20 Verrassende feiten over Sofia Vergara van het moderne gezin

Inhoudsopgave:

20 Verrassende feiten over Sofia Vergara van het moderne gezin
20 Verrassende feiten over Sofia Vergara van het moderne gezin
Anonim

Sofia Vergara is zonder twijfel een van onze favoriete actrices op televisie, en we zijn er zeker van dat u het daarmee eens bent. De ster is vooral bekend van haar werk aan ABC's 'Modern Family', en het is triest om te zeggen dat we verliefd zijn geworden op haar personage, Gloria Delgado Pritchett.

Voordat ze in 'Modern Family' verscheen, begon Sofia op zeer jonge leeftijd met modellenwerk en begon kort daarna een eigen gezin. Haar verhuizing naar Amerika was een behoorlijk grote, maar het spreekt voor zich dat het zeker zijn vruchten afwierp.

Ze werkt al tientallen jaren in de entertainmentindustrie en maakt het publiek al sinds jaar en dag aan het lachen. Of je nu denkt Sofia Vergara goed genoeg te kennen, het zou je verbazen te weten dat er meer achter de ster zit dan op het eerste gezicht lijkt. Hier zijn 20 verrassende feiten over Sofia Vergara, 'Modern Family's'.

40 Ze werd op 17-jarige leeftijd ontdekt op een Colombiaans strand

39

Sofia Vergara is zonder twijfel een van de mooiste vrouwen die onze televisies sinds altijd siert! Hoewel je haar misschien vooral kent van haar werk voor ABC's 'Modern Family', was ze een model in Colombia lang voordat ze uitbrak in de Verenigde Staten. Geloof het of niet, maar Sofia werd ontdekt op een strand in haar thuisland toen ze nog maar 17 jaar oud was!

38 Haar bijnaam die opgroeide was "La Toti"

37

Als Colombiaanse bracht ze het grootste deel van haar tijd door in Barranquilla, waar haar vrienden haar altijd 'La Toti' noemden. De naam zelf is totaal zinloos en in de Colombiaanse cultuur werd de term "Toti" gebruikt als een spin op "Sofia". De actrice lacht tot op de dag van vandaag nog steeds om de bijnaam!

36 Ze ging naar een privéschool

35

Hoewel ze misschien niet de slimste van het stel is in 'Modern Family', is Sofia een behoorlijk opgeleide vrouw. Ze ging haar hele leven naar privéscholen waar ze verschillende talen leerde spreken, waaronder Engels en Frans. Laat je niet misleiden door haar karakter, want ze is absoluut een slimme koekje.

34 Ze is een covergirl

33

Terwijl modelleren en acteren haar belangrijkste bezigheden zijn, brengt Sofia Vergara ook haar tijd door met vriendin Ellen DeGeneres als CoverGirl. De zangeres tekende in 2012 bij het grote cosmeticamerk en begon te verschijnen in hun commercials en tal van campagnes voor het megagrote bedrijf.

32 Ze trouwde op haar 18e

31

Ondanks dat ze pas op 17-jarige leeftijd werd ontdekt, liep Sofia Vergara snel door het gangpad. Ze trouwde op 18-jarige leeftijd met haar eerste echtgenoot, Joe Gonazalez! Hoewel Sofia op dit moment niet beroemd was, werd haar scheiding kort daarna niet gepubliceerd, wat hun scheiding iets gemakkelijker maakte dan wanneer ze het had gedaan onder de microscoop van een Hollywood-ster.

30 En had zelfs een zoon

29

Ondanks haar huwelijk met echtgenoot nummer één, Joe Gonzalez, die niet zo succesvol was, kwam er iets geweldigs uit voort, haar zoon! De ster beviel tijdens haar huwelijk van een zoon, Manolo. Manolo is verschenen in een aantal van haar Pepsi-commercials en is vaak te zien op de sociale-mediapagina's van de ster.

28 Ze wilde tandarts worden

27

Hoewel beroemd zijn zijn voordelen heeft, was het niet de eerste keuze voor Sofia! De hilarische actrice wilde niet altijd in de schijnwerpers staan en heeft toegegeven tandarts te willen worden! Hoewel dit misschien als een schok komt, gezien hoe goed ze de rol van beroemdheid op zich heeft genomen, was ze echt onvermurwbaar om een witte jas te dragen en Dr. Vergara te worden genoemd.

26 'Modern Family' was haar eerste grote doorbraak in Amerika

25

Sofia Vergara was geen onbekende voor de camera toen ze tekende bij ABC's 'Modern Family', maar het was haar eerste grote doorbraak in de Verenigde Staten. Ze speelde in talloze Colombiaanse, Mexicaanse en kleinere Amerikaanse shows voordat ze de rol van Gloria Pritchett speelde, maar dit was haar eerste kennismaking met een ster op zo'n uitvergrote schaal.

24 Ze werd gepest om haar uiterlijk op de middelbare school

23

Dit is absoluut een moeilijk idee om te begrijpen, maar of je het nu gelooft of niet, Sofia Vergara heeft toegegeven dat ze werd gepest tijdens haar schooljaren. Ze herinnert zich dat ze op de middelbare school werd geplaagd vanwege haar lichaamsgrootte en werd beschimpt omdat ze zulke grote gelaatstrekken had in vergelijking met haar zeer tengere lichaam. Nou, kijk eens wie er nu lacht!

22 Ze heeft op Broadway opgetreden

21

'Modern Family' is misschien wel haar grootste show tot nu toe, maar Sofia Vergara is niet alleen een televisieactrice. De ster heeft ook op het podium gestaan als Matron Mama Morton in de Broadway-show 'Chicago'. Ze heeft haar korte tijd op het grote podium absoluut verpletterd en heeft gezegd dat ze het helemaal opnieuw zou doen.

Aanbevolen: