15 Verrassende feiten over het ware bloed van HBO

Inhoudsopgave:

15 Verrassende feiten over het ware bloed van HBO
15 Verrassende feiten over het ware bloed van HBO
Anonim

Toen True Blood van HBO in première ging, was het meteen een hit. Naast Twilight, The Vampire Diaries en een veelvoud aan vampierfilms, snakken mensen naar dat soort televisie. True Blood is een donkere en intieme show die is aangepast van een nieuwe serie genaamd "The Southern Vampire Mysteries" en op dat moment was het alles wat HBO nodig had.

Het is een tijdje geleden sinds de laatste aflevering werd uitgezonden, maar we kijken nog steeds afleveringen terug en wensen meer. Alsof fans dachten dat ze alles wisten over deze show, zijn er slepende, verrassende feiten waarvan mensen misschien verbaasd zijn dat ze niets wisten. De 15 feiten hieronder kunnen het publiek aan verschillende uitkomsten doen denken, maar we zijn nog steeds blij dat de dingen zijn verlopen zoals ze zijn gegaan!

15 True Blood brak het kijkrecord van HBO in één aflevering

HBO heeft een aantal behoorlijk geweldige tv-shows op hun tafel zien komen, maar op een gegeven moment was het onduidelijk wie de plaats zou innemen van een krachtige tv-show als The Sopranos. Toen True Blood aan het licht kwam, brak het snel het kijkrecord van HBO voor een enkele aflevering en later nam Game of Thrones deze plek in.

14 Het vleesbeeld van Maryann Forrester in seizoen 2 was echt echt

In seizoen twee kwam Maryann Forrester in beeld als een bovennatuurlijk wezen dat de stad wilde overnemen en zichzelf aan Dionysus wilde geven. Nadat ze de stedelingen in zwartogige zombies had veranderd, liet ze haar volgelingen een voedselbeeld maken, dat net zo echt was als het eruit zag. Elke dag gaf de bemanning honderden dollars uit aan voedsel en veiligheid om het te beschermen tegen dieren in het wild.

13 Het eten en de cocktails in de show inspireerden een kookboek

Er zijn behoorlijk coole kookprogramma's, maar we zouden True Blood nooit in die categorie combineren. Blijkbaar wilden mensen weten wat er bij Merlotte's aan het koken was en wat de True Blood-drank inspireerde, dus de producenten rekenden erop en bedachten een kookboek op basis van de show.

12 Lafayette Reynolds (gespeeld door Nelson Ellis) zou geen vaste klant in de show zijn

Een favoriet bij de fans die misschien niet aan het licht is gekomen, was Lafayette Reynolds. In de boekenreeks was zijn personage niet zo prominent aanwezig als zijn aanwezigheid in de show, maar na zijn opvallende optreden verdiende hij zijn plek in de show en verscheen hij in elke afzonderlijke aflevering van True Blood.

11 Elke aflevering is vernoemd naar een pop- of christelijk lied

Er was veel aandacht voor de muziek in de show, maar er was ook veel aandacht voor de titels van elke aflevering. Elke aflevering is eigenlijk vernoemd naar een pop- of christelijk lied. Vervolgens werd het nummer in de aflevering opgenomen om het een beetje extra betekenis te geven.

10 Sam Trammell, die Sam Merlotte speelde, is het enige castlid uit het zuiden

Voor het grootste deel speelde elke acteur zijn personage goed als zuiderlingen; maar geloof het of niet, slechts één castlid komt eigenlijk uit het zuiden. Sam Trammell, die Sam Merlotte speelt, komt eigenlijk uit Louisiana en had hoogstwaarschijnlijk geen coachingslessen nodig om zijn accent in de show te maken.

9 Stephen Moyer, die Bill Compton speelde, had drie sets hoektanden verzekerd

Mensen zoals David Beckham verzekeren hun benen en sommige mensen verzekeren… hun tanden. Stephen Moyer wilde er zeker van zijn dat zijn set hoektanden altijd beschikbaar was, dus liet hij drie paar maken. En voor het geval ze vermist zouden worden, had hij een verzekering voor hen als Plan B. We bellen hem niet extra, maar dit is een beetje extra.

8 Ian Somerhalder deed auditie voor de rol van Jason Stackhouse

We kunnen ons onmogelijk voorstellen dat iemand anders dan Ryan Kwanten de hartenbreker Jason Stackhouse speelt, maar blijkbaar dacht acteur Ian Somerhalder dat hij acteerkrakers had om het (soms dichte) personage te spelen. Somerhalder baalde een beetje dat hij de rol niet kreeg, maar speelde Damon Salvatore in The Vampire Diaries.

7 Alexander Skarsgård deed auditie voor de rol van Bill Compton

Nu we het toch hebben over wat had kunnen zijn, willen we er ook op wijzen dat Alexander Skarsgård aanvankelijk auditie deed voor de rol van Bill Compton. We zijn blij dat hij Eric Northman heeft gespeeld, want we kunnen hem onmogelijk de rol van een humeurige en afstandelijke vampier zien spelen.

6 Blood Drives werden aangemoedigd tijdens Comic Cons tijdens True Blood's Run op HBO

Beroemdheden draaien allemaal om een goed doel en als het op Comic Cons aankwam, wilde de True Blood-crew alles uit de ervaring halen. Wanneer de cast en crew deel uitmaken van Comic-Con, zorgen ze ervoor dat ze bloedinzamelingen sponsoren wanneer ze maar kunnen.

5 Bon Temps is geen echte stad in Louisiana, maar heeft een officiële website die zich voordoet

De producers hebben Bon Temps, Louisiana geweldig neergezet als een echte stad die fans kunnen bezoeken, maar in werkelijkheid bestaat het niet. De show maakte het zelfs de "Catfish Capital of the South" en speelde rond met de steeds veranderende bevolking. Om het idee nog verder te ontwikkelen, is er een website gewijd aan de stad, compleet met getuigenissen.

4 Snoop Dogg was zo'n grote fan van True Blood, dat hij een liedje maakte over Sookie

Het is niet verwonderlijk dat beroemdheden ook in de fandom van True Blood stapten. Het was zo'n populaire show dat rapper Snoop Dogg een superfan werd. Zoals elke muzikant, is de beste vorm van vleierij om liedjes te schrijven over een bepaald onderwerp waarin ze geïnteresseerd zijn. In dit geval schreef Snoop een nummer genaamd "Oh Sookie" om zijn liefde voor haar te tonen.

3 Er was eigenlijk een echte bloeddrank die mensen voor een beperkte tijd konden kopen

We zijn ons er al van bewust dat er een kookboek bestaat dat fans kunnen verslinden, maar voor een beperkte tijd was er ook een nep "Tru Blood"-drankje dat fans konden kopen. HBO maakte van de gelegenheid gebruik om merchandise op hun website te verkopen met een oranje frisdrank die de synthetische drank in de show repliceerde. Wie zou niet willen doen alsof ze een vampier zijn?

2 De rol van Tara Thornton werd oorspronkelijk gespeeld door actrice Brook Kerr, niet door Rutina Wesley

Rutina Wesley speelde een grote rol in de True Blood-serie en we zouden haar brutaliteit vreselijk missen; maar voordat Wesley zelfs maar een gedachte had, stond er een andere actrice in de rij om Tara te spelen. Actrice Brook Kerr speelde in de pilot van de show, maar werd vervangen door Wesley na "creatieve meningsverschillen".

1 Niemand was blij met het einde van de boeken of de tv-show

Kijkers zijn teleurgesteld met de laatste seizoenen van tv-shows, dus het is geen verrassing dat veel mensen niet enthousiast waren over het einde van True Blood. Niet alleen waren fans teleurgesteld over het einde van de boekenreeks, ze waren ook teleurgesteld over de televisieserie; een van de redenen is dat we er niet achter komen wie de man van Sookie was.

Aanbevolen: