Rekenen op: 20 regels die de Duggar-dochters moeten volgen

Inhoudsopgave:

Rekenen op: 20 regels die de Duggar-dochters moeten volgen
Rekenen op: 20 regels die de Duggar-dochters moeten volgen
Anonim

Ondanks de negativiteit rond de familie Duggar, hebben ze nog steeds een sterke positie in ons collectieve bewustzijn. De media hielden van de familie Duggar, en iets zegt ons dat ze ook van de media hielden; tenslotte, alleen degenen die echt van cameratijd houden, zijn bereid om zich aan te melden om reality-tv-sterren te worden, toch? Om nog maar te zwijgen van alle spin-offshows, waarvan er nog een of twee in de lucht zijn. Waarom bereikte dit gezin zo'n supersterstatus in de wereld van reality-tv? Een deel van ons gelooft dat het het extreme verschil was tussen hun leven en ons leven. Ja, de meesten van ons hebben familie- en huisregels die we moeten volgen (zelfs als we niet meer thuis wonen). Maar hoeveel van ons hebben Duggar-familieniveaus van regels? We hebben de 20 meest ongelooflijke hier verzameld.

20 Rokken en lange mouwen zijn een must

Afbeelding
Afbeelding

Weet je nog in de vroege afleveringen van 19 Kids and Counting waar iedereen constant lange rokken en lange mouwen droeg? Het was niet zomaar een rare modevoorkeur; dit was een legitieme regel die de Duggar-dochters (en vrouwen) moesten volgen. En broeken? Vergeet ze. Toegegeven, deze regel is degene die we het vaakst hebben overtreden, en het heeft zelden gevolgen.

19 En dansen? Absoluut niet toegestaan

Afbeelding
Afbeelding

Het lijkt misschien alsof iedereen van dansen houdt, maar de Duggars zijn de 19 uitzonderingen op deze regel. Cheat Sheet herinnert ons eraan dat de Duggars niet naar seculiere muziek mogen luisteren en absoluut niet mogen dansen. Dus het schandaal toen Derick Dillard, de echtgenoot van Jill Duggar, op video werd betrapt!

18 Ze kunnen niet in de buurt van ongehuwde moeders komen

Afbeelding
Afbeelding

Hier is er een die ons een wenkbrauw of twee doet optrekken. Volgens Ranker hebben de Duggars een aantal zeer specifieke gedachten over het moederschap. Ranker schrijft: "ze zouden niet eens toestaan dat hun dochter (die als verloskundige werkt) een familielid helpt dat buiten het huwelijk zwanger was", vanwege de "onfatsoenlijkheid" van de situatie.

17 Sms'jes moeten worden gecc'd naar mama en papa

Afbeelding
Afbeelding

We zijn er allemaal voor om een hechte band met je ouders te hebben, maar er zijn bepaalde grenzen die je gewoon niet mag overschrijden. Bijvoorbeeld deze sms-regel. Ranker zegt dat de Duggar-ouders op de hoogte willen zijn van alle sms-berichten van hun kinderen, zelfs degenen die in de twintig zijn! Onze ouders zouden daar zeker het geduld niet voor hebben.

16 Het is niet verwonderlijk dat piercings een no-go zijn

Afbeelding
Afbeelding

Lichaamsversieringen in het algemeen worden door de Duggars afgekeurd, daarom was het een enorme verrassing toen Jill foto's begon te posten met haar neusring. Jill Duggar is misschien wel de meest rebelse van de groep, dus we moeten toegeven dat het serieus bij haar persoonlijkheid past. Dat is ook niet de enige regel die de meisjes hebben overtreden.

15 Evenals tatoeages (zelfs henna!)

Afbeelding
Afbeelding

Amy Duggar is ook opstandig, maar deze keer ging ze all-in met het overtreden van de regel. Cheat Sheet vertelt ons dat zij en haar man "ervoor kozen om geïnkt te worden en de uitdrukking 'rust in de storm' op hun armen te tatoeëren." Een mooie herinnering, en een nauwkeurige. Ongetwijfeld was er een storm in de familie Duggar toen ze pronkte met deze flagrante overtreding van de regel!

14 Het strand is bijna verboden

Afbeelding
Afbeelding

Er is niets beter dan op een zomerse dag naar het strand te gaan en in het water te spetteren, maar de familie Duggar heeft een aantal zeer specifieke regels over hoe en wanneer ze het strand kunnen aanleggen. Het is niet zo dat het zand verboden is; het zijn de andere strandgangers die al dan niet op de juiste manier worden bedekt, wat het verboden aspect is!

13 En zo is Halloween

Afbeelding
Afbeelding

Er is een deel van ons dat gelooft dat we de redenering achter deze regel niet eens hoeven uit te leggen. Met alle nauwelijks aanwezige kostuums en het doen alsof ze demonen of heksen zijn, is het geen verrassing dat de Duggars weigeren Halloween te observeren. Om eerlijk te zijn, het is niet per se een echte vakantie. Dat afstand doen van commercie is in zekere zin verfrissend.

12 Bikinifoto's zijn tegen de regels

Afbeelding
Afbeelding

Maar dat weerhield Amy Duggar er niet van om een bikinifoto op haar sociale mediaprofiel te plaatsen, tot ongenoegen van de rest van de Duggar-clan. Er is geen specifieke reden waarom bikini's tegen de regels van de familie Duggar zijn, maar we vermoeden dat het iets te maken heeft met het feit dat iets meer onthullends dan een overhemd met knoopjes wordt afgekeurd.

11 Naar voren gerichte knuffels zijn niet toegestaan

Afbeelding
Afbeelding

En nu komen we in de echt intense regels. Naar voren gerichte knuffels (zoals elke normale, normale knuffel) zijn een absoluut nee voor de Duggar-dochters. Waarom? Ranker zegt dat het komt omdat de Duggars het gevoel hebben dat full-frontal hugging "pathway PDA" kan zijn. Zijknuffels zijn veel veiliger. Deze regel verdwijnt natuurlijk na het huwelijk.

10 Evenmin zijn privételefoontjes tussen koppels

Afbeelding
Afbeelding

Cheat Sheet herinnert ons eraan dat Jessa Duggar deze regel heeft overtreden, maar eerlijk gezegd nemen we het haar niet kwalijk. Volgens de Duggars mag een ongehuwd stel geen privé-telefoongesprekken voeren. Klinkt als een hele hoop stress om een gesprek met drie personen te coördineren, vooral als het alleen maar is om te vragen hoe hun dag gaat.

9 Zelfs oudere kinderen hebben een begeleider nodig

Afbeelding
Afbeelding

Naast het feit dat hun sms-berichten en telefoontjes worden gecontroleerd, kunnen paren die het hof maken niet eens alleen op date gaan. Ranker herinnert ons eraan dat als het niet mama en papa zijn die zich bij de date voegen, het een groep broers en zussen is die meegaan. Ranker citeert Jim Bob, die zegt dat het "voorkomt dat dingen in de verkeerde richting gaan."

8 Romantiek? Nee, zelfs niet Twilight

Afbeelding
Afbeelding

Het is bijna vanzelfsprekend dat dit verboden terrein zou zijn, maar het is nog steeds verrassend. Zoveel 'seculiere media' zijn verboden terrein, zoals Ranker zegt, wat betekent dat zelfs verhalen als Twilight uitgesloten zijn. Laat ons niet eens beginnen met enkele spin-offs van internetfictie die er ook zijn.

7 Sociale media worden zorgvuldig gecontroleerd

Afbeelding
Afbeelding

De meesten van ons zijn vrij soepel en nonchalant met ons gebruik van sociale media, maar de Duggars hebben de neiging om het net zo zorgvuldig te behandelen als hun persoonlijke interacties. Volgens The Hollywood Gossip, "totdat een Duggar wordt uitgehuwelijkt, krijgen ze geen eigen sociale-media-accounts." Het feit dat ze allemaal in een reality-tv-show zijn, voelt echter een beetje verwarrend.

6 Ashley Madison (en andere websites) zijn verboden terrein

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel ze de voortplanting tussen getrouwde stellen bevorderen, is alles buiten de huwelijksgeloften strikt verboden terrein. Dit is vrij typerend in de meeste monogame relaties, maar er is nog een andere laag van overtuigingen die erbij hoort bij de familie Duggar. We zullen niets zeggen over het feit dat Josh Duggar op deze website was toen dat schandaal uitbrak.

5 Geld uitgeven, hoewel dat misschien overbodig was

Afbeelding
Afbeelding

We geven toe dat deze regel misschien meer gebaseerd was op noodzaak dan op geloof. The Hollywood Gossip vermeldt het feit dat Jim Bob en Michelle de Duggar-dochters de waarde van geld hebben bijgebracht, evenals respect voor een zuinig leven. Maar goed, met 19 kinderen zouden we waarschijnlijk hetzelfde willen doen.

4 een-op-een autoritten

Afbeelding
Afbeelding

Nogmaals teruggaan naar dat hele gedoe met gechaperonneerde dates, zelfs naast elkaar in een auto zitten is te veel voor ongehuwde Duggar-dochters. The Hollywood Gossip herinnert ons aan de aflevering waarin een jongere broer of zus van Duggar tussen Joseph en Kendra moest zitten wanneer ze ergens heen reden. Nogmaals, deze regel verdwijnt na de verloving.

3 Er is geen ruimte voor echtscheiding

Afbeelding
Afbeelding

Met al deze intense datingregels zou je kunnen denken dat echtscheiding de normaalste zaak van de wereld was. Immers, hoeveel van ons zouden zich voor altijd aan iemand binden zonder alle aspecten van compatibiliteit uit te zoeken? Voor de Duggars is scheiden echter geen optie. Zodra de geloften zijn afgelegd, is dat het: ze zijn voor altijd samen.

2 Handen af is een voor de hand liggende regel voor de Duggar-dochters

Afbeelding
Afbeelding

Nadat alle specifieke regels zijn opgesteld, lijkt het een beetje dom om dit te zeggen. De grootste regel die de Duggar-dochters moeten volgen, is echter gewoon "handen af". In de wereld van Duggar is verkering bedoeld als een serieus, bijna interviewachtig proces om een levenspartner te vinden. Wie heeft frivole lichamelijkheid nodig die in de weg zit, toch?

1 Geen anticonceptie

Afbeelding
Afbeelding

Hier is een regel die volgens Cheat Sheet verschillende van de Duggar-dochters, en zelfs Michelle, hebben overtreden. Geboortebeperking wordt verondersteld een enorm nee te zijn in de familie Duggar, maar Michelle gaf toe dat ze het ooit had gebruikt. Had ze het precedent kunnen scheppen voor de Duggar-dochters om het te accepteren? Sommigen zeggen ja!

Aanbevolen: