Mama June die "Party in the USA" zingen in een gigantische strandbal is toptelevisie. @MaskedSingerFOX is de beste show ter wereld", tweette @CanonFX. Hoewel sommige mensen boos waren dat ze zelfs in de show waren en vlekken van andere maskers namen, genoten veel mensen ervan en vonden het grappig.

6 Geen professionele zangers

Een van de meer populaire tweets van de avond was dat Beach Ball absoluut geen professionele zangeres was. Een Twitter-gebruiker plaatste zelfs een-g.webp

5 Sommigen dachten dat het de D'Amelio Sisters waren

Samen met de zussen Kardashian of Jenner, dachten sommige online gissingen en degenen van het panel dat de zangers in het Beach Ball Mask de zussen D'Amelio zouden kunnen zijn. Charli en Dixie D'Amelio zijn dansers die vooral bekend zijn om hun video's op TikTok. Dixie heeft wat nummers uitgebracht maar klinkt totaal niet als Honey Boo Boo. Fans wilden gewoon wanhopig dat het masker zou stoppen met zingen en erachter zouden komen wie eronder zat, dus raadden ze iemand.

4 Het was zo grappig

"Oh boy… hebben jullie vanavond naar het optreden van BeachBallMask gekeken? Het is gewoon zo DAMN grappig…." twitterde @anthonyscountry. Hij zei verder dat hij dacht dat het ook de Kardashians waren. Mensen luisterden niet eens naar de stemmen, omdat veel mensen het grappig vonden en niet dachten dat Honey Boo Boo ooit in de show zou zijn.

3 De enigen die ik vermoedde

Soms is het moeilijk te raden wie er onder het masker zit. Hun stemmen zijn misschien gedempt of je bent zo uitgeput van de aanwijzingen dat je de stem niet helemaal kunt plaatsen, maar andere keren weet je precies wie het is. Dit was het geval voor deze Masked Singer-fan. Ondanks dat zeven mensen werden ontmaskerd voor het strandbal, was dit de enige die ze het hele seizoen hadden geraden. Ze moeten een Honey Boo Boo-fan zijn of heel goede oren hebben om dat te weten.

2 Een toegift zien is als een extra uur 2021

Het is een zwaar anderhalf jaar geweest voor de meeste mensen met de pandemie. @ToddHarding_17 twitterde: "Een extra uur in 2021 krijgen is alsof je naar een toegift van Mama June en Honey Boo Boo op The Masked Singer kijkt." Hij vergeleek de zomertijd en een extra uur op de dag van dit moeilijke jaar met moeten kijken hoe Honey Boo Boo en Mama June weer een optreden hebben. Het was zo erg, hè?

1 Ik vond het geweldig om ze met elkaar te zien opschieten

"Ik kan niet de enige zijn die opgelucht en blij was om te zien dat honey boo boo en mama June zo goed met elkaar overweg konden met de gemaskerde zangeres. Dat heeft mijn week serieus gemaakt", tweette @jamie27409. Ze kregen ruzie toen Mama June een paar jaar geleden werd gearresteerd en Alana's zus de voogd voor haar moest worden. Ze hebben het een beetje uitgelegd tijdens de show, maar ze lijken nu op goede voet te staan. Het maakt niet uit of ze na één optreden zijn weggestemd of niet, hun relatie is het belangrijkste.

Aanbevolen: