15 Verrassende feiten over het maken van Amerikaanse plukkers

Inhoudsopgave:

15 Verrassende feiten over het maken van Amerikaanse plukkers
15 Verrassende feiten over het maken van Amerikaanse plukkers
Anonim

American Pickers is een juweeltje van een reality-tv-show dat de History Channel kon scoren. Deze beroemde realityshow volgt twee mannen met verstand van zaken, Frank en Dave, terwijl ze hun dagen doorbrengen met het doorzoeken van rommel om een letterlijke ruwe diamant te vinden.

Oh ja, het afval van de ene man is zeker de schat van een andere man.

We kunnen sommige van de geweldige vondsten niet geloven die deze jongens weten te scoren terwijl ze door de garage-opslageenheden en kelders van willekeurige mensen graven. Overal gooien mensen schatten weg, en ze weten het niet eens. Als deze show één ding doet, moeten we twijfelen om alle oude rommel van oma weg te gooien. Je weet maar nooit wanneer die oude, gebarsten theepot de hypotheek van je volgende maand zou kunnen betalen.

Bekijk deze verrassende feiten over de American Pickers van History Channel.

15 Die dure items kunnen worden geplant

De fellows van American Pickers zijn beroemd geworden vanwege hun unieke vondsten. Ze hebben er een kunst van gemaakt om willekeurige artefacten op te graven die de meesten van ons zouden doorgeven, en om te draaien en ze te verkopen voor een aardige cent. De Pickers zijn beschuldigd van het planten van enkele van de items die ze vinden, waardoor veel fans twijfelen aan de authenticiteit van de show.

14 The American Pickers hebben nooit een verzamelaar het stuk gestuurd waarvoor hij heeft betaald

Het lijkt erop dat niet iedereen het eens is met de American Pickers als het gaat om eerlijke prijzen. Een enthousiaste verzamelaar van boerderijstukken nam contact op met de jongens om een item te kopen dat hij op hun show had gezien. Ze kwamen een prijs overeen, maar de boerderijverzamelaar kreeg nooit het stuk waarvoor hij had betaald. Niet bepaald eerlijk!

13 Hobo Jack is gemaakt om dakloos te lijken, maar is eigenlijk een getalenteerde man

De show die American Pickers soms laat zien, Hobo Jack, ziet eruit als een dakloze, maar er is veel meer aan dit personage dan wat producers ervoor kiezen om te laten zien. Hobo Jack is een behoorlijk volleerd auteur en kunstenaar. Hij heeft verschillende boeken geschreven en heeft onder zijn naam vijf albums uitgebracht.

12 Verschijnen in de show zorgde ervoor dat Danielle serieus deeg verschuldigd was aan de overheid

Danielle heeft veel aandacht gekregen vanwege haar optredens in American Pickers. Niet al die aandacht was echter van het goede soort. De realityster probeerde haar jaarlijkse betaling aan de overheid over te slaan, maar daar kwam ze niet mee weg. Ze is blijkbaar een vrij groot bedrag verschuldigd aan Uncle Sam. Betaal, Danielle!

11 Molman bewaarde zijn schat in een ondergrondse tunnel

Een van de interessantere personages op American Pickers is de beruchte Mole Man. Mole Man verscheen in seizoen één van American Pickers en werd om zoveel redenen meteen een favoriet bij de fans, vooral omdat hij zijn schatten verborgen hield in een tunnel. Nadat de show was uitgezonden, werd Mole Man uitgebuit voor zijn bekendheid. Garageverkopen werden op zijn naam gehouden, maar velen vragen zich af of deze gebeurtenissen ook maar iets te maken hadden met de eigenlijke Mole Man zelf.

10 Sommige productieteamleden beweren dat Frank en Mike niet zo vriendelijk zijn als ze lijken

We zien alleen de joviale, vriendelijke kant van Mike en Frank, maar velen beweren dat de jongens lang niet zo vriendelijk zijn als ze lijken te zijn terwijl de camera's draaien. Er zijn verschillende insiders die zweren dat Mike en Frank lang niet zo dichtbij zijn als de show ze doet voorkomen. Zou deze binding het werk kunnen zijn van een goed productieteam?

9 De sterren van de show verdienen een half miljoen dollar voor het filmen van een enkel seizoen

Voor een paar jongens die hun brood verdienen met het opgraven van een hoop ongewenste rommel, verdienen Frank en Mike zeker een geweldige boterham. De kerels verdienen bijna een half miljoen dollar per filmseizoen! Wauw! Een salaris als dit doet ons afvragen waarom we niet allemaal in garages aan het snuffelen zijn op zoek naar begraven schatten.

8 Aanvankelijk weigerde The History Channel Danielle te filmen

Danielle maakt net zo goed deel uit van American Pickers als Mike en Frank, maar dit was bijna helemaal niet het geval. Toen de show begon, had The History Channel geen enkele interesse in de pittige burlesque-danser; ze wilden alleen Frank en Mike. De jongens hielden stand en maakten glashelder dat waar ze ook gingen, Danielle ging.

7 Wolfe bracht Frank naar de show omdat het filmen alleen niet genoeg was

Toen Mike de show begon, realiseerde hij zich dat er iets ontbrak. Dat iets was een betrouwbare, leuke en charismatische wingman. Mike wist precies wie hij moest bellen om die rol te vervullen. Mike kende Frank al jaren, eigenlijk van kinds af aan, en hij wist gewoon dat hun geklets en gemak perfect zouden zijn om te filmen.

6 Frank heeft een fortuin van vier miljoen dollar opzij gezet

Veel fans van de serie weten niet dat Frank eigenlijk een fortuin waard is! Frank heeft een talent voor het scoren van vintage items, vooral auto's, en deze voor een hoge prijs te verkopen. Net als Mike heeft hij een eigen winkel, en de winkel heeft hem, samen met de show, geholpen een fortuin op te bouwen van vier miljoen grote.

5 De serie werd zonder piloot opgepikt door de History Channel

De meeste televisieprogramma's sluiten hun seizoensdeals pas als er een pilotshow is gelanceerd. Mike slaagde erin een ontmoeting te krijgen met The History Channel en hen over te halen de show vast te houden zonder dat er een pilotshow in de maak was. American Pickers is de enige serie die The History Channel ooit heeft opgepikt zonder piloot.

4 Voordat ze op American Pickers landden, werden er verschillende andere shownamen rondgegooid

Nu we gewend zijn geraakt aan Frank, Mike en Danielle als "the American Picking crew", kunnen we ons niet voorstellen dat deze show anders zou worden genoemd. Voordat het netwerk besloot deze serie American Pickers te noemen, werden er verschillende andere namen in de ring gegooid, waaronder: "Mr. Picker" en "Flip This Junk."

3 Door de VS reizen en nieuwe mensen ontmoeten is Franks favoriete onderdeel van filmen

De jongens van American Pickers hebben schijnbaar veel voordelen dankzij de show. Van alle coole dingen die ze te zien krijgen en doen, is het verkennen van de staten en het ontmoeten van nieuwe en opwindende mensen verreweg Franks favoriete onderdeel van het optreden. Hoewel de dingen die ze scoren cool zijn, zijn de mensen met wie ze communiceren de echte prijs.

2 De winkel heeft het te druk voor de sterren om daar werk gedaan te krijgen, dus werken ze eigenlijk ergens anders

Fans van de show kunnen de supercoole vintage-winkel van de jongens bezoeken voor interessante vondsten, maar als ze hopen de showrunners tegen te komen, zullen ze waarschijnlijk teleurgesteld zijn. De jongens moesten hun werk oppakken en ergens anders heen brengen omdat ze ontdekten dat ze niets gedaan kregen op hun thuislocatie. Roem komt zeker met tegenslagen.

1 Mike heeft waanzinnige onderhandelingsvaardigheden op de set, en die komen doordat hij arm is opgevoed

Mike van American Pickers heeft een paar gekke onderhandelingsvaardigheden. Die vaardigheden zijn een combinatie van zijn slimme zakelijke gevoel en zijn verarmde opvoeding. Mike groeide op zonder veel, en hij moest al op zeer jonge leeftijd leren ruilen voor wat hij nodig had. Die levensvaardigheid heeft hem ongetwijfeld goed gedaan.

Aanbevolen: